My Twitter Feed

17 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Τα είπαν για έργα υποδομών -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκίς: Ετοιμότητα για τον “Λέανδρο” -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στις πρώτες θέσεις το Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Έτοιμοι για ακραία καιρικά φαινόμενα -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Μονάδα επεξεργασίας αποβλήτων -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Ιβάν: Μπορούν να έλθουν επενδύσεις πολλών δις

ivan-savvidisΈνα στίγμα των προθέσεων του για επενδύσεις στην Ελλάδα έδωσε ο Ιβάν Σαββίδης μιλώντας στα επίσημα εγκαίνια για την επαναλειτουργία του Μακεδονία Παλλάς, τη διαχείριση του οποίου έχει αναλάβει για ένα χρόνο η εταιρία του, White&Black: Δήλωσε πως δεν φοβάται την ελληνική οικονομική κρίση, υποσχέθηκε να φέρει στη χώρα δισεκατομμύρια ευρώ και απηύθυνε πρόσκληση στους Έλληνες της διασποράς να μη φοβηθούν και να επενδύσουν στην Ελλάδα.

«Φέραμε ήδη δεκάδες εκατομμύρια ευρώ στην Ελλάδα, αλλά υπάρχουν πολλά δισεκατομμύρια που μπορούν να έρθουν. Και εγώ θα φέρω δισεκατομμύρια ευρώ για να ανακάμψει η οικονομία και δεν φοβάμαι τον κίνδυνο», είπε χαρακτηριστικά ο Κ. Σαββίδης προσθέτοντας πως την Ελλάδα μπορεί να τη σώσει ο Ελληνισμός της διασποράς. «Καλώ όλους τους Ελληνες του κόσμου να μη φοβηθούν και να επενδύσουν χρήματα στην Ελλάδα», σημείωσε ο μεγαλομέτοχος του Δικεφάλου, η ομιλία του οποίου στην τελετή των εγκαινίων του Μακεδονία Παλλάς είχε αρκετές δόσεις… ΠΑΟΚ.

Ο ομογενής επιχειρηματίας από τη Ρωσία ανακοίνωσε πως θα προσπαθήσει να συμμετάσχει σε νέες επιχειρηματικές ιδέες επισημαίνοντας πως όποια επιχειρηματική κίνηση κι αν κάνει θέλει να έχει «την ευλογία τς Εκκλησίας και την αποδοχή της ελληνικής κοινωνίας».

Πηγή: aggegioforos.gr

Σχόλια
2 Σχόλια to “Ιβάν: Μπορούν να έλθουν επενδύσεις πολλών δις”
  1. Ο/Η Kilkis λέει:

    Το πιασε το νόημα ο Σαββίδης : ..θέλει…«την ευλογία τς Εκκλησίας και την αποδοχή της ελληνικής κοινωνίας».
    Σωστός ο Πόντιος.

  2. Ο/Η Ανώνυμος λέει:

    Και ρε συ Ιβαν νόμιζα ότι ηρθες στο ελλάντα για να βγάλεις λεφτα ρε συ.Sorry σε παρεξήγησα ρε καλοκάγαθε άνθρωπε . Ήρθες και συ για να φέρεις χρήμα και να βοηθήσεις τους φτωχούς. Άντε και καλά υπουργεία σου εύχομαι ρε ουγκ.

Σχολιάστε