My Twitter Feed

20 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Χαμόγελα απ`τα 2 μόνο κρούσματα -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Η Σ. Μπεκατώρου δεν είναι η μόνη -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Τριήμερο ανάσας για το ν. Κιλκίς -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Χώρος για φιλοξενία των αστέγων -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Κιλτίδης: Διολίσθηση σε διαστροφή! -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

“Στηρίξτε τις επιχειρήσεις” -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Επιτυχής ο αποχιονισμός σε Κιλκίς -

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

“Καλά Χριστούγεννα” με σινεμά

Την ερχόμενη Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου, στις 9 μμ, στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου, ολοκληρώνονται για το 2011 οι κινηματογραφικές προβολές από την Κοινωνία Πολιτών Ν. Κιλκίς, που πραγματοποιούνται με την υποστήριξη του Ο.ΠΟ.Ν.Γ.Α.  θα προβληθεί η ταινία “Καλά Χριστούγεννα”, σε σκηνοθεσία: Κριστιάν Καριόν και με πρωταγωνιστές τους Νταϊάν Κρούγκερ, Γκιγιόμ Κανέ, Ντάνιελ Μπρουλ, Μπενό Φουρμάν
(Χρονολογία παραγωγής: 2005, χώρες παραγωγής: Γαλλία, Γερμανία, Αγγλία, Βέλγιο, Ρουμανία, διάρκεια: 115′
Σύνοψη: το ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ αφηγείται την πραγματική ιστορία της συνάντησης των γερμανικών, γαλλικών και βρετανικών στρατευμάτων στα γάλλο-ελβετικά σύνορα κατά τη διάρκεια του Α’ Παγκόσμιου Πολέμου. Την παραμονή των Χριστουγέννων του 1914 και με αφορμή τη μουσική που ακούγεται μέσα από κάποια χαρακώματα, οι τρεις αρχηγοί των στρατευμάτων αρχικά και αργότερα το σύνολο των στρατιωτών, έρχονται σε επαφή και αποφασίζουν να κάνουν ανακωχή για τη γιορτή των Χριστουγέννων. Την επόμενη ημέρα οι στρατιώτες αρνούνται να συνεχίσουν τον πόλεμο, προκαλώντας την οργή των διοικητών τους που τους θεωρούν προδότες.
Μέσα από τα μάτια ενός άγγλου ιερέα, ενός φιλόδοξου γάλλου υπολοχαγού, ενός γερμανού τενόρου και μιας σοπράνο, ο σκηνοθέτης Christian Carion σκηνοθετεί μια ταινία για αυτά που ενώνουν τους ανθρώπους, ακόμα και όταν μάχονται σε αντίπαλα στρατόπεδα.
Η προβολή πραγματοποιείται χάρη στην υποστήριξη του καταστήματος ειδών οικιακής χρήσης ΣΜΙΑΡΗΣ και του καταστήματος ειδών δώρων ΓΙΑΝΝΕΛΟΥ.

Σχολιάστε