My Twitter Feed

30 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Κίτρινοι” σε καθεστώς επιτήρησης -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Να μη γίνουμε χωματερή της χώρας -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Πέντε σε Κιλκίς, αύξηση στη χώρα -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Θερμομέτρηση και στα σχολεία -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 600 τάμπλετ σε μαθητές -

Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου, 2021

Κι η ΕΠΣ Κιλκίς κατά του Αυγενάκη -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: Ορκίστηκε ο Δ. Τοπαλίδης -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένουμε έξω από το “κάδρο” -

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

Ικανοποίηση και κάλεσμα ενότητας

Σε δήλωση, με την οποία εκφράζει την ικανοποίησή του για τη κομματική απόφαση να στηριχθεί η υποψηφιότητα του Δ. Κυριακίδη στο Δήμο Κιλκίς (την συνδυάζει, μάλιστα, με τη χρονική σύμπτωση του γιορτασμού των Πολιούχων του Κιλκίς, Πεντεκαίδεκα Μαρτύρων!), προχώρησε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ, Μηνάς Παπαδόπουλος.

Παράλληλα, απευθύνει κάλεσμα ενότητας σε όλα τα στελέχη του κόμματος τονίζοντας ότι “στον αγώνα αυτό κανείς δεν μπορεί να μείνει εκτός”, καθότι “δεν χωρά στενοχώρια και κατήφεια”.

Η δήλωση του κ. Παπαδόπουλου:

“Με το παρόν μήνυμα μου θέλω να εκφράσω σε όλους τους φίλους και φίλες της ΝΔ την απεριόριστη εκτίμηση και τιμή που μας εμπιστεύονται σε μεγάλο ποσοστό για την μέχρι σήμερα πορεία και τις επιλογές μας στην νομαρχιακή οργάνωση του Κιλκίς.

Η εμπιστοσύνη με την οποία περιβάλλουν τόσο καιρό το έργο και τις δικές μας αποφάσεις καθιστούν την οργάνωση της περιοχής ευθύνης μας ως μία εκ των καλυτέρων σε πανελλήνιο επίπεδο όπως αναφέρουν οι κεντρικές υπηρεσίες του κόμματος στην Αθήνα. Και για τούτο και επειδή νιώθουμε απεριόριστη εκτίμηση και τιμή στην πλατιά βάση της παράταξης δεν θα τους διαψεύσουμε και στη συνέχεια.

Οσον αφορά τώρα το πολύκροτο θέμα των αυτοδιοικητικών εκλογών και τις επιλογές στο Δήμο Κιλκίς η απόφαση του Προέδρου της ΝΔ και αυριανού πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη και της αρμόδιας επιτροπής για την τοπική αυτοδιοίκηση για την στήριξη στον δικηγόρο Δημήτρη Κυριακίδη αποτέλεσε το κορυφαίο γεγονός τις ημέρες που η πόλη μας γιόρτασε όπως κάθε χρόνο τους Πολιούχους Αγίους της τους Πεντεκαίδεκα Μάρτυρες. Ενας οιωνός που αν μη τι άλλο μας φορτίζει με περισσότερη δύναμη και ελπίδα ότι όλα θα πάνε κατ΄ ευχήν, όλα θα πάνε δεξιά που λέει ο σοφός λαός μας.

Μια επιλογή που ήταν απότοκο μιας πολύ ουσιαστικής και διαφανούς, κρυστάλλινης διαδικασίας από τα πάνω προς τα κάτω η οποία ουδέποτε στο παρελθόν της μεγάλης παράταξης μας έχει συμβεί. Με μια ουσιαστική ανάλυση όλων των δεδομένων και παραμέτρων των υποψηφιοτήτων που όντως ήταν πολλές και καλές (δείγμα της πληθώρας ικανών στελεχών που διαθέτει το κόμμα μας τόσο σε τοπικό επίπεδο). Και που η διαδικασία αξιολόγησης είχε και έχει ως κυριότερο στοιχείο της την επανεκλογή στον κεντρικό Δήμο του νομού στελέχους του κόμματος μας.

Στην κατεύθυνση λοιπόν της κορυφαίας αυτής απόφασης που πάρθηκε σε ανώτατο επίπεδο και επειδή όλοι παρά τις διαφωνίες και τις διαφορετικές προσεγγίσεις πάντοτε επιθυμούμε νικηφόρους αγώνες για την παράταξη σε όποια εκλογική διαδικασία κι αν συμμετέχει καλώ όλους να πάμε μαζί. Αφήνοντας πίσω ότι μας χώρισε πρόσκαιρα (<<χώρισε>> σε εισαγωγικά) και ενωμένοι να κερδίσουμε πάλι.

Γιατί οι δημοτικές εκλογές είναι πολύ σημαντικές λόγω της άμεσης σχέσης που έχει ο πολίτης στην καθημερινότητα του με την τοπική αυτοδιοίκηση.

Με ενότητα και συστράτευση πορευθήκαμε και θα πορευθούμε από το 1974 μέχρι και σήμερα και κάναμε την ΝΔ την μεγαλύτερη και πιο σταθερή διαχρονικά πολιτική δύναμη στην χώρα από την αρχή της μεταπολίτευσης μέχρι τα τώρα.

Αλλωστε αν κοιτάξουμε λίγο πίσω στην βαριά κληρονομιά και ιστορία μας μόνο όταν δώσαμε ως μία γροθιά την μάχη στο τέλος την κερδίσαμε.

Ετσι και τώρα, κατανοώντας την προσωπική πικρία του καθενός, η επιλογή νίκης του νυν Προέδρου Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς για τον δημαρχιακό θώκο της πρωτεύουσας του νομού θα χρειασθεί να έχει ισχυρά στηρίγματα όχι μόνο πριν αλλά κυρίως μετά τις εκλογές, στην επόμενη μέρα της ανάληψης διακυβέρνησης του τόπου μας.

Δεν χωρά στενοχώρια και κατήφεια σε καμιά και κανέναν, όλοι μαζί μπορούμε και θα τα καταφέρουμε και πάλι όπως πολλάκις το έχουμε πράξει μονιασμένοι και αποφασισμένοι να πάμε παρακάτω.

Στον αγώνα αυτό κανείς δεν μπορεί να μείνει εκτός και αυτό είναι το στοίχημα μου από εδώ και στο εξής. Να επαναφέρω όλες τις δυνάμεις της μεγάλης μας παράταξης εντός (όπως έλεγε και ο ευπατρίδης αείμνηστος αρχηγός της ΝΔ Ε.Αβέρωφ) και να δώσουμε όλες τις εκλογικές μάχες με στόχο μόνο την επιτυχία.

Είμαι βέβαιος ότι κανείς δεν διαφωνεί και γι΄ αυτό θα επιδιώξουμε να πράξουμε ότι περνά από το χέρι μας για να μην αφήσουμε χώρο σε κανέναν από τους αντιπάλους.

Η νίκη θα έρθει και γι΄αυτό είναι σίγουρο για να την αποκτήσουμε θα πρέπει να αγωνισθούμε όπως έχουμε μάθει και έχουμε κάνει πάντοτε. Με μεθοδικότητα και οργάνωση στο τέλος και πάλι εμείς, εσείς θα είναι οι νικητές.

Πάμε όλες και όλοι μαζί. Για να γίνει κι ο ουρανός πιο γαλανός όπως λέει και το γνωστό τραγούδι.”

Σχολιάστε