My Twitter Feed

16 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Τα είπαν για έργα υποδομών -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκίς: Ετοιμότητα για τον “Λέανδρο” -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στις πρώτες θέσεις το Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Έτοιμοι για ακραία καιρικά φαινόμενα -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Μονάδα επεξεργασίας αποβλήτων -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Πρώτοι σε θνησιμότητα το 2020! -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Θερμή υποδοχή για Κυριακίδη

*Σε Ακροποταμιά, Άνω – Κάτω Ποταμιά, Λειψύδριο και Μελάνθιο.

Ζεστή υποδοχή επεφύλαξαν στον υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη οι κάτοικοι της Ακροποταμιάς στην προχθεσινή περιοδεία του επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ συνοδεία στελεχών του.

Οι Ακροποταμιώτες καλωσόρισαν τον κ. Κυριακίδη στο κτήριο του τοπικού Πολιτιστικού Συλλόγου και συνομίλησαν μαζί του για τις δυσκολίες της καθημερινότητάς τους: την αγροτική οδοποιία, την αποκατάσταση του οδικού δικτύου Άνω – Κάτω Ποταμιάς – Ακροποταμιάς. Ανάμεσα στα ζητήματα που τέθηκαν ήταν η καθαριότητα, ο φωτισμός και η ρυμοτομία των οικισμών αυτών που βρίσκονται κοντά στο αστικό κέντρο του Κιλκίς.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς περιέγραψε με σαφήνεια την προγραμματική πρόταση του ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ για το Δήμο Κιλκίς με ορίζοντα την επόμενη τετραετία ενώ αναφερόμενος στην αγροτική πολιτική της παράταξής του υπογράμμισε ότι ως αυριανή Δημοτική Αρχή θα δώσει προτεραιότητα στον αγρότη – κτηνοτρόφο που σε πείσμα των καιρών παραμένει στο χωριό του και προσφέρει στον τόπο του και στην κοινωνία ‘’Θα είμαστε συνεχώς δίπλα στους γεωργούς και τους κτηνοτρόφους προσφέροντας τους ιδανικές συνθήκες για να ανταπεξέλθουν με επιτυχία στη δύσκολη δουλειά τους’’ τόνισε χαρακτηριστικά.

Η δημοτική παράταξη ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ επισκέφθηκε στη συνέχεια το Λειψύδριο και το Μελάνθιο. Ο Δημήτρης Κυριακίδης κατέγραψε τα αιτήματα των κατοίκων τα οποία αναφέρονται στο φωτισμό και στη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας και δεσμεύθηκε για την άμεση επίλυσή τους.

Ο Δήμος οφείλει να είναι στο πλευρό του κάθε δημότη έγκαιρα και να το αποδεικνύει με πράξεις δίνοντας λύσεις και ανακουφίζοντας την καθημερινότητά του. Κάθε δημότης όσο μακριά κι αν βρίσκεται από το διοικητικό κέντρο, πρέπει να αισθάνεται συνεχώς την παρουσία του Δήμου’’ είπε κλείνοντας τη σύντομη ομιλία του στο Μελάνθιο ο επικεφαλής του δημοτικού συνδυασμού ‘’Κιλκίς Μπροστά’’.

Δελτίο τύπου από Δ. Κυριακίδη

Σχολιάστε