My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Καθαριότητα στον Αη Γιώργη

Το περιαστικό δάσος του Αγίου Γεωργίου βρέθηκε χθες Κυριακή στο επίκεντρο της δημόσιας  φροντίδας.

Ο Δήμος Κιλκίς, το Δασαρχείο, περιβαλλοντικοί, αθλητικοί φορείς και εθελοντές, ένωσαν τις δυνάμεις τους και έδωσαν ανάσες αναζωογόνησης στο δάσος.

Εξοπλισμένοι με όλα τα απαραίτητα σύνεργα, με αλυσοπρίονα και θρυμματοκοπτικά έπιασαν δουλειά από νωρίς το πρωί. Έκοψαν και θρυμμάτισαν γερασμένα δέντρα, κούρεψαν μαραμένα χόρτα, μάζεψαν με υποδειγματική τάξη ξερά κλαδιά και χόρτα τα οποία στη συνέχεια απομάκρυναν υπηρεσιακά οχήματα του Δασαρχείου Κιλκίς και της Διεύθυνσης Καθαριότητας.

Η πετυχημένη επιχείρηση αποψίλωσης και ευπρεπισμού του δασικού χώρου ολοκληρώθηκε με τον καθαρισμό του από διάφορα απορρίμματα. Κατά τη διάρκεια της εργασίας τους τα συνεργεία τήρησαν όλα τα απαραίτητα μέτρα ατομικής υγιεινής έναντι του κορονοϊού. Για λόγους αποφυγής του συγχρωτισμού εξάλλου δεν υπήρξε ανοιχτή πρόκληση στους πολίτες να συμμετάσχουν στην καθαριότητα του αλσυλλίου.

Ο δήμαρχος Δημήτρης Κυριακίδης ήταν εκεί και επιθεώρησε το χώρο και τα δασικά μονοπάτια. Σε δήλωσή του εξήρε το αποτέλεσμα της οργανωμένης συνεργασίας και συνεχάρη το Δασαρχείο, την Κοινότητα Κιλκίς, τον Περιβαλλοντικό Σύλλογο Περιπατητών, το Σύλλογο Δρομέων Υγείας, τον Πολιτιστικό Αθλητικό Σύλλογο ‘’Αετός’’ την Επίλεκτη Ομάδα Ειδικών Αποστολών (ΕΠ.ΟΜ.Ε.Α.) και τους εθελοντές για την πρόθυμη ανταπόκρισή τους στην πρωτοβουλία του Δήμου Κιλκίς.

‘’Το δασάκι του Αγίου Γεωργίου είναι πόλος έλξης για πολλούς συμπολίτες μας, αθλούμενους και περιπατητές. Η κίνηση στους χώρους του, όπως διαπιστώσαμε όλοι, αυξήθηκε σημαντικά την περίοδο των περιοριστικών μέτρων έναντι του Covid -19. Οι συμπολίτες μας ξαναθυμήθηκαν το δασάκι και φαίνεται ότι αναζητούν μια πιο ουσιαστική επαφή με τη φύση. Αποδίδουμε το δασάκι του Αγίου Γεωργίου στους συμπολίτες μας περιποιημένο και καθαρό με τη σύσταση να φροντίζουν για την καθαριότητά του. Οι δικές μας παρεμβάσεις στο δασικό χώρο θα συνεχιστούν με σημεία εστίασης την οργανωμένη άθληση και αναψυχή’’ δήλωσε ο κ. Κυριακίδης.

Σχολιάστε