My Twitter Feed

24 Μαΐου, 2024

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πανελλήνιο πρωτάθλημα Κ-16 και Κ-20 -

Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Ο Κεφαλογιάννης σε ΠΕ και Δήμο Κιλκίς -

Πέμπτη, 23 Μαΐου, 2024

Δημιουργίες πτυχιούχων και φοιτητών -

Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Μετεό σταθμός στην Αξιούπολη -

Τετάρτη, 22 Μαΐου, 2024

Κλειστά πάντα τα εργαστήρια -

Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Σήκω Ψυχή μου στα Ελευθέρια -

Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

ΑΔΕΔΥ: Κάλεσμα για νέα απεργία -

Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Κασσελάκης: Υπέγραψε ομόνοια! -

Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Ιερώνυμος: Επίτιμος δημότης Κιλκίς

ieronymosΜε την ευκαιρία της έλευσης στο Κιλκίς, του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμου, το δημοτικό Συμβούλιο θα τον ανακηρύξει επίτιμο δημότη Κιλκίς, στη συνεδρίαση που θα πραγματοποιηθεί στο δημοτικό κατάστημα,  την Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013 και ώρα 19:00.

Στη συνεδρίαση θα συζητηθούν τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

Θέμα 1ο Ενημέρωση για τη λειτουργία της εταιρείας ”ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΣΦΑΓΕΙΑ ΚΙΛΚΙΣ ΑΕ”
Θέμα 2ο Έγκριση 1ου Ανακεφαλαιωτικού πίνακα του έργου: Επεμβάσεις σε σχολικά κτήρια Δ.Ε Γαλλικού αριθμ. μελ. μ 13/2013
Θέμα 3ο Έγκριση παράτασης συνολικής προθεσμίας του έργου : Πλακόστρωση πεζοδρομίου κεντρικής οδού οικισμού Χωρυγίου και κεντρικής οδού εξόδου προς Κιλκίς οικισμού Στραυροχωρίου
Θέμα 4ο Κάλυψη δαπανών για επέκταση δικτύου ΦΟΠ
Θέμα 5ο Συναίνεση ή μη του Δήμου Κιλκίς για τροποποίηση – αποχαρακτηρισμό τμήματος ρέματος εμβαδού 1.205,12 μ2 υπ.αριθμ. 284, ΟΤ 61 οικισμού Πλαγιάς, διανομής 1970, Δήμου Κιλκίς (Αίτηση Σελβίδη Θεοχάρη του Βασιλείου)
Θέμα 6ο Τροποποίηση του ετήσιου καλλιτεχνικού προγράμματος δράσης 2013 που αφορά την Α΄φάση του υποέργου 7: ”Οργάνωση Διεθνούς Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου και Παντομίμας Κιλκίς 2011-2015” του 15ου Διεθνούς Φεστιβάλ κουκλοθέατρου και παντομίμας Κιλκίς
Θέμα 7ο Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής Β΄ φάσης υποέργου 7: ”Οργάνωση Διεθνούς Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου και Παντομίμας Κιλκίς 2011-2015” του 15ου Διεθνούς Φεστιβάλ κουκλοθέατρου και παντομίμας Κιλκίς που είναι ”Συμφωνητικά Θιάσων , συμμετοχές σε διεθνή φεστιβάλ , ανταλλαγές, χορηγίες, μακέτα προγράμματος για το έτος 2013”
Θέμα 8ο Έγκριση πρωτοκόλλου οριστικής παραλαβής της δράσης: ”Παροχή υπηρεσιών αξιοποίησης και προβολής αρχειακού υλικού” του υποέργου 6 – Αυτεπιστασία του 15ου ”Διεθνούς Φεστιβάλ Κουκλοθέατρου και παντομίμας Κιλκίς”
Θέμα 9ο Έγκριση της προμήθειας ”Προμήθεια τριών επιβατικών οχημάτων  για τις ανάγκες του Δήμου” Π/Υ 48.500,00 € χρηματοδότηση Δημοτικά Έσοδα
Θέμα 10ο Αναμόρφωση προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων Δήμου Κιλκίς, Οικονομικού έτους 2013
Θέμα 11ο Τροποποίηση Τεχνικού Προγράμματος Δήμου Κιλκίς έτους 2013 και Αναμόρφωση Προϋπολογισμού Εσόδων – Εξόδων Δήμου Κιλκίς, Οικονομικού έτους 2013
Θέμα 12ο Διάθεση πίστωσης ποσού 3.700,00 € για φιλοξενία αντιπροσωπείας αδελφοποιήσεων
Θέμα 13ο Διαγραφή χρεών
Θέμα 14ο Επιχορήγηση Πολιτιστικών – Αθλητικών Συλλόγων Δήμου Κιλκίς για κάλυψη εκδηλώσεών τους
Θέμα 15ο Κάλυψη εξόδων μετάβασης αντιπροσωπείας του Δήμου μας στο τακτικό Συνέδριο της ΚΕΔΕ στα Ιωάννινα
Θέμα 16ο Ορισμός Προέδρου και Παραγωγικών Τάξεων της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας
Θέμα 17ο Επιβολή ανταποδοτικού Τέλους για τη διαχείριση του προβλήματος αδέσποτων ζώων συντροφιάς
Θέμα 18ο Κατάργηση Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου με την επωνυμία ”Οργανισμός Πολιτισμού Νέας Γενιάς και Αθλητισμού του Δήμου Κιλκίς”
Σχόλια
3 Responses to “Ιερώνυμος: Επίτιμος δημότης Κιλκίς”
 1. Ο/Η Kilkis λέει:

  Ετσι όπως γράφεται για τον Αρχιεπίσκοπο το θεωρούνε δεδομένο;
  Δεν θα αποφασίσει το Δημοτικό Συμβούλιο; Δεν θα ψηφίσει; Που ξέρετε την γνώμη της πλειοψηφίας;
  Πολύ θα ήθελα να ήξερα ποιανού ιδέα ήταν αυτή η εξυπνάδα! για να “φανεί” σε κάποιους.
  Σε όσους λοιπόν θα ντρέπονταν να πουν ΟΧΙ σε μια τέτοια πρόταση γιατί θα κατηγορούνταν για ασέβεια απέναντι στον Αρχιεπίσκοπο να πω τα εξής:
  1. Καμιά σχέση δεν έχει ο σεβασμός που μπορεί και πρέπει να νιώθουμε απέναντι στον 1ο της Ιεράς Συνόδου με την πολιτική πράξη απόδοσης του τίτλου του επίτιμου Δημότη. Ο τιμώμενος θα έπρεπε να έχει κάνει κάτι ξεχωριστό για το Κιλκίς (που δεν έκανε ακόμη αλλά ούτε και μας το “χρωστούσε”) ή να κατέχει κάποιο ξεχωριστό αξίωμα (το “πρώτος μεταξύ ίσων” στην Ιεαρά Σϋνοδο νομίζω δεν αρκεί) ή συνδιασμός αυτών.
  2. Θα ήταν προσβλητικό για τον Μητροπολίτη Κιλκίς (αφού δεν σκεφτήκαμε να τον κάνουμε επίτιμο Δημότη αν και θα έπρεπε ίσως να γίνει Δημότης πάσει θυσία, έστω και επίτιμος αφού δεν γίνεται αυτόβουλα, για να έχει έναν επιπλέον λόγο να αισθάνεται συνυπεύθυνος για ότι συμβαίνει σε αυτό τον τόπο)
  3. Τον ρωτήσαμε τον Αρχιεπίσκοπο αν θέλει να είναι Δημότης σε έναν Δήμο σαν το Κιλκίς; Μήπως αν μάθει περί τίνος πρόκειται …δεν αποδεχτεί την “τιμή”;

  Καλή απόφαση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

 2. Ο/Η Λούκυ Λούκ λέει:

  Θέμα 12ο. 3.700 ευρώ τώρα, αλλά και πάρα πολλές άλλες χιλιάδες, που ήδη έχουν ξοδευτεί τα προηγούμενα χρόνια για να περνούν καλά 5-10 άτομα, ένθεν καθείθεν των αδελφοποιημένων Δήμων. Σύνθημα: “Τις αδελφοποιήσεις η κρίση δεν τις ακουμπά, αρκεί κάποιοι να περνάν καλά.”
  Θέμα 13ο. ” Διαγραφή χρεών “. Ποίων, γιατί και πόσα. Δημοσίευση τώρα.
  Θέμα 17ο. “Επιβολή ανταποδοτικού τέλους για την διαχείρηση των αδέσποτων”. Το μάθαμε τώρα. Ποιά εύκολη λύση μας βολεύει; Η επιβολή φόρου. Πάτα ένα Τέλος Αδέσποτων… κι’ απο δώ πάν’ κι’ οι άλλοι. Να κόψετε τα έξοδα για τις “αδελφοποιήσεις” και για διάφορες άλλες περιττές εκδηλώσεις, για τις οποίες ως δια μαγείας βρίσκετε πάντα τα χρήματα και καλύψτε την δαπάνη.
  Για το θέμα τώρα της απόφασης του δημ. Συμβουλίου περι της ανακήρυξης του Αρχιεπισκόπου ως επίτιμου δημότη της πόλης του Κιλκίς, νομίζω πως η παραπάνω τοποθέτηση της/του Kilkis στο σημείο 1. επαρκεί. Αν δηλαδή έρθει κάποιος υψηλά ιστάμενος θρησκευτικός ή πολιτικός αξιωματούχος μόνο και μόνο για να επισκεφθεί την πόλη μας εξ’ αιτίας κάποιας επετείου ή για κάτι άλλο, όπως ας πούμε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ή ο Πρωθυπουργός ή ο Πατριάρχης, θα τους κάνουμε όλους επίτιμους δημότες; Γιατί; Για να αποδείξουμε την ευγνωμοσύνη μας επειδή απλά μας έκαναν την τιμή και την “μεγάλη” χάρη να μας επισκεφθούν; Νομίζω πως χάσατε το μέτρο, κύριοι του δημοτικού Συμβουλίου.

 3. Ο/Η katarina λέει:

  Ο Δήμος καλά θα κάνει να αφήσει στη θέση του τα πανό του ΜΕΤΩΠΟΥ – δε συνιστούν βρωμιά και σχετίζονται με το μέλλον του Κιλκίς που …. θα εορταστεί.

  Αντί να βάζει τους 5μηνήτες καθαριότητας να μαζεύουν τα πανιά του Μετώπου ας τους βάλει να κάνουν κάτι πιο απαραίτητο.

Σχολιάστε