My Twitter Feed

30 Μάιος, 2019

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Υπέρ Τονικίδη ο Γ. Φραγγίδης -

Πέμπτη, 30 Μάιος, 2019

Τσιτουρίδης: Δεν κατεβαίνουμε -

Πέμπτη, 30 Μάιος, 2019

Τσαντάκης: Τι δήμαρχο θέλουμε -

Πέμπτη, 30 Μάιος, 2019

Ψήφο σε προοδευτικά ψηφοδέλτια -

Πέμπτη, 30 Μάιος, 2019

Τηλεμαχία των μονομάχων -

Πέμπτη, 30 Μάιος, 2019

Ανάλυση: Οι κάλπες στους δήμους -

Τρίτη, 28 Μάιος, 2019

Κιλκίς: Απαιτούνται συνεργασίες -

Τρίτη, 28 Μάιος, 2019

Αυτοδυναμία Σιωνίδη με 15 έδρες -

Τρίτη, 28 Μάιος, 2019

Ικανοποίηση στη ΛαΣυ Παιονίας

Από τη Λαϊκή Συσπείρωση Παιονίας εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση για το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών:

«Με την ολοκλήρωση της καταμέτρησης των ψηφοδελτίων η «Λαϊκή Συσπείρωση Παιονίας» έλαβε ποσοστό 5,27%, και μία (1) έδρα ενώ μέχρι την τελευταία στιγμή διεκδικούσαμε και δεύτερη (2). Ποσοστό που μας αφήνει ικανοποιημένους, αν αναλογιστεί κανείς τις δυνάμεις που είχαμε διαθέσιμες για τον προεκλογικό αγώνα σε σχέση με τους άλλους δύο συνδυασμούς, καθώς και την αύξηση της πόλωσης, των ψεύτικων υποσχέσεων και των εκβιαστικών διλημμάτων που έμπαιναν στο τραπέζι.

Στην δημοτική ενότητα Αξιούπολης είχαμε μια αύξηση της δύναμη μας της τάξης του 72%, της Γουμένισσας μια αύξηση της τάξης του 40%, ενώ αυξήσεις του 11% και 23% είχαμε στις ενότητες Ευρωπού και Πολυκάστρου αντίστοιχα.

Πραγματοποιήσαμε ένα έντιμο και καθαρό αγώνα με οδηγό τις ανάγκες του λαού μας. Δεν αναλωθήκαμε σε συζητήσεις μόνο σε επίπεδο προσώπων και τις εκατέρωθεν καταγγελίες περί ανικανότητας, κακής διαχείρισης και διαθφοράς στη Διοίκηση του Δήμου. Πηγαίνοντας ένα βήμα παραπέρα προσπαθήσαμε να αποδείξουμε πως όσο ικανός, όσο νοικοκύρης, όσο έντιμος και να είσαι, αν δεν συγκρουστείς με την κυρίαρχη πολιτική, αν δεν αμφισβητήσεις τους άδικους νόμους του κράτους, στο τέλος θα αποδειχθείς ικανός στην ικανοποίηση των αναγκών ενός διεφθαρμένου και σάπιου συστήματος και ανίκανος στην ικανοποίηση των αναγκών του λαού.

Αυτά μεταξύ άλλων μας λένε όσοι παίρνουν την πρωτοβουλία να επικοινωνήσουν μαζί μας και να μας αποκαλύψουν πως ακόμη και αν δεν μας γνώριζαν προσωπικά μας στήριξαν στην κάλπη.

Θα θέλαμε λοιπόν να ευχαριστούμε όσους και όσες στήριξαν το ψηφοδέλτιό μας με την υποψηφιότητά τους και την ψήφο τους. Ειδικά ευχαριστούμε όσους και όσες ψήφισαν για πρώτη φορά «Λαϊκή Συσπείρωση», καθώς και τους νέους που έδωσαν την πρώτη τους ψήφο στη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Κατά την διάρκεια της θητείας του νέου δημοτικού συμβουλίου θα προσπαθήσουμε μέσω συσκέψεων, εκδηλώσεων και άλλων ενεργειών να μάθουμε καλύτερα τα προβλήματα που ταλανίζουν τον δήμο μας ώστε ο λαός της Παιονίας στην Αξιούπολη, στη Γουμένισσα, στο Πολύκαστρο, στον Ευρωπό, στα Λιβάδια να έχει δύναμη και μέσα στο Δημοτικό Συμβούλιο που θα υπερασπίζεται τα συμφέροντα των λαϊκών οικογενειών, των εργαζόμενων, των αυτοαπασχολούμενων, των αγροτών, της νεολαίας του τόπου μας. Στην προσπάθεια αυτή θα σας θέλαμε συμμάχους. Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας και να παρακολουθείτε το blog της «Λαϊκής Συσπείρωσης Παιονίας» στη διεύθυνση: https://lskilkispaionias.blogspot.com/

Έχοντας πλήρη επίγνωση ότι σε πλατιά τμήματα του λαού κυριαρχούν οι μειωμένες απαιτήσεις, η ηττοπάθεια, η μοιρολατρία, ως αποτέλεσμα της αποστράτευσης και μειωμένης συμμετοχής στις διαδικασίες του κινήματος θα πρέπει να συμπορευτούμε ώστε να το αλλάξουμε αυτό στην Παιονία.

Επειδή είναι σίγουρό ότι ένας κόσμος στέκεται σήμερα πολύ πιο θετικά απέναντι στο ΚΚΕ και τη «Λαϊκή Συσπείρωση», παρακολουθεί τις θέσεις μας, προβληματίζεται, έστω κι αν ακόμη δεν έχει πειστεί να κάνει ένα πιο αποφασιστικό βήμα, καλούμε, επίσης, όλους και όλες που έδωσαν αυτή τη μάχη στο πλάι μας, αλλά και όσους και όσες ψήφισαν με «μισή καρδιά», να είναι δίπλα μας σε κάθε μικρό ή μεγάλο εργατικό – λαϊκό αγώνα, να κάνουν το αποφασιστικό βήμα στις εθνικές εκλογές κάνοντας την πραγματική διαφορά με ισχυρό ΚΚΕ.»

Σχολιάστε