My Twitter Feed

18 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επιτυχής ο αποχιονισμός σε Κιλκίς -

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Τα είπαν για έργα υποδομών -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκίς: Ετοιμότητα για τον “Λέανδρο” -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στις πρώτες θέσεις το Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Έτοιμοι για ακραία καιρικά φαινόμενα -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

ΔΕΠΑΝ:Συνεδρίασε στο Πολύκαστρο

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Δικτύου Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη (ΔΕΠΑΝ) συνεδρίασε στο Πολύκαστρο, τη Παρασκευή 31 Μαΐου και το Σάββατο 1 Απριλίου. 

Πρόκειται για ένα Δίκτυο που περιλαμβάνει μια σειρά από οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης, οι οποίοι ενώνουν τις δυνάμεις τους προκειμένου να αναπτύξουν και να διαχειριστούν αποτελεσματικότερα τις δημόσιες υπηρεσίες και τις υποδομές και να ανταποκριθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στις ανάγκες των πολιτών, παρέχοντας καλύτερης ποιότητας υπηρεσίες και ενισχύοντας την τοπική ανάπτυξη.

Στη συνεδρίαση ο Δήμος Παιονίας συμμετείχε δια του δημάρχου Χρ. Γκουντενούδη ως ιδρυτικό μέλος, ενώ συμμετεείχαν επίσης ο δήμαρχος Δράμας κ. Μαμσάκος ως πρόεδρος του Δ.Σ., ο δήμαρχος Παγγαίου κ. Αναστασιάδης ως γραμματέας και οι δήμαρχοι Ρήγα Φεραίου κ. Νασίκας, Καλαβρύτων κ. Λαζούρας, Πλατανιά κ. Μαλανδράκης, ο αντιδήμαρχος Δυτικής Αχαίας κ. Μπαχράς και ο γενικός διευθυντής ΔΕΠΑΝ κ. Κουτσιώρης και τα στελέχη της εταιρίας κ. Μέξης και Δαικούδης.

Στη συνάντηση που προηγήθηκε της συνεδρίασης παρευρέθησαν από πλευράς Δήμου Παιονίας οι αντιδήμαρχοι κ.κ. Φράγκος, Ευθυμιάδης, Απουσίδης, Παμποράκης, ο πρόεδρος ΔΕΥΑΠ κ. Τζούρτζος, ο πρόεδρος Ν.Π.Δ.Δ. κ. Δεβετζόπουλος κι ο γενικός γραμματέας κ. Ανθρακίδης.

Κατά τη διαμονή τους στο Δήμο Παιονίας, τα μέλη του ΔΕΠΑΝ επισκέφθηκαν τον Μητροπολίτη Γουμένισσας κ. Δημήτριο στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου, τα μοναστήρια της περιοχής, τα μουσεία και τα αξιοθέατα, ενώ είχαν συνεργασία με φορείς της περιοχής.

Σχολιάστε