My Twitter Feed

16 Ιούλιος, 2019

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Θριαμβολογία με βέλη σε ΣΥΡΙΖΑ -

Τρίτη, 16 Ιούλιος, 2019

Της κάλπης τα καμώματα! -

Δευτέρα, 15 Ιούλιος, 2019

«Στην ουσία βγήκαμε κερδισμένοι» -

Δευτέρα, 15 Ιούλιος, 2019

«Ελπίζουμε να μην καταργηθεί»! -

Δευτέρα, 15 Ιούλιος, 2019

Σε θέση-κλειδί ο Παραστατίδης -

Σάββατο, 13 Ιούλιος, 2019

«Ασέβεια δήμου για τα παιδιά» -

Σάββατο, 13 Ιούλιος, 2019

Γεωργαντάς: Τα είπε με Μητσοτάκη -

Σάββατο, 13 Ιούλιος, 2019

ΝΟΔΕ: Μετεκλογική συνεδρίαση -

Παρασκευή, 12 Ιούλιος, 2019

Θριαμβολογία με βέλη σε ΣΥΡΙΖΑ

Την πρώτη μετεκλογική συνεδρίασή της πραγματοποίησε η ΝΟΔΕ Κιλκίς της ΝΔ και αμέσως μετά εξέδωσε σχετική ανακοίνωση, με την οποία εκφράζει την ικανοποίησή της για τα αποτελέσματα των εκλογών θριαμβολογώντας, ενώ παράλληλα εξαπολύει σκληρή επίθεση στο αντίστοιχο όργανο του ΣΥΡΙΖΑ.

Η ανακοίνωση:

«Tην ικανοποίηση της από το νικηφόρο αποτέλεσμα πανελληνίως και την εντολή διακυβέρνησης από την πλειοψηφία του ελληνικού λαού στον Κυριάκο Μητσοτάκη και την ΝΔ αλλά και την νίκη σε επίπεδο νομού για άλλη μια εκλογική διαδικασία με μεγάλη μάλιστα αύξηση των ποσοστών της, ανάλογα παλαιοτέρων εποχών, εξέφρασε ομοφώνως η ΝΟΔΕ Κιλκίς σε συνεδρίαση της που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019 στα γραφεία της στο Κιλκίς.

Η συνεδρίαση, η οποία είχε ως μοναδικό θέμα της την αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και την οργανωτική πορεία της νομαρχιακής από εδώ και στο εξής, διεξήχθη μέσα σε πανηγυρικό κλίμα από το θετικό αποτέλεσμα το οποίο έδωσαν με την ψήφο τους οι Ελληνίδες και οι Ελληνες την Κυριακή 7 Ιουλίου με την νίκη με αυτοδυναμία και ισχυρή εντολή διακυβέρνησης για επιστροφή της χώρας στην κανονικότητα στην ΝΔ.

Μετά από τετράχρονη περιπλάνηση στον κόσμο της αυταπάτης και του λαϊκισμού από την πιο επικίνδυνη και επιζήμια κυβέρνηση που γνώρισε ποτέ ο τόπος την κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ αρχικώς και την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – και δυο τριών (»προθύμων» έναντι ανταλλάγματος) Τριγύριζα στο τέλος.

Ο ελληνικός λαός με την σοφία και την εμπειρία των χρόνων αυτών αποφάσισε μέσα σε τρεις μήνες (Μάϊος-Ιούλιος) να επανορθώσει και να επαναφέρει με τη δύναμη του και το αναφαίρετο δικαίωμα του δια της ψήφου την Πατρίδα μας στο δρόμο της προόδου και της ευημερίας δίνοντας με διαδοχικές και ηχηρές απαντήσεις του στους εκπροσώπους του κακέκτυπου της αριστεράς την θέση που της αρμόζει, τα έδρανα της αντιπολίτευσης.

Οι νίκες στις ευρωεκλογές σχεδόν 10 μονάδες διαφορά της ΝΔ από τον σκαφάτο και κουρασμένο Αλέξη Τσίπρα, η συντριπτική επικράτηση σε περιφερειακό επίπεδο της χώρας (12 στις 13 περιφέρειες) από ανθρώπους που προέρχονται από την ευρύτερη γαλάζια παράταξη και η παντοδυναμία στους δήμους της χώρας από υποψηφίους που η ΝΔ επέλεξε να σταθεί αρωγός δίπλα τους για να πάνε μπροστά τις τοπικές κοινωνίες ανά την Ελλάδα ήταν μόνο η αρχή. Η αρχή του τέλους που σήμανε πριν 8 ημέρες (με το επιβλητικό 40% περίπου και τις 8,5 μονάδες διαφορά) για τον ΣΥΡΙΖΑ και τους κάθε λογής αριβίστες της πολιτικής (λέγε με προοδευτική συμμαχία, τρομάρα τους!!!!!).

Ολα αυτά ως φαίνεται δεν τα λαμβάνουν υπ’ όψιν τους ή καλύτερα υποτιμούν τον εαυτό τους οι αντιπρόσωποι της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο νομό μας μέλη του νομαρχιακού της οργάνου οι οποίοι από τις αλλεπάλληλες μεταφορικά πολιτικές »σφαλιάρες» που εδέχθησαν από τον κυρίαρχο ελληνικό λαό στις κάλπες το προαναφερόμενο τρίμηνο εμφανίζουν σημάδια μερικής αμνησίας αν κρίνουμε από τα λεγόμενα – γραφόμενα τους (με ανακοίνωση τύπου που δημοσιεύθηκε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης).

Η νέα κυβέρνηση του ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ – που ακόμη δεν στέγνωσε το μελάνι των υπογραφών των μελών της στα σχετικά έγγραφα της Προεδρίας της Ελληνικής Δημοκρατίας μετά από μια κανονική τελετή ορκωμοσίας (με θρησκευτικό και πολιτικό τόνο ως είθισται και αρμόζει) και οι εκλεγμένοι 300 βουλευτές του νέου κοινοβουλίου που ακόμη δεν έχουν δώσει τον λελογισμένο όρκο προς την Πατρίδα και τις επιταγές του Συντάγματος – έχει εκκινήσει, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όπως ξένοι αλλά και ντόπιοι αντικειμενικοί παρατηρητές διατυπώνουν, την προσπάθεια ανασυγκρότησης και αναγέννησης της χώρας μετά την οδυνηρή και βλαπτική αλλαγή πορείας προς τα πίσω για 4,5 χρόνια από τους πολιτικούς συντρόφους Τσίπρα-Καμμένο και τα πρόθυμα παιδιά του κακού ΠΑΣΟΚ που όταν μύρισαν εξουσία και μεγαλεία έτρεξαν να ασκήσουν αυτό που έμαθαν ως επάγγελμα τους (επάγγελμα ΠΑΣΟΚ) μιας και ούτε ένα ένσημο δεν είχαν στην ιδιωτική τους ζωή.

Τα μέλη της νομαρχιακής οργάνωσης του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης στο Κιλκίς ως γνήσιοι εκφραστές του παλαιοκομματισμού και της άσκησης αντιπολίτευσης για την αντιπολίτευση και για να γεμίζουν τις σελίδες των εφημερίδων και των σάϊτ πρόλαβαν να κάνουν λάθος δείχνοντας ότι δεν άκουσαν, δεν κατάλαβαν και δεν είδαν τίποτε.

Προκαλεί έκπληξη και λύπη ταυτόχρονα σε όλη την κοινή γνώμη η βιασύνη και η αγωνία τους να γράψουν κάτι οτιδήποτε έχει να κάνει με την πολιτική προκειμένου να δείξουν άραγε τι(;) αναρωτιέται καλόπιστα ο κάθε πολίτης. Μήπως δεν τους ενδιαφέρει τίποτα παρά μόνο το εφήμερο γεγονός που τους εφιστούμε την προσοχή και τους συμβουλεύουμε πως δεν οδηγεί παρά μόνο σε ατέρμονη πορεία;

Φίλοι και συμπολίτες του ΣΥΡΙΖΑ η αγωνία είναι κατανοητή γιατί γνωρίζουμε πολύ καλά από πρώτο χέρι ότι εσάς αλλά και το κόμμα σας δεν σας ενδιαφέρει τίποτε άλλο εκτός από την άρνηση και την διαφωνία γιατί αυτή είναι η ιδεολογία σας και τα όσα πραγματικά πρεσβεύετε. Δεν είχατε ποτέ και δεν έχετε και τώρα (που δυστυχώς σας εδόθη από τον ελληνικό λαό η ευκαιρία να κυβερνήσετε και να οργανώσετε έναν αστικό πολιτικό οργανισμό που θα πορευθεί με πρόγραμμα και πυξίδα) την πολιτική ευφυϊα να σχεδιάσετε και να οραματισθείτε για ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο. Ισως από την άλλη μεριά κάτι τέτοιο δεν σας ενδιαφέρει γιατί θέλετε να είσθε, όπως οι πολιτικές σας καταβολές το μαρτυρούν, ένα κόμμα διαμαρτυρίας και μόνιμης αντίδρασης λόγω του πολιτικού πελατολογίου σας από το οποίο δεν λέτε να απεγκλωβιστείτε. Κρίμα δηλαδή γιατί το μήνυμα που σας έστειλε ο ελληνικός λαός με την ψήφο του δεν το έχετε κατανοήσει.

Το μήνυμα που θέλησε να σας γνωστοποιήσει είναι να σας εντάξει στις πολιτικές δυνάμεις του μέλλοντος και όχι του χθες και της στασιμότητας που δεν θέλετε και δεν έχετε το σθένος να αποτινάξετε από πάνω σας. Στις δυνάμεις εκείνες που για το καλό της Πατρίδας δεν προτάσσουν τις δικές τους ιδεοληψίες και τον αρνητισμό για το πρόσκαιρο συμφέρον αλλά τις προγραμματικές τους απόψεις και το καλώς εννοούμενο βάζω πλάτη όταν οι συνθήκες το επιτάσσουν (όπως η ΝΔ ψήφισε τον Αύγουστο του 2015 όντας αξιωματική αντιπολίτευση την πρόταση της κυβέρνησης τότε προκειμένου η χώρα να μην οδηγηθεί στην χρεοκοπία και την διάλυση). Κρίμα πραγματικά που ως κακοί μαθητές δεν έχετε μάθει τίποτα από την ευκαιρία που σας έδωσε ο σοφός μας λαός. Εκτός βέβαια κι αν όντως δεν είσθε σε θέση να πράξετε κάτι ωφέλιμο και ο στόχος σας είναι ένας όπως ακριβώς ο αμερικανός καλλιτέχνης Αντυ Γουώρχολ είπε: Στο μέλλον όλοι θα είναι διάσημοι για δεκαπέντε λεπτά.»

Σχολιάστε