My Twitter Feed

3 Ιούλιος, 2017

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Μια πόλη καταφύγιο προσφύγων -

Δευτέρα, 3 Ιούλιος, 2017

Η ομιλία Γ. Μπαλάφα στο Κιλκίς -

Κυριακή, 2 Ιούλιος, 2017

Κίνδυνος για μεταφορά του ΤΕΙ! -

Σάββατο, 1 Ιούλιος, 2017

«Τεράστια αλληλεγγύη από Κιλκίς» -

Σάββατο, 1 Ιούλιος, 2017

Καλά, αυτοί χώρισαν νωρίς! -

Σάββατο, 1 Ιούλιος, 2017

Κτήριο για παιδιά ή νυχτερίδες; -

Σάββατο, 1 Ιούλιος, 2017

Στα Θεοδόσια ο πρέσβης των ΗΠΑ! -

Σάββατο, 1 Ιούλιος, 2017

Ως τις 17 Ιουλίου οι φορολογικές -

Παρασκευή, 30 Ιούνιος, 2017

Η ομιλία Γ. Μπαλάφα στο Κιλκίς

*Και διαμαρτυρία οπαδών του Ηρακλή (Βίντεο).

Τις θέσεις της κυβέρνησης για τ` αποτελέσματα του τελευταίου Γιούρογρουπ και τις προβλέψεις για την πορεία της οικονομίας, παρουσίασε ο υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μπαλάσκας, κατά τη διάρκεια πολιτικής εκδήλωσης της ΝΕ Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ, που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 30 Ιουνίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Κιλκίς.

Ο κ. Μπαλάφας ξεκίνησε την ομιλία του λέγοντας ότι ο ΣΥΡΙΖΑ αποδέχτηκε την εντολή του ελληνικού λαού κι ανέλαβε την διακυβέρνηση της χώρας στα δύσκολα, ανατρόποντας στη συνέχεια τη στρατηγική των αντιπάλων του εντός κι εκτός της χώρας περί «αριστερής παρένθεσης».

Τονίζοντας ότι η επιλογή για παραμονή της χώρας στο ευρώ και στην Ε.Ε. έχει τεράστια οικονομική και γεωστρατηγική σημασία, ο κ. Μπαλάφας έκανε λόγο για εκβιασμό από πλευράς δανειστών το καλοκαίρι (grexit ή κακή συμφωνία) του `15 και επιβολή επώδυνων μέτρων, για την υλοποίηση των οποίων η κυβέρνηση φρόντισε να γίνει με τον πιο ανώδυνο τρόπο, ιδιαίτερα για τους έχοντες τις μεγαλύτερες ανάγκες.

«Τα πράγματα στη β` αξιολόγηση έφτασαν σε οριακό σημείο αλλά τώρα πια είναι απόλυτα εφικτός ο στόχος της ολοκλήρωσης του προγράμματος μέσα στο 2018», τόνισε ο υφυπουργός και αναφέρθηκε στους πέντε άξονες της «επόμενης μέρας», που είναι: Η στήριξη της πραγματικής οικονομίας, η δίκαιη ανάπτυξη, η στήριξη των στρωμάτων με τις μεγαλύτερες ανάγκες, καθώς και της μεσαίας τάξης με φορολογικές μειώσεις και η περαιτέρω μείωση της ανεργίας.

Αναφερόμενος στο προσφυγικό, ο κ. Μπαλάφας χαρακτήρισε καλή την δομή φιλοξενίας στη Ν. Καβάλα, η οποία θα παραμείνει καθότι δεν προχωράει με τους επιδιωκόμενους ρυθμούς η στέγαση των προσφύγων στα διαμερίσματα.

Τον υφυπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής παρουσίασε ο γραμματέας της ΝΕ Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ, Μιχάλης Βιβιαδάκης, ενώ τον πλαισίωνε στο πάνελ ο βουλευτής Θόδωρος Παραστατίδης.

Μεταξύ των παρεμβάσεων που έγιναν κατά τη διάρκεια της πλούσιας συζήτησης που ακολούθησε την ομιλία του κ. Μπαλάφα, ήταν κι αυτή του προέδρου του Επιμελητηρίου, Παύλου Τονικίδη, ο οποίος συνεχάρη στο πρόσωπο του υπουργού την κυβέρνηση για τις εξελίξεις στο θέμα της ΑΕΠΙ. «Στηρίξτε το νομοσχέδιο που ήδη βρίσκεται στη Βουλή», ήταν η προτροπή του κ. Τονικίδη.

Οπαδοί του Ηρακλή!

Πριν ακόμα ο κ. Μπαλάφας ξεκινήσει την ομιλία του, διεκόπη από κάποιους οπαδούς του Ηρακλή, που ήταν στην αίθουσα προκειμένου να μιλήσουν για όσα ταλαιπωρούν την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

«Η Βόρεια Ελλάδα αυτή τη στιγμή έχει το πρόβλημα που λέγεται Ηρακλής. Αν δεν κάνετε κάτι για να δικαιωθεί η ομάδα ξεχάστε την τη Βόρεια Ελλάδα. Μέχρι το Μακεδονία Παλλάς θα μπορείτε να πηγαίνετε του Σαββίδη και στον Μαρινάκη», είπε μεταξύ άλλων ο εκπρόσωπος των οπαδών του Ηρακλή. Κι όταν ο κ. Μπαλάφας αναρωτήθηκε αν οι οπαδοί θέλουν να χαλάσουν τη συγκέντρωση, αυτοί αντέτειναν ότι  μόνο τραμπούκοι  και ακροδεξιοί δεν είναι, αλλά αντίθετα υποστηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ!

Τελικά, ο κ. Μπαλάφας δηλώνοντας αναρμόδιος για το θέμα, δεσμεύτηκε στους οπαδούς του Ηρακλή να μεταφέρει την αγωνία τους στον υφυπουργό Αθλητισμού, με αποτέλεσμα αυτοί να αποχωρήσουν στη συνέχεια από τη συγκέντρωση.

Δείτε σχετικό βίντεο:

Σχολιάστε