My Twitter Feed

27 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρώτα αστυνομία, μετά σχολεία -

Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Διόδια: Κατατέθηκαν ασφαλιστικά -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Αύξηση κρουσμάτων – 5 σε Κιλκίς -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Συνεχίζουμε να πηγαίνουμε καλά -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Kαταγγελία απολύσεων σε ALUMIL -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

“Το Κιλκίς, χαβούζα της χώρας”! -

Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Αναφορά Φραγγίδη για Εσπερινό -

Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Κοινές ασκήσεις Ελλάδας – ΗΠΑ -

Κυριακή, 24 Ιανουαρίου, 2021

Ικανοποίηση Δ. Παπαδημητρίου

Την ικανοποίησή του από την απήχηση της λειτουργίας την κέντρων ενημέρωσης δανειοληπτών εξέφρασε από το Κιλκίς και την Κοζάνη, όπου περιόδευσε το περασμένο Σάββατο, ο υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, Δ. Παπαδημητρίου.

Τονίζοντας ότι «μέχρι σήμερα 1500 μικρομεσαίες επιχειρήσεις έχουν ανεβάσει στο σύστημα ένα από τα αρχεία που είναι απαραίτητα», ο κ. Παπαδημητρίου έκανε λόγο για συνεχή αναβάθμιση της ηλεκτρονικής πλατφόρμας υποστήριξης των κέντρων, όπου θα μπορούν οι δανειολήπτες να ενημερώνονται για τα δικαιώματά τους και ό,τι αφορά τις σχέσεις και υποχρεώσεις τους προς τις τράπεζες για τον εξωδικαστικό μηχανισμό.

“‘Οσο δημιουργούνται καινούργια κέντρα υποστήριξης δανειοληπτών τόσο περισσότερο οι μικροοφειλέτες θα επιθυμούν να ενταχθούν σε αυτό μηχανισμό αυτό”, τόνισε ο υπουργός.

Μιλώντας για τα κόκκινα δάνεια που αγοράζουν σε χαμηλή τιμή τα ξένα funds, ο κ. Παπαδημητρίου σημείωσε ότι «έχουμε συμφωνήσει με τις τράπεζες να πουλούν τα δάνεια τους σε επιχειρήσεις που θα τα διαχειριστούν», ενώ υπενθύμισε την δέσμευση της κυβέρνησης ότι «η πρώτη κατοικία δεν θα πωληθεί σε ξένα funds».

Σχολιάστε