My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Υποψηφιότητες με τον Γ. Φαχουρίδη

Η Σοφία Τσιραμπίδου θα είναι υποψήφια με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς» και υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς τον Γιάννη Φαχουρίδη.

Η Σοφία Τσιραμπίδου είναι 53 ετών με καταγωγή από το Δροσάτο. Μεγάλωσε στις ΗΠΑ και ήρθε στην Ελλάδα το 1988. Είναι παντρεμένη με δύο παιδιά. Απασχολείται μαζί με το σύζυγό της με τις Οικοδομικές Επιχειρήσεις, ως ελεύθερη επαγγελματίας. Σήμερα κατοικεί στο Κιλκίς και έχει ευρύτερη κοινωνική δράση ειδικά σε ότι αφορά ευάλωτα κοινωνικά ομάδες και τα παιδιά με ειδικές ανάγκες.

Η Σοφία Τσιραμπίδου είναι μία ακόμα εργαζόμενη γυναίκα που μπαίνει στη μάχη, ώστε η «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς» να βγει ενισχυμένη με πολύ περισσότερους δημοτικούς συμβούλους στο Κιλκίς.

Όλα τα προηγούμενα χρόνια η μόνη πραγματική αντιπολίτευση και η μόνη δύναμη που βρέθηκε στο πλάι των δικαιωμάτων του λαού, των εργατών, των αυτοαπασχολούμενων, των αγροτών, της νεολαίας και των γυναικών, μέσα και έξω από το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς ήταν η «Λαϊκή Συσπείρωση» με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο, Γιάννη Φαχουρίδη.

Γι’ αυτό είναι σημαντικό, αυτή η δύναμη, που δεν κοροϊδεύει, δεν λέει μισόλογα, δεν χαϊδεύει αυτιά, που λέει την αλήθεια, ενημερώνει, προειδοποιεί και υπερασπίζεται τα δικαιώματα του λαού, να βγει όσο το δυνατό πιο ενισχυμένη γίνεται.

Ας βγάλουμε συμπεράσματα από την πείρα αυτών των χρόνων και από τη στάση όλων των παρατάξεων και εκλεγμένων στο δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς.

Αυτή τη φορά, ο λαός του Κιλκίς, μπορεί να κάνει την πραγματική διαφορά.

Μπορεί να έχει τη Δημοτική Αρχή που του αξίζει και που έχει ανάγκη.

Μπορεί να έχει Δημοτική Αρχή που βάζει στο επίκεντρο την Ικανοποίηση των Σύγχρονων Αναγκών.

Αυτή η Δημοτική Αρχή μπορεί να είναι σήμερα μόνο η «Λαϊκή Συσπείρωση» με Δήμαρχο το Γιάννη Φαχουρίδη.

Γιώργος Παπαδόπουλος

Ο Γιώργος (Γιούρας) Παπαδόπουλος θα είναι υποψήφιος με τη «Λαϊκή Συσπείρωση Κιλκίς» και υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς τον Γιάννη Φαχουρίδη.

Ο Γιώργος (Γιούρας) Παπαδόπουλος είναι 62 ετών με καταγωγή από το Χωρύγι. Έχει γεννηθεί και μεγάλωσε, ως παιδί πολιτικών προσφύγων στην Τασκένδη της ΕΣΣΔ, όπου και παντρεύτηκε με τη σύζυγό του, με την οποία απέκτησαν δύο κόρες. Είναι πολιτικός μηχανικός και διατηρεί τεχνικό γραφείο στο Κιλκίς.

Έχει ασχοληθεί με τον Πολιτισμό, με τη συμμετοχή του στον Πολιτιστικό Σύλλογο Χωρυγίου. Σήμερα είναι πρόεδρος του Παραρτήματος Κιλκίς της Πανελλήνιας Ένωσης Αγωνιστών Εθνικής Αντίστασης – Δημοκρατικού Στρατού Ελλάδας.

Ο Γιώργος (Γιούρας) Παπαδόπουλος είναι ένας δοκιμασμένος αγωνιστής που βρίσκεται για χρόνια στην πρώτη γραμμή της πάλης τους εργατικού – λαϊκού κινήματος του Κιλκίς. Γι’ αυτό δίνει και αυτή τη μάχη με το ψηφοδέλτιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», που στηρίζει το ΚΚΕ, ώστε να απαντηθεί η ενιαία επίθεση που δέχονται η ζωή και τα δικαιώματα του λαού από το κεφάλαιο και τις κυβερνήσεις τους, από την Ευρωπαϊκή Ένωση, από το Δήμο και την Περιφέρεια ως στηρίγματά τους.

Με ισχυρό ΚΚΕ στην Ευρωβουλή και τη Βουλή και ισχυρή τη «Λαϊκή Συσπείρωση» στο Δήμο Κιλκίς και στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας:

 Μπορούμε να δυναμώσουμε το μοναδικό πόλο αντίστασης και  προοπτικής για το λαό, κόντρα στο δίπολο ΣΥΡΙΖΑ – ΝΔ, που στήνεται για να εγκλωβιστεί η λαϊκή δυσαρέσκεια.

 Μπορούμε να βάλουμε εμπόδια, να καθυστερήσουμε αντιλαϊκά μέτρα, να διεκδικήσουμε μέτρα ανακούφισης για τη λαϊκή οικογένεια, να ανοίξουμε το δρόμο για να επιβάλουμε ριζικές αλλαγές, για να ζήσουμε καλύτερα εμείς και τα παιδιά μας.

Δελτία τύπου από Λαϊκή Συσπείρωση

Σχολιάστε