My Twitter Feed

13 Φεβρουάριος, 2019

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρωτοποριακά σνακ Πολυκάστρου! -

Τρίτη, 12 Φεβρουάριος, 2019

Κι άλλες αποχωρήσεις από ΚΙΝΑΛ -

Τρίτη, 12 Φεβρουάριος, 2019

Προοδευτική Συμμαχία σε Παιονία -

Τρίτη, 12 Φεβρουάριος, 2019

Στήνουν μπλόκο στους Ευζώνους -

Τρίτη, 12 Φεβρουάριος, 2019

Ερώτηση ΚΙΝΑΛ για Νοσοκομείο -

Τρίτη, 12 Φεβρουάριος, 2019

Προστατευόμενο κρασί με «βούλα» ΕΕ -

Τρίτη, 12 Φεβρουάριος, 2019

ΓΝΚ με τη ματιά του «Συμμετέχω» -

Τρίτη, 12 Φεβρουάριος, 2019

123 προσλήψεις στο Δήμο Κιλκίς -

Δευτέρα, 11 Φεβρουάριος, 2019

Και με τη «βούλα» το χρίσμα

Πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 28 Νοεμβρίου έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου της ΝΟΔΕ Κιλκίς της ΝΔ με κύριο θέμα την απόφαση στήριξης του κόμματος για τον Δήμο Κιλκίς στο πρόσωπο του Δημήτρη Κυριακίδη, ο οποίος προσκλήθηκε και παρέστη στη συνεδρίαση για να παραλάβει και επισήμως τη σχετική απόφαση δια χειρός του υπευθύνου τοπικής αυτοδιοίκησης της Νομαρχιακής Στέργιου Καβαδόπουλου, παρουσία και του τομεάρχη για το νομό Κιλκίς Ν. Δένη.

Ο κ. Κυριακίδης ευχαρίστησε για την απόφαση στήριξης της προσπάθειας του και τόνισε ότι θα επιδιώξει να συναντηθεί και με όλους όσους είχαν εκδηλώσει την πρόθεση να ηγηθούν συνδυασμών ενόψει των δημοτικών εκλογών ζητώντας και την δική τους συστράτευση.

Στα υπόλοιπα θέματα της ημερήσιας διάταξης η ΝΟΔΕ:

  • ενημερώθηκε για την απόφαση του κόμματος και της Γραμματείας Οργανωτικού (μετά την παραίτηση του μέχρι πρότινος Γραμματέα Π.Καντζάβελου) για την ανάληψη της θέσης Γραμματέα της ΝΟΔΕ από τον Ιωάννη Λιναρδάκη,
  • ενέκρινε την τοποθέτηση του τέως προέδρου ΝΟΔΕ Δ.Βουλγαράκη στη θέση υπευθύνου οικονομικής επιτροπής που μαζί με την αρμόδια τομεάρχη της νομαρχιακής Ξοπλίδου Αμαλία έχουν επιφορτισθεί να τρέξουν τη διαδικασία οικονομικής ενίσχυσης του κόμματος ενόψει των πολλών εκλογικών αναμετρήσεων που έρχονται,
  • ενέκρινε την επίσκεψη και στήριξη ηθικά και υλικά ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, κλιμακίου της ΝΟΔΕ στο Γηροκομείο Κιλκίς καθώς και της έναρξης της διαδικασίας του τομέα υγείας για την σύσταση και λειτουργία Τράπεζας Αίματος της Νομαρχιακής για την βοήθεια συμπολιτών μας που έχουν ανάγκη.

Αποφασίσθηκε επίσης η κεντρική ετήσια εκδήλωση της Νομαρχιακής να πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο, ενώ ανακοινώθηκε στα μέλη η εκδήλωση-ομιλία της ΟΝΝΕΔ στις 9 Δεκεμβρίου με ομιλητή τον Βασίλη Κικίλια.

Τέλος, κατόπιν εισήγησης του προέδρου Μ. Παπαδόπουλου, η οποία εγκρίθηκε ομόφωνα, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση στην μνήμη του αείμνηστου Παύλου Πασσαλίδη, «ενός ανθρώπου που συνέδεσε το όνομα του με την ΝΔ προσφέροντας τα μέγιστα πάντοτε και όποτε του είχε ζητηθεί».

Δήλωση Κυριακίδη

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς, Δημήτρης Κυριακίδης, αμέσως μετά τη γνωστοποίηση της απόφασης στήριξης της ΝΔ προς την υποψηφιότητά για τον  Δήμο Κιλκίς, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είναι ιδιαίτερη η τιμή που αισθάνομαι  μετά την απόφαση στήριξης της υποψηφιότητάς μου στις δημοτικές εκλογές του Μαϊου του 2019 για τον Δήμο  Κιλκίς από την  μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη της  Νέας Δημοκρατίας.

Εκφράζω τις θερμές ευχαριστίες μου προς τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, τον Πρόεδρο και τα Μέλη της αρμόδιας επιτροπής αυτοδιοικητικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας, καθώς και στην ΝΟ.Δ.Ε. Ν.Δ. Κιλκίς, διότι μέσα από καταστατικές διαδικασίες, στις οποίες μετείχαν καθ΄όλα άξιοι συνυποψήφιοι, εξέφρασε την στήριξη προς το πρόσωπό μου, αξιολογώντας τα χαρακτηριστικά της υποψηφιότητάς μου.

Ταυτόχρονα όμως η απόφαση αυτή γεννά και  ευθύνες στις οποίες είμαι έτοιμος μαζί με τους συνεργάτες μου να ανταποκριθούμε και να φέρουμε εις πέρας με επιτυχία.

Σήμερα κάνουμε μια νέα αρχή στην οποία πρέπει να παραμεριστούν οι όποιες  πικρίες και ανταγωνισμοί και να επικρατήσει η ενότητα, η συστράτευση και η συνεργασία όλων εκείνων των δυνάμεων που σέβονται και ενστερνίζονται τις αρχές της πρωτοβουλίας που αναλάβαμε, με κοινό γνώμονα μόνο το συμφέρον του τόπου μας.

Για τον λόγο αυτό, πρώτος εγώ βάζω στην άκρη οτιδήποτε μας χωρίζει και  καλώ όλες και όλους, που ενδιαφέρονται πραγματικά για τον Δήμο μας, αλλά και κάθε ενεργό πολίτη που σέβεται και αξιολογεί θετικά την προσπάθεια και  τον συνδυασμό μας, να συστρατευθούν μαζί μας για το κοινό καλό και το συμφέρον του αγαπημένου μας τόπου. Αυτά που μας ενώνουν είναι περισσότερα και μόνο με ενότητα και σύμπνοια θα τα καταφέρουμε. Και στον αγώνα αυτό κανείς δεν περισσεύει.  

Όλοι μαζί για το Κιλκίς που θέλουμε,

Γιατί το Κιλκίς αξίζει τα πάντα,

Και δεν μπορεί να περιμένει πάντα.

Επίσκεψη σε Σισμανίδη

Τον δήμαρχο Κιλκίς Δημήτριο Σισμανίδη συνάντησε σήμερα Πέμπτη ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Μ. Παπαδόπουλος.

Σκοπός της συνάντησης ήταν η θεσμική ενημέρωση του δημάρχου για την απόφαση στήριξης του κόμματος στον νυν πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Κυριακίδη ως υποψηφίου δημάρχου στις εκλογές του Μαϊου 2019.

Ο κ. Παπαδόπουλος ευχαρίστησε τον κ. Σισμανίδη για την προσφορά του στην κοινωνία του Κιλκίς, στην τοπική αυτοδιοίκηση και στην ΝΔ.

Σχολιάστε