My Twitter Feed

7 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Καλοκαίρι στον Αλέξανδρο Κιλκίς

Στον Αλέξανδρο Κιλκίς έχει δημιουργηθεί η πρώτη ‘’φουρνιά’’ αγωνιστικών τμημάτων που συμμετέχουν με επιτυχία σε κολυμβητικούς αγώνες και στα τέσσερα στυλ της κολύμβησης ελεύθερο, ύπτιο, πρόσθιο και πεταλούδα.

Στον Αλέξανδρο βέβαια λειτουργούν και τμήματα αρχαρίων μικρών παιδιών, τα ‘’παπάκια’’ της μικρής πισίνας όπου οι μικροί αθλητές βιώνουν τα πρώτα βήματα εκμάθησης της κολύμβησης (αναπνοές, κινήσεις ποδιών κτλ).

Τα μαθήματα εξελίσσουν τα παιδιά και σταδιακά αυτά εντάσσονται στα ‘’Δελφίνια’’ της μεγάλης πισίνας όπου διδάσκονται με μεγαλύτερη εξειδίκευση τα μυστικά της κολύμβησης.

Ακόμη, υπάρχει και το τμήμα βρεφικής κολύμβησης από 6 μηνών έως 4 ετών, είναι ένας εξαιρετικός τρόπος να περάσετε ψυχαγωγικό χρόνο με το παιδί σας, αλλά και να το βοηθήσετε να αναπτύξει τις βασικές κολυμβητικές του ικανότητες με τη μορφή παιχνιδιού.

Βέβαια με μεγάλη επιτυχία λειτουργούν και τα τμήματα ενηλίκων γι’ αυτούς που…ποτέ δεν είναι αργά  αλλά και το Aqua Aerobic  μια σύγχρονη μορφή άσκησης που έχει μόνο πλεονεκτήματα.

Τα μαθήματα συνεχίζονται απρόσκοπτα σε κλειστά ολιγομελή τμήματα στην θερμαινόμενη πισίνα του Αθλητικού Κέντρου Αλέξανδρος ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες.

Aνανεωμένος Παιδότοπος

Aπό σήμερα και κάθε μέρα σας περιμένουμε στον ανανεωμένο μας παιδότοπο στις εγκαταστάσεις του Αλθητικού Κέντρου Alexandros Sport Center. Δύο ολοκαίνουργια και σύγχρονα φουσκωτά μόλις κατέφθασαν στον χώρο μας για να χαρίσουν στιγμές διασκέδασης και ψυχαγωγίας στα μικρότερα αλλά και μεγαλύτερα παιδιά. Επιπλέον, παρέχεται πίστα Καρτ που έχει κλέψει τις καρδιές των παιδιών, τραμπολίνο αλλά και junior παιδότοπος για όμορφες στιγμές με ασφάλεια και επίβλεψη για τους μικρούς μας φίλους.

Ξέγνοιαστες στιγμές εξασφαλίζουμε και για τους γονείς, που μπορούν να καθίσουν στον χώρο μας έχοντας πληθώρα επιλογών από ποτά, αναψυκτικά, φαγητό μέχρι και προβολή αγώνων MOUNTIAL για τους μπαμπάδες της παρέας!
Σας περιμένουμε με χαρά να γνωρίσετε τον ανανεωμένο μας χώρο!

Ευχαριστήριο ΚΔΑΠ 

‘’Οι αιτήσεις έληξαν και εμείς νοιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε εγκάρδια κάθε γονέα, κάθε παιδί για την εμπιστοσύνη, υποστήριξη και προτίμηση που μας δείχνουν για ακόμα μια χρονιά. Η προσέλευση ακόμα περισσότερων παιδιών γέννησε την ανάγκη να μεγαλώσει η οικογένεια των δομών ΚΔΑΠ Παιδόκοσμος -Αλέξανδρος με τη δημιουργία 6ης Δομής που θα είναι σύντομα κοντά σας!

Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε και φέτος το ποιοτικό έργο μας θέτοντας στο επίκεντρο το παιδί και την ολόπλευρη ανάπτυξη του! Η φετινή χρονιά μας βρίσκει με νέες δράσεις, εξειδικευμένο προσωπικό, επιστημονική γνώση, περίσσεια όρεξη και ενθουσιασμό αλλά και εκπλήξεις που θα ανακοινωθούν σύντομα!

Ευχαριστούμε όλους εσάς, αλλά και το προσωπικό μας που έδωσε τον καλύτερο του εαυτό για τα παιδιά μας και ήταν στο πλάι σας κατά τη διάρκεια των αιτήσεων και θα σας υποστηρίξει και πάλι το διάστημα των ενστάσεων!  ‘’

Από δελτία τύπου του Αλέξανδρου

Σχολιάστε