My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Καθαρισμός φρεατίων – Σαλάτς

Εξουσιοδοτημένο συνεργείο, υπό τις οδηγίες της ΔΕΑΥΚ, προχώρησε σε εργασίες καθαρισμού των φρεατίων συλλογής ομβρίων υδάτων σε κεντρικά σημεία του Κιλκίς τα οποία λόγω κλίσης του δρόμου είναι ευάλωτα σε βροχοπτώσεις και πλημμυρίζουν συχνά.

Εργασίες καθαρισμού έγιναν σε φρεάτια επί των οδών Βενιζέλου, στη συμβολή των οδών Βενιζέλου με 21ης Ιουνίου, Βενιζέλου με Μακεδονίας, Ευρώπης, Θράκης, στη Γ. Καπέτα στο ύψος του 4ου Δημοτικού Σχολείου, στη συμβολή των οδών Καπέτα με Κύπρου και Επανωμής, στις οδούς Αρκαδίας, Ρωμυλίας, στον περιφερειακό δρόμο στο ύψος του 5ου Δημοτικού Σχολείου, στην περιοχή του παλαιού σφαγείου και του κτηνιατρείου επί της οδού Μεσημβρίας, στο τέρμα της οδού Αριστείδου και στην οδό Αμπέλων στο ύψος του 4ου Νηπιαγωγείου Κιλκίς.

Συνολικά υπολογίζεται ότι καθαρίστηκαν σχολαστικά από χώματα και φερτά υλικά πάνω από εκατόν πενήντα φρεάτια ομβρίων υδάτων σε δρόμους της πόλης στο πλαίσιο της αντιπλημμυρικής προστασίας της. Οι εργασίες καθαρισμού των φρεατίων συνεχίζονται.

Καθαρισμός στο Σαλάτς

Στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος ο Δήμος Κιλκίς σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Εθελοντισμού και την Κοινότητα Κιλκίς  πραγματοποίησαν εργασίες καθαρισμού στην περιοχή του Σαλάτς.

Το συμβολικό μήνυμα για την ανάγκη μιας θετικότερης στάσης στο φυσικό περιβάλλον, με αποδείξεις σεβασμού στο δημόσιο εν γένει χώρο, εκφράστηκε με την περιποίηση της περιοχής και τον καθαρισμό της από αγριόχορτα και σκουπίδια. 

Δελτία τύπου από Δήμο Κιλκίς

Σχολιάστε