My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Η Ολυμπιακή Φλόγα στο Κιλκίς

(Βίντεο) Οι δημότες του Κιλκίς αψήφισαν τη βροχή και υποδέχθηκαν θερμά την Ολυμπιακή Φλόγα των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων του 2018 ανήμερα της εθνικής μας επετείου.

Το σύμβολο του Ολυμπισμού αφίχθη στην πλατεία Ειρήνης στις 10:45 για να παραληφθεί από τον πρωταθλητή πάλης Ασύγκριτο Μουραντίδη και τον Κυριάκο Ζώτο πρωταθλητή στη σφαιροβολία και δευτεραθλητή στη δισκοβολία που πραγματοποίησαν λαμπαδηδρομία μέχρι την αναπλασμένη περιοχή του Πάρκου – Κήπου, υπό τις επευφημίες δεκάδων πολιτών. Ο δεύτερος λαμπαδηδρόμος άναψε το βωμό στο Πάρκο – Κήπο όπου ακολούθησε το επίσημο τελετουργικό με ανάκρουση του Ολυμπιακού Ύμνου, του Ύμνου της Δημοκρατίας της Κορέας και του Εθνικού μας Ύμνου.

Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης υπογράμμισε στο χαιρετισμό του, τους ισχυρούς συμβολισμούς που εκπέμπει η Ολυμπιακή Φλόγα, ως φως του πνεύματος, της γνώσης και της ζωής ακτινοβολώντας τα μηνύματα της ειρήνης και συναδέλφωσης των λαών τα οποία μεταλαμπαδεύονται από γενιά σε γενιά και αναδεικνύουν τα πανανθρώπινα ιδεώδη. Ο Δήμαρχος Κιλκίς ευχήθηκε η Ολυμπιακή Φλόγα να είναι καλοτάξιδη στον τελικό προορισμό της και να διεξαχθούν με επιτυχία στην πόλη PyeongChang της Δημοκρατίας της Κορέας οι χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες.

Θερμούς χαιρετισμούς απηύθυναν το μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και Πρόεδρος της Επιτροπής Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας Αθανάσιος Βασιλείου και ο εκπρόσωπος της Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων PyeongChang 2018 της Δημοκρατία της Κορέας Γιουν Τζου Χονγκ.

Η συγκινητική τελετή ολοκληρώθηκε με την ανταλλαγή αναμνηστικών δώρων και ένα ολιγόλεπτο πολιτιστικό πρόγραμμα με συμβολισμούς για τα δεινά του πολέμου και τα αγαθά της ειρήνης. Το χορευτικό συγκρότημα του Πολιτιστικού Συλλόγου Πικρολίμνης, υπό τον Αντιπρόεδρο της Π.Ο.Π.Σ. Νίκο Αμοιρίδη χόρεψε τον πυρίχειο πολεμικό χορό ενώ τα κορίτσια της Σχολής Μπαλέτου Ματίνας Κουρσάρη, ντυμένα στα λευκά με κλαδιά και στεφάνια ελιάς, εξέπεμψαν το μήνυμα της ειρήνης.

Με λαμπαδηδρομία από τη χάλκινη ολυμπιονίκη των Deaf Olympics Μαρία Φουλεδάκη και τον σπηλαιολόγο Βασίλη Μακρίδη η Ολυμπιακή Φλόγα αναχώρησε στη συνέχεια για το Σιδηρόκαστρο ν. Σερρών.

Παρόντες στην υποδοχή της Ολυμπιακής Φλόγας ήταν μεταξύ άλλων ο Γεν. Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας του υπ. Εσωτερικών Ιωάννης Καπάκης ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης, ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης, οι βουλευτές του νομού Θεόδωρος Παραστατίδης, Γιώργος Γεωργαντάς, ο ταξίαρχος της 71ης Α/Μ Ταξιαρχίας ”Πόντος”, ο Αστυνομικός Διευθυντής ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κιλκίς, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης, η Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κιλκίς Μαρία Τσοπούλου, Αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

Ο Δήμος Κιλκίς εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς την Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς, την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κιλκίς, τον Πολιτιστικό Σύλλογο Πικρολίμνης, τη Σχολή Μπαλέτου Ματίνας Κουρσάρη, τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της περιοχής για την άρτια συνεργασία τους στο τελετουργικό υποδοχής και διέλευσης της Ολυμπιακής Φλόγας στην πόλη του Κιλκίς.

*Δείτε στιγμιότυπα από την υποδοχή στο Κιλκίς της Ολυμπιακής Φλόγας των χειμερινών αγώνων στη Ν. Κορέα, που πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο 28 Οκτωβρίου στη πλατεία Ειρήνης.

Βίντεο: GNOMI WEB TV

Σχολιάστε