My Twitter Feed

20 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Χαμόγελα απ`τα 2 μόνο κρούσματα -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Η Σ. Μπεκατώρου δεν είναι η μόνη -

Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Τριήμερο ανάσας για το ν. Κιλκίς -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Χώρος για φιλοξενία των αστέγων -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Κιλτίδης: Διολίσθηση σε διαστροφή! -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

“Στηρίξτε τις επιχειρήσεις” -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Επιτυχής ο αποχιονισμός σε Κιλκίς -

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Θεσσαλονίκη: Στο λιοπύρι για δωρεάν λαχανικά

Συνεχίζονται οι δράσεις ανθρωπιάς και στήριξης σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, από τους παραγωγούς του Λασιθίου. Δεκάδες τόνοι κηπευτικών έφτασαν στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, όπου αυτήν την ώρα μοιράζονται σε ανθρώπους που δοκιμάζονται από την κρίση και αδυνατούν να τα βγάλουν πέρα.

Ήδη απ` το πρωί εκατοντάδες Θεσσαλονικείς στήθηκαν παρά το λιοπύρι στην ουρά για να προμηθευτούν κρητικά λαχανικά (27 τόνους) εντελώς δωρεάν, που διαθέτει ο Αγροτικός Συνεταιρισμος «ΑΝΑΤΟΛΗ».

“Η κίνηση αυτή ξεκίνησε μέσα στα όρια της τοπικής μας κοινωνίας, και επιθυμία μας είναι να διευρυνθεί έτσι ώστε όσο το δυνατόν περισσότεροι συνάνθρωποί μας να ωφεληθούν από αυτή. Για το σκοπό αυτό επικοινωνήσαμε με τον Δήμο Θεσσαλονίκης και καταλήξαμε σε συμφωνία για οργανωμένη διάθεση των προϊόντων μας στο λιμάνι της συμπρωτεύουσας. Θα δοθεί προτεραιότητα σε συμπολίτες μας που ανήκουν σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, όπως έχουν ήδη καταγραφεί από την κοινωνική υπηρεσία του δήμου”, επισημαίνεται σε ανακοίνωση του συνεταιρισμού.

Σχολιάστε