My Twitter Feed

11 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΠΟΕΔΗΝ: Απαράδεκτη κατάσταση -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το ΓΝΚ και η διασπορά του ιού -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το Κιλκίς έχασε και τον Θ. Παυλίδη -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Καμίνης σε Κιλκίς: Επιστρέφουμε

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Καμίνης επισκέφθηκε το Σάββατο 18 Μαϊου το Κιλκίς και είχε την ευκαιρία να μιλήσει, σε κεντρικό καφέ της πόλης, για την πολιτική επικαιρότητα και το μεγάλο διακύβευμα των ευρωεκλογών ενώ δεν παρέλειψε να προχωρήσει και σε προβλέψεις, κάνοντας λόγο για διψήφιο ποσοστό του Κινήματος Αλλαγής στις προσεχείς εκλογές της 26ης Μαΐου.

Όπως τόνισε, «αυτές οι Ευρωεκλογές είναι οι κρισιμότερες των τελευταίων δεκαετιών, δεν είναι δημοσκόπηση, όπως θέλει να τις χαρακτηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά ούτε και δημοψήφισμα, όπως λέει η Νέα Δημοκρατία. Αυτές οι ευρωεκλογές είναι ευρωεκλογές», υπογράμμισε ο κ. Καμινης συνεχίζοντας «εμείς, την επόμενη ημέρα, θα είμαστε και πάλι ο σταθερός πόλος της χώρας θέτοντας ξανά την προοδευτική ατζέντα: ανάπτυξη με αλληλεγγύη, κανόνες στη φορολόγηση, μέριμνα για την κλιματική αλλαγή, προτεραιότητα στους νέους».

Ο κ. Καμινης αναφέρθηκε επίσης και στον κίνδυνο ανόδου του λαϊκισμού και της Ακροδεξιάς λέγοντας χαρακτηριστικά πως «είναι ζήτημα δημοκρατίας να μην είναι 3ο κόμμα η Χρυσή Αυγή».

«Στις 26 Μαΐου θα στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα υπέρ της σοσιαλδημοκρατίας με ισχυρό Κίνημα Αλλαγής. Όσοι θεωρούσαν ότι έχουν ξεμπερδέψει μαζί μας, θα διαψευσθούν» σημείωσε ο κ. Καμινης.

Μετά την ομιλία του, ο Γ. Καμίνης έκανε βόλτα στο εμπορικό κέντρο της πόλης και συνομίλησε με πολίτες για ευρωπαϊκά, και όχι μόνο, θέματα.

Δελτίο τύπου από Γ. Καμίνη

Σχολιάστε