My Twitter Feed

11 Μάρτιος, 2019

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Α1 ΕΠΣΚ: Πλησίασε ο Κιλκισιακός -

Κυριακή, 10 Μάρτιος, 2019

123 οι «οκταμηνίτες» του Δ. Κιλκίς -

Σάββατο, 9 Μάρτιος, 2019

Ανησυχία για τα φετινά στάρια -

Σάββατο, 9 Μάρτιος, 2019

82 «οκταμηνίτες» στο Δ. Παιονίας -

Σάββατο, 9 Μάρτιος, 2019

Στη ΒΙΠΕ για τις εργαζόμενες -

Παρασκευή, 8 Μάρτιος, 2019

ΚΙΝΑΛ: 940 ψήφισαν σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Μάρτιος, 2019

Τελικός κυπέλλου το Σάββατο -

Πέμπτη, 7 Μάρτιος, 2019

Νέο πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας -

Πέμπτη, 7 Μάρτιος, 2019

Η ΤΕ Κιλκίς του ΚΚΕ για την ΧΑ

Για  προσπάθεια νομιμοποίησης της ΧΑ στη λαϊκή συνείδηση, κάνει λόγο η Τομεακή Επιτροπή Κιλκίς του ΚΚΕ, μ` αφορμή την παρουσία του τοπικού βουλευτή στον εορτασμό της 25ης Μαρτίου και σε άλλες εκδηλώσεις.

??????  ???Στη σχετική ανακοίνωση αναφέρονται τα εξής:

«Την κοινοβουλευτική παρουσία της Χρυσής Αυγής φαίνεται πώς αξιοποίησε η Αντιπεριφέρεια Κιλκίς για να τη νομιμοποιήσει στη λαϊκή συνείδηση, μιας και ανάμεσα σ’ όλους τους άλλους κάλεσε για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου και το βουλευτή Κιλκίς του φασιστικού μορφώματος.

Βέβαια, αυτό το δίμηνο κι άλλοι, όπως η ΕΠΣ Κιλκίς και η Σχολή Ποδοσφαίρου του Κιλκισιακού, έχουν προσκαλέσει του βουλευτή της Χρυσής Αυγής σε εκδηλώσεις τους.

Φαίνεται, πως καθόλου δεν τους απασχολεί ότι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής είναι υμνητές του Χίτλερ, οπαδοί του Μεταξά, της χουντικής δικτατορίας και των ταγματασφαλιτών και πολιτικοί τους απόγονοι. Φαίνεται πως καθόλου δεν τους απασχολεί, επίσης, ότι είναι φορείς μιας αντιδραστικής ιδεολογίας που χωρίζει τους ανθρώπους με βάση το αίμα, τη φυλή και το χρώμα, σπέρνοντας το ρατσιστικό δηλητήριο, ούτε ότι βρίσκεται συνεχώς και σταθερά απέναντι από το λαϊκό κίνημα, απέναντι από κάθε εργάτη ο οποίος οργανωμένα, συλλογικά και ταξικά πάει να σηκώσει κεφάλι απέναντι στα μονοπώλια και τους εκμεταλλευτές του.

Όλοι όσοι νομιμοποιούν με τη στάση τους την παρουσία της Χρυσής Αυγής, μέσω του βουλευτή της στο Κιλκίς, φέρουν σοβαρές ευθύνες γιατί νομιμοποιούν το φασισμό, γιατί φέρνουν σε επαφή εκπροσώπους μιας φασιστικής, ναζιστικής, ρατσιστικής και εγκληματικής οργάνωσης με τη νεολαία του τόπου μας.

Ο λαός του Κιλκίς έχει βαθιά χαραγμένες στη μνήμη του τις εγκληματικές ενέργειες των πολιτικών προγόνων των χρυσαυγιτών, τις δολοφονίες, τις καταδόσεις, τις εκτελέσεις κ.ά. Αυτή την ιστορική πραγματικότητα καλείται σήμερα να μεταφέρει στη νέα γενιά του τόπου μας και να τη συνδέσει με τη σημερινή στάση της Χρυσής Αυγής απέναντι στα λαϊκά προβλήματα και τις λαϊκές ανάγκες, αναδεικνύοντας ότι η Χρυσή Αυγή είναι παιδί του συστήματος, του καπιταλισμού που σαπίζει, το μακρύ χέρι των αφεντικών.

Καλούμε την εργατική τάξη, τους φτωχούς αγρότες και αυτοαπασχολούμενους, τις γυναίκες και τη νεολαία του νομού να απομονώσουν οργανώσεις σαν τη Χρυσή Αυγή, να γυρίσουν την πλάτη στον εθνικισμό και το φασισμό που μόνο σκοπό έχουν την υποταγή στην πολιτική που υπηρετεί τα κέρδη των μονοπωλίων και στέλνει τον λαό στην εξαθλίωση. Να καταδικάσουν όλα τα κόμματα που υλοποιούν αυτή την πολιτική, δέχονται να καταθέτουν από κοινού στεφάνια και να παραβρίσκονται στις ίδιες εκδηλώσεις ενώ την ίδια στιγμή να καλούν σε αντιφασιστικό αγώνα.

Ο λαός να χαράξει το δικό του δρόμο, αντιπαλεύοντας τη βάρβαρη πολιτική της ΕΕ των κυβερνήσεων και των κομμάτων της και επιτελώντας το ιστορικό του καθήκον να παλέψει για τη μόνη διέξοδο από τη σαπίλα του καπιταλισμού την εργατική λαϊκή εξουσία και οικονομία, τη μόνη ικανή να καλύψει τις σύγχρονες ανάγκες του.»

Σχολιάστε