My Twitter Feed

4 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Και στην ούγια… Μαρινάκης!

marinakis4Τα σχολικά βιβλία τα οποία παρέλαβε η ΕΛΜΕ Κιλκίς ήταν συσκευασμένα- καλυμμένα με διαφημιστικά έντυπα των δημοτικών εκλογών του εκλεγμένου δημοτικού συμβούλου Πειραιά, Βαγγέλη Μαρινάκη, ενώ ανάμεσα στα φυλλάδια υπήρχε και αφίσα του Ηλία Ψινάκη!!!

Για το πρωτοφανές γεγονός κατέθεσαν ερώτηση προς τον υπουργό Παιδείας η Ειρήνη Αγαθοπούλου μαζί με άλλους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, με θέμα: «Και στην ούγια των σχολικών βιβλίων να γράφει : Μαρινάκης – Συσκευασμένα σε  προεκλογικό υλικό εστάλησαν από το ΙΤΥΕ Διόφαντος τα σχολικά βιβλία στην ΕΛΜΕ Κιλκίς».

Οι βουλευτές καλούν τον υπουργό να απαντήσει ποιοι ευθύνονται και πώς βρέθηκε προεκλογικό υλικό στα κέντρα συσκευασίας και διανομής του ΙΤΥΕ Διόφαντος, που αποτελεί εποπτευόμενο φορέα του Υπουργείου Παιδείας.

agathopoulou-eiriniΑπαράδεκτες πρακτικές

Με αφορμή το παραπάνω γεγονός η βουλευτής Κιλκίς Ε. Αγαθοπούλου δήλωσε:

“Τη σχέση διαπλοκής του κ. Αρβανιτόπουλου ως Υπουργού Παιδείας με τον συνδυασμό των κ.κ. Μώραλη Μαρινάκη την ξέραμε και την είχαμε αναδείξει κατά την προεκλογική περίοδο. Ας μας πει ο νυν Υπουργός εάν συνεχίζει αυτή την “περίεργη συνεργασία” και αν όχι, πώς βρέθηκαν οι αφίσες του συνδυασμού “Πειραιάς Νικητής” να καλύπτουν σχολικά βιβλία, των οποίων την ευθύνη για την έκδοσή τους, τη συσκευασία τους και τη διανομή τους έχει αποκλειστικά μη κερδοσκοπικός οργανισμός του Υπ. Παιδείας. Απαράδεκτες πρακτικές από μια πραγματικά απαράδεκτη κυβέρνηση.”

Σχολιάστε