My Twitter Feed

12 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Ριγμένες” οι επιχειρήσεις του Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Υγειονομικοί: Εμβόλιο μόνο το 33%! -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Μονοψήφιοι αριθμοί κρουσμάτων -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Αδειάζει από ασθενείς covid το ΓΝΚ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Νέα οχήματα στο Δήμο Παιονίας -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Χωρίς δομή Αναφοράς το Κιλκίς -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Ανδρίτσος: Ανακρίβειες ΠΟΕΔΗΝ -

Τρίτη, 12 Ιανουαρίου, 2021

Πάντα ανησυχία από τα κρούσματα -

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, 2021

Θέσεις εργασίας στη Ν. Καβάλα

Δύο νέες θέσεις εργασίας παιδαγωγών για το Youth Center της Νέας Καβάλας προκηρύσσει η ΑΡΣΙΣ – Κοινωνική Οργάνωση Υποστήριξης Νέων.

Από τον Ιούνιο του 2016 η ΑΡΣΙΣ υλοποιεί δράσεις παιδικής προστασίας στην ανοιχτή δομή φιλοξενίας προσφύγων της Νέας Καβάλας, ενώ από τις 1/9/2017 οι δράσεις χρηματοδοτούνται από το πρόγραμμα ESTIA (στήριξη έκτακτης ανάγκης για την ένταξη και τη στέγαση) που υλοποιείται από την Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ με χρηματοδότηση της Πολιτικής Προστασίας και Ανθρωπιστικής Βοήθειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ECHO).

Το Youth Center (Κέντρο Νεότητας) της ΑΡΣΙΣ στη Νέα Καβάλα λειτουργεί από τον Φλεβάρη, στεγάζεται δίπλα στην Κοινωνική Υπηρεσία και περιλαμβάνει δράσεις που απευθύνονται σε παιδιά, έφηβες και εφήβους, 11 έως 18 ετών. Αναλυτικά, στις δράσεις αυτές συμπεριλαμβάνονται προβολές ταινιών, ντοκιμαντέρ, καλλιτεχνικά και χειροτεχνίες, ενημερωτικές συζητήσεις για θέματα που αφορούν τις ηλικίες τους, επιτραπέζια παιχνίδια, ημερήσιες θεματικές εκδηλώσεις, μαθήματα μαγειρικής, καθώς και συλλογική κουζίνα.

Καθώς, λοιπόν, το Youth Center ετοιμάζεται να διευρύνει τις δράσεις του, η Οργάνωση αναζητεί για να προσλάβει δύο παιδαγωγούς, με σκοπό την παροχή κι άλλων δυνατοτήτων για ψυχαγωγία και πολύπλευρη εκπαίδευση στα παιδιά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις συγκεκριμένες θέσεις εργασίας και τις αντίστοιχες προκηρύξεις μπορείτε να επισκεφτείτε τους παρακάτω συνδέσμους:

http://arsis.gr/prokiryxi-thesis-ergasias-pedagogou-tutor-sto-kentro-filoxenias-prosfygon-stin-nea-kavala-tou-nomou-kilkis/

http://arsis.gr/prokiryxi-thesis-ergasias-pedagogou-tutor-sto-kentro-filoxenias-prosfygon-stin-nea-kavala-tou-nomou-kilkis-2/

Σχολιάστε