My Twitter Feed

17 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Τα είπαν για έργα υποδομών -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκίς: Ετοιμότητα για τον “Λέανδρο” -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στις πρώτες θέσεις το Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Έτοιμοι για ακραία καιρικά φαινόμενα -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Μονάδα επεξεργασίας αποβλήτων -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Η πίτα των παλαιμάχων του Κιλκισιακού

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Σύλλογος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών «Α.Ο. Κιλκισιακού και Φίλων», το Σάββατο 4 Φεβρουαρίου, στην οικογενειακή ταβέρνα «Ράντσο» Κιλκίς.

Στην κατάμεστη από πλήθος κόσμου αίθουσα τα μέλη του συλλόγου με τις συζύγους τους παρακολούθησαν αρχικά την τελετή ευλογίας της βασιλόπιτας από τον Πατέρα-Ιωακείμ.

Αμέσως μετά ο Πρόεδρος του Συλλόγου Θόδωρος Παπαδόπουλος μετέφερε στους παρευρισκόμενους τις ολόθερμες ευχές του Διοικητικού Συμβουλίου για υγεία, ευτυχία, ειρήνη και ευημερία για το 2017.

Στη συνέχεια ο Γ. Γραμματέας Τάσος Χονδροματίδης καλωσόρισε τα νέα μέλη στις τάξεις του Συλλόγου, έκανε έναν σύντομο απολογισμό δραστηριοτήτων για τον χρόνο που πέρασε και αναφέρθηκε στις μελλοντικές εκδηλώσεις του Συλλόγου ζητώντας από τα μέλη να τις πλαισιώσουν και να συμμετέχουν μαζικά σε αυτές.

Τέλος το Διοικητικό Συμβούλιο προχώρησε στη βράβευση δύο εκλεκτών μελών του Συλλόγου. Για φέτος την τιμητική πλακέτα έλαβαν οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Κώστας Τσιλιγγιρίδης και Φώτης Παναγιωτίδης, οι οποίοι προσέφεραν τις πολύτιμες υπηρεσίες τους κατά το παρελθόν στον Κιλκισιακό, αλλά και σε άλλες ποδοσφαιρικές ομάδες της Ελλάδας και του εξωτερικού.

Ακολούθησε δεξίωση μέχρι αργά το βράδυ για τα μέλη του Συλλόγου και τις συζύγους τους με εξαιρετικό φαγητό, πολύ κρασί, χορό και ζωντανή μουσική από την καταπληκτική ορχήστρα του μαγαζιού, επιμελημένα με πολύ φροντίδα από τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας και φίλου του Συλλόγου κ. Σωτήρη Πατσιούρα.

Σχολιάστε