My Twitter Feed

6 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Η ΤΕΧΝΗ στην έκθεση Βαν Γκογκ

Η ΤΕΧΝΗ Κιλκίς στην έκθεση Van Gogh Alive – The Experience !

ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

Αναχώρηση 18.00 από την πλατεία Ειρήνης

Συμμετοχή στα τηλέφωνα:

Απόγευμα καθημερινά 16.00-20.00 : 23410 24217,

σαββατοκύριακα 18.00-20.00: 6946 595 220, 6974514174

και στο e-mail της Τέχνης texni-kilkis@hotmail.gr

Σε μια συναρπαστική εμπειρία και στο μεγαλύτερο εκθεσιακό γεγονός της χρονιάς σας καλεί να συμμετέχετε η Τέχνη το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018 στο περίπτερο 12 της ΔΕΘ.

Θα επισκεφθούμε τη συγκλονιστική έκθεση Van Gogh Alive – The Experience !, ένα διαδραστικό τεχνολογικό θαύμα, μια έκθεση που είδαν περισσότεροι από 200.000 θεατές στην Αθήνα και περισσότεροι από 10.000.000 θεατές σ’ όλο τον κόσμο.

Ένας επαναστατικός τρόπος προσέγγισης της εικαστικής δημιουργίας, ένα φαντασμαγορικό και εντυπωσιακό πολυθέαμα για μικρούς και μεγάλους, ένας αρμονικός και δημιουργικός διάλογος ανάμεσα στην υψηλή τεχνολογία και τα νέα πολυμέσα με τους μεγάλους εικαστικούς δημιουργούς, μια εκπαιδευτική και ταυτόχρονα άκρως διασκεδαστική διαδικασία!

Θα έχουμε τη δυνατότητα να δούμε ΟΛΑ τα έργα του μεγάλου Ολλανδού ζωγράφου σε έναν χώρο, όχι, όμως, με τον καθιερωμένο τρόπο, αλλά με μία μέθοδο που αναδεικνύει νέες οπτικές πλευρές και προοπτικές των έργων, που αφηγείται την ιστορία του δημιουργού τους, που περιγράφει το ιστορικό, κοινωνικό αλλά και πολιτισμικό πλαίσιο μέσα στο οποίο μεγαλούργησε, που καταγράφει και αναλύει τις δημιουργικές του περιόδους και αλληλεπιδράσεις, που διεισδύει και αγγίζει τις σκέψεις και τα συναισθήματά του, που προβάλει, δηλαδή, ολόκληρο τον κόσμο του Βαν Γκογκ.

3.000 πίνακες, σκίτσα αλλά και κινούμενες εικόνες προβάλλονται από το φημισμένο σύστημα υψηλής τεχνολογίας SENSORY4™ παντού: στους τοίχους, τις κολόνες, την οροφή, το πάτωμα. Σε έναν χώρο 1.500 m2, 40 και πλέον πολυκάναλοι προβολείς υψηλής ευκρίνειας, με ήχο υψηλής πιστότητας, δημιουργούν μία εκπληκτική απεικόνιση στις πολλαπλές επιφάνειες, δημιουργώντας μία μοναδική εμπειρία για τις αισθήσεις.

Τα διαχρονικά αριστουργήματα του Βαν Γκογκ ζωντανεύουν και εμείς θα γίνουμε αναπόσπαστο κομμάτι τους. Αποσυντίθενται και ανασυντίθενται, αποκαλύπτουν την εποχή που δημιουργήθηκαν, το πώς ολοκληρώθηκαν, από που προήλθαν τα ερεθίσματα της έμπνευσής τους. Εμπλέκονται με τη ζωή και τα βιώματα του δημιουργού τους,θα μας συνοδεύσουν μέσα από τις πολύχρωμες στοές της έκθεσης σ’ ένα ταξίδι στα μέρη που έζησε και δημιούργησε, στο Άμστερνταμ, στην Προβηγκία, στο Παρίσι.

Αυτό το ιδιότυπο και εντυπωσιακό “πλανητάριο”, μεταφέρει μ’ έναν ονειρικό τρόπο, ακαριαία τους επισκέπτες στο σύμπαν του Βίνσεντ Βαν Γκογκ. Αντικατοπτρίζοντας το όλον του. Τη δημιουργία, τις συναισθηματικές εναλλαγές, την ψυχική του κατάσταση, τη θυελλώδη ζωή του. Τους καλεί να αφεθούν απαλά σε μία πρωτόγνωρη επικοινωνία και επαφή, να βυθιστούν γλυκά σε μία εμπειρία τονωτική, πλούσια και αλησμόνητη.

Δηλώστε τις συμμετοχές σας για να μοιραστούμε την καθολική επικοινωνία με την ζωγραφική του Βαν Γκόγκ, και να επικοινωνία του θεατή-επισκέπτη, με τα έργα αλλά και τον δημιουργό τους.

Σχολιάστε