My Twitter Feed

30 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Να μη γίνουμε χωματερή της χώρας -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Πέντε σε Κιλκίς, αύξηση στη χώρα -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Θερμομέτρηση και στα σχολεία -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 600 τάμπλετ σε μαθητές -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Κι η ΕΠΣ Κιλκίς κατά του Αυγενάκη -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: Ορκίστηκε ο Δ. Τοπαλίδης -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένουμε έξω από το “κάδρο” -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Και εισαγγελέας για τη ΔΕΥΑ Κιλκίς!

Άνω-κάτω έγινε για ακόμα μια φορά η πλειοψηφούσα παράταξη του Δήμου Κιλκίς, αυτή τη φορά ένεκα της παραίτησης της Λένας Αναστασιάδου από τη θέση του διευθυντή της ΔΕΥΑΚ.

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της περασμένης Δευτέρας, η κ. Αναστασιάδου υποβάλλοντας και “επίσημα” την παραίτησή της για τη γνωστή υπόθεση της αναδρομικής καταβολής αμοιβών συνολικού ύψους άνω των 16.000 ευρώ, που αιτείται, κατηγόρησε στελέχη της επιχείρησης για διαφθορά, ύποπτες συναλλαγές και ατασθαλίες!

Πρόσθεσε επίσης ότι η ΔΕΥΑΚ δεν διαθέτει την τεχνική υποδομή για δικές της αναθέσεις με αποτέλεσμα να αποβαίνουν αυτές επιζήμιες.

Όπως ήταν φυσικό, οι καταγγελίες της κ. Ανστασιάδου προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων, με τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης, Παύλο Τονικίδη, να κάνει λόγο χαρακτηριστικά για σοκαριστικές αποκαλύψεις υπεράνω πάσης φαντασίας και για ανάγκη  ενημέρωσης του εισαγγελέα.

Εισαγγελική παρέμβαση ζήτησε και η Ιωάννα Ρούσσου, ενώ ο Γιάννης Φαχουρίδης έκανε λόγο για “ανεξέλεγκτη δραστηριότητα στην επιχείρηση”.

Από τη πλευρά του, ο δήμαρχος Δημήτρης Σισμανίδης χαρακτήρισε την αγωγή της κ. Αναστασιάδου “ανήθικη και παράνομη”, ενώ γνωστοποίησε ότι το πρακτικό της συνεδρίασης του ΔΣ της ΔΕΥΑΚ για το θέμα της κ. Αναστασιάδου θα διαβιβασθεί στον εισαγγελέα.

Μετά την ομόφωνη αποδοχή της παραίτησης της κ. Αναστασιάδου, τη θέση του προέδρου της ΔΕΥΑΚ ανακοινώθηκε ότι καταλαμβάνει ο ίδιος ο δήμαρχος.

 

 

Σχολιάστε