My Twitter Feed

11 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

ΕΛΜΕ: Κι άλλες παραιτήσεις αιρετών -

Τετάρτη, 10 Φεβρουαρίου, 2021

Έξι νέοι γιατροί στα Νοσοκομεία μας -

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου, 2021

Τ. Κεσίδης: Και πάλι συντονιστής -

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου, 2021

Νέα κόντρα για το προσφυγικό -

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου, 2021

Σε απόγνωση ο εμπορικός κόσμος! -

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου, 2021

Ηχηρή παραίτηση αιρετών ΔΑΚΕ -

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου, 2021

Αγρότες κομμένοι από ενισχύσεις -

Τρίτη, 9 Φεβρουαρίου, 2021

Να σταματήσει η πειθαρχική δίωξη -

Δευτέρα, 8 Φεβρουαρίου, 2021

Η χορωδιακή συνάντηση των ΠΑΙΟΝΩΝ

xorodies-goumenissaΜε μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 22η Χορωδιακή Συνάντηση που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Γουμένισσας ”ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ”, την Κυριακή 29 Μαΐου 2016 και ώρα 8:30 μ.μ στο Πολιτιστικό κέντρο Γουμένισσας.

Στα πλαίσια της εκδήλωσης παρουσιάσθηκε το θεατρικό έργο ”ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ” του Ιάκωβου Καμπανέλη σε μουσική Μάνου Χατζιδάκη. Αναγνώστρια η Αφροδίτη Ιωαννίδου ηθοποιός ΚΘΒΕ, τραγουδίστρια η Ράνια Πατσίλη, πιανίστα η Ελεονώρα Καλαιτζίδου, χορωδίες γυναικεία ”Π.Ε.Σ. 40 Εκκλησιών”  Θεσ/νίκης και η μικτή του Π.Σ Γουμένισσας ”ΟΙ ΠΑΙΟΝΕΣ” υπό την διεύθυνση του μαέστρου Βίκτωρα Γλυκίδη.

pneumatiko-kentro-goumenissaΤην εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο Πανοσιολογιώτατος πατέρας Νικόδημος εκπροσωπόντας την Ιερά Μητρόπολη Γουμενίσσης, ο Δήμαρχος Παιονίας Χρ. Γκουντενούδης, ο πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Ιωαν.Παπαδόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Ιωαν Αλίρης, ο πρόεδρος του Νομικού προσώπου Αιμ. Δερβετζόπουλος, ο πρόεδρος ΔΕΥΑ Αθ.Τζούρτός, ο Διευθυντής ΔΕΥΑ Γεωργ. Αναστασιάδης, ο πρόεδρος Επιμελετηρίου κ. Τονικίδης, ο πρόεδρος Δημοτικής κοινότητας Γουμένισσας Αθ. Τραχανίδης, η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ειδομένης Ξανθούλα Σουπλή, η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Μεσιάς Σοφία Κάργα, Δημοτικοί Σύμβουλοι, τοπικά Συμβούλια, Δ/ντες Λυκείου-Γυμνασίου Γουμένισσας, Επίτιμοι πρόεδροι του Συλλόγου, εκπρόσωποι φορέων και Συλλόγων και πλήθος κόσμου από την Γουμένισσα και την γύρω περιοχή.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλους όσους συνέβαλαν τόσο υλικά όσο ηθικά για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης σημειώνοντας εξαιρετική επιτυχία, ευχαριστίες θερμές και στο πλήθος κόσμου που παρακολούθησε την εκδήλωση.

Δελτίο τύπου από ΠΑΙΟΝΕΣ

Σχολιάστε