My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Η χορωδία του “Άξιον Εστί” στο Βόλο

Το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2018, καλεσμένη του Συλλόγου προς διάδοση της παραδοσιακής μουσικής “Ιωνία” του Βόλου συμμετείχε και η μικτή χορωδία του “Άξιον Εστί” Αξιούπολης μαζί με τις χορωδίες από Σπάρτη-Κέρκυρα -Σταυρό Χαλκιδικής και την οικοδεσπότη του Βόλου.

Απέσπασε το θερμό χειροκρότημα από τους παρευρισκόμενους μουσικόφιλους και τα ειλικρινή και εγκάρδια συγχαρητήρια τόσο για την απόδοση των τραγουδιών, όσο και της γενικότερης εμφάνισης της χορωδίας.

Ακολούθησε δεξίωση, όπου όλες οι χορωδίες ήρθαν πιο κοντά κάνοντας νέους φίλους και ανανεώνοντας το ραντεβού μας για την επόμενη συνάντηση. Μια εκδήλωση που έγινε στο συνεδριακό κέντρο υπό την αιγίδα της Ιεράς Μητρόπολης Δημητριάδος και Αλμυρού, που με την άψογη και μελετημένη μέχρι και την τελευταία λεπτομέρεια οργάνωση, από τον πρόεδρο της “ΙΩΝΙΑΣ” και ακούραστο εργάτη της παράδοσης κ. Νεκτάριο Δεμελή.

Μια εκδήλωση σταθμό στα πολιτιστικά πράγματα του Βόλου. Ακολούθησε την επομένη ημέρα και η επίσκεψη στα τσιπουράδικα του Βόλου, και στο πανέμορφο Πήλιο, στην Μακρυνίτσα και Χάνια, κλείνοντας την 2ήμερη εκδρομή μας με επιτυχία.

Δελτίο τύπου από “Άξιον Εστί” Αξιούπολης

Σχολιάστε