My Twitter Feed

28 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Aντικατάσταση δικτύων ύδρευσης -

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Πρώτα αστυνομία, μετά σχολεία -

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Διόδια: Κατατέθηκαν ασφαλιστικά -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Αύξηση κρουσμάτων – 5 σε Κιλκίς -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζουμε να πηγαίνουμε καλά -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Kαταγγελία απολύσεων σε ALUMIL -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

“Το Κιλκίς, χαβούζα της χώρας”! -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Αναφορά Φραγγίδη για Εσπερινό -

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελία για ΛΑΦ Κιλκίς

laf-kilkis-001Το ΚΙΛΚΙΣ24 έγινε δέκτης καταγγελίας πολίτη, η οποία αφορά το χώρο που καταλαμβάνουν στρατιωτικά οχήματα μπροστά στη Λέσχη Αξιωματικών Κιλκίς. Μεταφέρουμε τα κύρια σημεία της, αναμένοντας και τυχόν απάντηση – διευκρίνηση εκ μέρους των ενδιαφερομένων:

Γνωρίζω ότι η Λέσχη έχει αιτηθεί στο δήμο και στην τροχαία και καταλαμβάνει κάποια μέτρα για την στάθμευση οχημάτων μπροστά στη λέσχη. Πόσα είναι όμως αυτά τα μέτρα; Μπορεί να μας απαντήσει κάποιος; Απ’ όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω, αυτά πρέπει να είναι περίπου 20 μέτρα ίσως κάτι λιγότερο ή κάτι περισσότερο. Προχθές όμως περνώντας μπροστά από τη ΛΑΦ Κιλκίς μέτρησα ούτε λίγο ούτε πολύ 77 μέτρα κλεισμένα με κορίνες και χωρίς κανείς να μπορεί να προσεγγίσει αλλά ούτε και να είναι παρκαρισμένο κάποιο όχημα του στρατού. Ρώτησα τον στρατιώτη που υπάρχει στην πόρτα της λέσχης και μου είπε πως τέτοιες είναι η εντολές από τον διοικητή. Μάλιστα μου τόνισε ότι ούτε καν την ομάδα Δίας δεν αφήνουν να αφήσουν τις μοτοσικλέτες τους εκεί. 

Θα ήθελα λοιπόν να παρακαλέσω το Δήμο Κιλκίς, την Τροχαία και όποιον άλλον είναι αρμόδιος, να φροντίσουν να επισημάνουν στον κύριο διοικητή της ΛΑΦ Κιλκίς ότι … δεν μπορεί να καταλαμβάνει 77 μέτρα στάθμευσης στο κέντρο της πόλης που όλοι ξέρουμε το πόσο δύσκολο είναι να βρει κάποιος να παρκάρει έστω για ένα λεπτό για να πάει π.χ. σε ένα φαρμακείο.”

 

Σχολιάστε