My Twitter Feed

7 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Η τύχη γύρισε την πλάτη στον Αλέξανδρο

Νίκη Για τις Ελπίδες – Έβρεξε δώρα στη πίτα!

Νεα ήττα για τον Αλέξανδρο αυτή την φορά από τον Ατρόμητο Π. Αγιονέρι. Με σκορ 2-1 και προβληματισμός στην αφλογιστία και στην αμυντική λειτουργία αφού δεν κατάφερε να πετύχει τέρμα σε 8 τελικές, και δέχτηκε 2 γκολ σε ισάριθμες επισκέψεις και τελικές του αξιόμαχου αντιπάλου στην εστία του Κοπαλίδη.

Ένα παιχνίδι, επιθετικός μονόλογος αλλα φλυαρία στην τελική προσπάθεια και ατυχία για την Α ομάδα της Ακαδημίας του Αλέξανδρου απέναντι σε ένα καλο αντίπαλο ο οποίος πήρε τους 3 βαθμούς έχοντας πολύ τύχη και έφτασε στη νίκη.

Επόμενο παιχνίδι το Σάββατο η Κυριακή 24-25/02/17 και ώρα 15:00 στο Εθνικό στάδιο Κιλκίς με τον δεύτερο στη βαθμολογία Πάικο Γουμένισσας σε ένα πολύ κρίσιμο παιχνίδι για τον Αλέξανδρο στην προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία.

Σύνθεση : Κοπαλίδης , Βασιλειάδης , Παμπουκίδης , Ψωμιάδης , Τσιμπούκας , Γιαξής , Ορφανίδης ( 80’ Busdra ) , Κετικίδης , Ιωαννίδης , Ντουντούκης , Αλεξανδρίδης.

Νίκη Για τις Ελπίδες

Νεα νίκη για την μικρότερη ηλικιακή ομάδα του Κιλκίς με 2-0 αυτή τη φορά με τον Ήλιο Ηλιολούστου. Σε ένα παιχνίδι με πολύ όμορφο θέαμα που παρουσίασαν οι πιτσιρικάδες με 12 τελικές intarget και ωραίους συνδυασμούς πήραν τη νίκη πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό αποτέλεσμα αφού ήταν απρόσεκτοι στο σκοράρισμα σε 12 τε τα τετ με τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Το αξιοσημείωτο η πολύ καλή παρουσία του γεννημένου 2002 Κουρουζίδη Βασίλη ο οποίος αγωνίστηκε 90’ και πέτυχε το δεύτερο τέρμα στο 87’αν και αγωνίστηκε για πρώτη φορά , ενώ θετική παρουσία είχε και ο Κιοσές Κ. ο οποίος απέκρουσε πέναλτι στο 88’. Το πρώτο γκολ σημείωσε στο 60’ ο Παπαδόπουλος.

Σύνθεση : Κιοσές , Χ”βασιλείου , Ζαφειρόπουλος ( 63’ Τσίρκας ) , Ανανιάδης , Κερτούκα , Λαζαρίδης ( 76’ Χ”Ιωαννίδης ) , Παπαδόπουλος , Αμανατίδης ( 60’ Πιπερίδης ) , Κουρουζίδης , Μαχμουτάι , Νάνος.

Επόμενο παιχνίδι την Κυριακή 19/03/17 στην Ευκαρπία με αντίπαλο τον ΑΟΚ Πολυκάστρου σε ένα παιχνίδι που μπορεί να κρίνει την άνοδο στην Α κατηγορία.

 

Έβρεξε δώρα στην κοπή πίτας της Ακαδημίας 

Με μεγάλη επιτυχία και σε γιορτινό κλίμα πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη κοπή πίτας της Ακαδημίας ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κιλκίς. Η συμμετοχή των παιδιών ήταν μεγάλη παρά τον βροχερό καιρό ο οποίος δεν πτόησε τη διάθεση των μικρών αθλητών για παιχνίδι και διασκέδαση.

Η μέρα ξεκίνησε με φιλικούς αγώνες με την Ακαδημία ΑΤΕΡΜΩΝ και συνεχίστηκε με εσωτερικά φιλικά των τμημάτων της Ακαδημίας.

Η πίτα …είχε δεκαπέντε (15) φλουριά (!) , καθώς δόθηκαν μπάλες ως δώρο σε όλα τα τμήματα της Ακαδημίας με τους τυχερούς να δέχονται με ενθουσιασμό τόσο τις μπάλες τους όσο και τα πειράγματα των συμπαικτών τους.

Η Ακαδημία ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ευχαριστεί θερμά την Ακαδημία ΑΤΕΡΜΩΝ για τη συμμετοχή της στην όμορφη ποδοσφαιρική γιορτή.

Σχολιάστε