My Twitter Feed

21 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κινητοποιήσεις για τα διόδια -

Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Περί τους 500 οι εμβολιασμοί -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Και πάλι το λιανεμπόριο στη λαϊκή -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Έξι τα νέα κρούσματα σε ν. Κιλκίς -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

ΔΕΥΑΠ: Απάντηση στη ΛΑΣΥ -

Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου, 2021

Χαμόγελα απ`τα 2 μόνο κρούσματα -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Η Σ. Μπεκατώρου δεν είναι η μόνη -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Τριήμερο ανάσας για το ν. Κιλκίς -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελία από εργαζόμενους

Με ανακοίνωσή του, το ΔΣ του Πανελλαδικού Σωματείου Εργαζομένων στον ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ Α.Ε.Ε.Ε. καταγγέλλει την εργοδοσία για “προκλητική και εντελώς υποτιμητική στάση της απέναντι στους εργαζόμενους”.

arvanitidis-622Στην ανακοίνωση τονίζονται τα εξής:

“Δεδομένου ότι στις 15/6 ήταν καθορισμένο δικαστήριο, στο οποίο θα εξεταζόταν το «σχέδιο εξυγίανσης» της εταιρείας (άρθρο 106Β), η Διοίκηση του σωματείου μας ζήτησε συνάντηση με την εργοδοσία προκειμένου να απαιτηθεί για ακόμη μια φορά η καταβολή των δεδουλευμένων, η διατήρηση των θέσεων εργασίας και να ενημερωθεί για το μέλλον της εταιρείας. Η διεύθυνση της επιχείρησης απέκρυψε το γεγονός ότι το δικαστήριο μετατέθηκε για τις 8/6, και με δόλιο τρόπο, προσπαθεί να παρουσιάσει διαστρεβλωμένη την άποψη των εργαζομένων, χρησιμοποιώντας εξουσιοδοτήσεις που μάζεψε κοροϊδεύοντας μικρό αριθμό εργαζομένων (με συγκεκριμένη ευθύνη παρατάξεων). Το ΔΣ του σωματείου μας πήγε στην συνάντηση, κατήγγειλε τη διεύθυνση της επιχείρησης και αποχώρησε, για να συνεχίσει χωρίς αυταπάτες τον οργανωμένο αγώνα για το δίκιο μας.

Το σχέδιο της εργοδοσίας δεν θα περάσει. Τέρμα πια τα ψέματα και η κοροϊδία. Θα μας βρουν μπροστά τους γιατί έχουμε το δίκιο με το μέρος μας! Συνάδελφοι, δεν είναι αργά για να βγάλουμε συμπεράσματα. Το ότι δεν έχει ακόμα τηρήσει την δέσμευσή της η εταιρεία για αποπληρωμή του Γενάρη μέχρι 25/5/2016, το ότι έκρυψε το δικαστήριο, μας αποδεικνύει ότι το όποιο σχέδιο τους για την εξυγίανση της επιχείρησης δεν έχει καμία μέριμνα για μας τους εργαζόμενους, για τα δεδουλευμένα και τα δικαιώματα μας

Καμία αναμονή! Συνεχίζουμε τον αγώνα μας.

Είναι η μόνη λύση που έχουμε σήμερα, για να διαφυλάξουμε και να διεκδικήσουμε τους μισθούς μας και τις θέσεις εργασίας μας.

Έναν αγώνα που απαιτεί από την κυβέρνηση, το Υπουργείο Εργασίας και κάθε αρμόδιο φορέα (διοικητικό, δικαστικό) να υπερασπιστεί τις θέσεις εργασίας μας, τα έσοδα του ασφαλιστικού ταμείου μας, να επιβάλλει την καταβολή των δεδουλευμένων μας.

Τέλος στα ψέματα και την κοροϊδία

Έχουμε πείρα. Οργανώνουμε τον αγώνα μας!

                                Απαιτούμε:

  • Την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων μας
  • Την διασφάλιση των θέσεων εργασίας
  • Την πλήρη ενημέρωση σχετικά με το μέλλον της επιχείρησης και των εργαζομένων.”
Σχολιάστε