My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Η χορωδία της παρακμής

Του Πέτρου Κατσάκου.


“Θα βάλουμε έναν γιατρό που δεν είναι χειρουργός να χειρουργήσει;” αναρωτήθηκε από ραδιοφώνου ο ιατρός Λεωνίδας Γρηγοράκος επιμένοντας στην “ακαταλληλότητα” του Παναγιώτη Κουρουμπλή για την άσκηση υπουργικών καθηκόντων λόγω προβλήματος όρασης. “Δεν είναι μια κανονική κυβέρνηση αυτή” συμπλήρωσε ο γεννημένος στις όχθες του Ευρώτα βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛΛ., αναπολώντας την εποχή του Καιάδα και υποστηρίζοντας λογικές που απαγορεύουν την εμπλοκή των ατόμων με αναπηρία στην πολιτική.

Το πιο πιθανό είναι ο βουλευτής του ΚΙΝ.ΑΛΛ. να έχει και αυτός ψηφίσει τον ν. 4488/2017 με τον οποίο αναγνωρίζονται τα δικαιώματα των Ατόμων με Αναπηρίες που η Σύμβαση του ΟΗΕ προβλέπει για όλες τις χώρες του κόσμου εδώ και μία δεκαετία. Το πιο πιθανό είναι ο κ. Γρηγοράκος να μην κατάλαβε τότε τι ψήφισε ή να μην πιστεύει αυτό που ψήφισε αρνούμενος να αναγνωρίσει σε “έναν τυφλό” το δικαίωμα να πραγματοποιεί “αυτοψίες”.

Η περίπτωση Γρηγοράκου αποτελεί και αυτή ψήγμα της αντιπολιτευτικής τοξικότητας μερίδας του πολιτικού αλλά και δημοσιογραφικού κόσμου της χώρας που φλερτάρει πλέον ανοιχτά και ανερυθρίαστα με φασιστικές και ρατσιστικές ακρότητες που έχουν ξεφύγει προ πολλού από τη σφαίρα του γραφικού και του γελοίου και κινούνται σε μονοπάτια κατηφορικά και επικίνδυνα.

Εν χορώ καραμπινάτοι χουντικοί και νοσταλγοί της επταετίας, καρικατούρες του μιντιακού υποκόσμου χέρι χέρι με λούμπεν συγκροτηματάρχες και εκπρόσωποι του πάλαι ποτέ κεντρώου χώρου αγκαλιά με ακροδεξιά αποβράσματα συγκροτούν μια χορωδία της παρακμής που φαλτσάρει κάθε μέρα όλο και πιο αποκρουστικά, όλο και πιο χυδαία. Τόσο χυδαία όσο οι ύμνοι των SS στην εκπομπή του ανεκδιήγητου Μπογδάνου.

Άρθρο στην ΑΥΓΗ

Σχολιάστε