My Twitter Feed

20 Μάρτιος, 2019

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο Αμοιρίδης τις διαφοροποιήσεις -

Τετάρτη, 20 Μάρτιος, 2019

Επιχορήγηση ΓΝΚ από Δήμο Κιλκίς -

Τετάρτη, 20 Μάρτιος, 2019

«Πράσινο φως» για σύνδεση ΒΙΠΕ -

Τετάρτη, 20 Μάρτιος, 2019

Αλέξανδρος: 6ος και βλέπει ψηλότερα -

Δευτέρα, 18 Μάρτιος, 2019

«Ψίχουλα» για την επιχειρ/κότητα -

Δευτέρα, 18 Μάρτιος, 2019

Τσαντάκης με μεγάλη συγκέντρωση -

Δευτέρα, 18 Μάρτιος, 2019

Σκληρά μέτρα για οφειλέτες -

Δευτέρα, 18 Μάρτιος, 2019

Για ανάπτυξη ιαματικού τουρισμού -

Δευτέρα, 18 Μάρτιος, 2019

Αντιδράσεις για την επίσκεψη Παππά

Με ένα πολεμικό κείμενο κατά του ιδίου και της κυβέρνησης αντιμετώπισε την επίσκεψη στο νομό μας του υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκου Παππά, η Νομαρχιακή (ΝΟΔΕ) Κιλκίς της ΝΔ, ενώ σε σχόλιο για την επίσκεψη προέβει και η Τομεακή Επιτροπή Κιλκίς του ΚΚΕ.

Η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ:

«Ο μεγαλο-υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, ο αυτο-κόλλητος του προς αποδρομή πρωθυπουργού Α.Τσίπρα, ο γιος του διορισμένου Προέδρου του ΟΑΣΘ που για καλό τον έβαλαν εκεί αλλά τα έχει κάνει μαντάρα επιτιθέμενος σε όποιον του λέει ότι τα έχει μουσκέψει, ο άνθρωπος των ειδικών αποστολών (π.χ. Βενεζουέλα), ο ιθύνων νους της προσβλητικής προς κάθε πολιτικό αντίπαλο επικοινωνίας της πιο αποτυχημένης κυβέρνησης που γνώρισε η χώρα, ο εκλεκτός των ξένων δυνάμεων που υποστηρίζουν ΣΥΡΙΖΑ κ.α. πολλές ιδιότητες, ο κ. Νίκος Παππάς επισκέφθηκε χθες επισήμως τον νομό Κιλκίς.

Σε μια επίσκεψη που είχε ως κύριο θέμα της, αρμοδιότητες και δράσεις του Υπουργείου του, ο κ. Παππάς έλαβε εκκωφαντικό μήνυμα από τον λαό του ακριτικού μας τόπου, μήνυμα – γύρισμα πλάτης από τους Μακεδόνες οι οποίοι δεν ανέχονται να τους κοροϊδεύουν και να τους υποτιμούν την νοημοσύνη τους.

Μήνυμα ηχηρό από όλους αυτούς τους οποίους με μεγάλη ευκολία ο ίδιος και το κόμμα του με επικεφαλής τον αρχηγό του κ.Τσίπρα κατονόμασαν ως ακραίους και με χαμηλό δείκτη νοημοσύνης είτε στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό (πολύ περισσότερο εκτός των συνόρων σε συνάντηση με ευρωπαίους αξιωματούχους) επειδή απλώς δεν συμφωνούν με την προδοτική συμφωνία των Πρεσπών.

Αυτούς, που σε αντίθεση με τον ίδιο και τους ομοτράπεζους του κ. Παππά συναδέλφους στα υπουργικά και κοινοβουλευτικά πράγματα, οι οποίοι προσπαθούν και προσπάθησαν να διαφυλάξουν την Ιστορία και την Αλήθεια ότι η Μακεδονία είναι μία και είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

Ολους αυτούς που κατέκλυσαν το κέντρο της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης αλλά και όλων των πόλεων της ελληνικής επικράτειας για να διατρανώσουν την αντίθεση τους στους σχεδιασμούς

των κ.κ. Τσίπρα, Κοτζιά και Καμμένου οι οποίοι για να παραμείνουν στις καρέκλες τους έδωσαν γη και ύδωρ και την ψυχή τους ακόμη για στήριξη και λίγα χρήματα (δηλώσεις Καμμένου για χρήματα από ξένο επενδυτή που είχαν παραλήπτη τον επικεφαλής της ελληνικής διπλωματίας τότε και κατόπιν αποπεμφθεί κ. Πρόεδρο της κίνησης Πράττω).     

Ο κ. Παππάς όπου κι αν πήγε ο περήφανος ελληνικός λαός και συγκεκριμένα οι συμπατριώτες μας χθες με την στάση τους του έδωσαν να καταλάβει ότι η κυβέρνηση της οποίας παραμένει μέλος και μάλιστα εκ των κορυφαίων αν όχι ο κορυφαίος όλων καθώς είναι ο άνθρωπος που κινεί τα πάντα ακόμη και τον ίδιο τον αρχηγό του (γιατί άραγε είναι η απορία όλων για το ποιος τον στηρίζει;) αποτελεί ήδη μειοψηφία στην κοινωνία (στον μοναδικό κριτή τον ελληνικό λαό) αλλά δοτή πλειοψηφία στο Κοινοβούλιο (καθώς όπως εύστοχα είχε τονίσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης σε  τοποθέτηση του ότι έχουμε μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και πέντε-έξι βουλευτών ΤΡΙ-ΓΥΡΙΖΑ).

Οι ακρίτες συντοπίτες μας που φυλάττουν Θερμοπύλες καθημερινά με τρόπο υποδειγματικό χωρίς φασαρίες και βίαιες συμπεριφορές απάντησαν στον εξουσιολάγνο και ειρωνικό κ. Παππά ότι η ώρα να φύγουν έχει προ πολλού φτάσει. Απλώς τα ωφελήματα της εξουσίας ενώνουν τα μέλη της καταρρέουσας και επικίνδυνης πλειοψηφίας και έτσι κερδίζουν ακόμη λίγες πολιτικές μέρες νομίζοντας ότι διοικούν και απλώς καρπώνονται τα καλά και συμφέροντα από τον εναγκαλισμό τους με τις ύπατες καρέκλες και τα αξιώματα τους.

Ο κ. Παππάς κατόρθωσε να συγκεντρώσει γύρω του περισσότερους αστυνομικούς και ανθρώπους που έχουν ως αποστολή τους την διαφύλαξη της ασφάλειας της ελληνικής κοινωνίας και ελάχιστους φίλους και ακροατές του (μετρημένους στα δάχτυλα των χεριών  του ανθρώπου είναι η αλήθεια) οπαδούς της αριστερής στα χαρτιά κυβέρνησης που είναι στην πράξη η πιο ανάλγητη και ανίκανη έναντι της κοινωνίας.

Είναι όντως επίτευγμα για έναν υπουργό να συγκεντρώνει μόλις και μετά βίας 30-40 ανθρώπους ως ακροατήριο σε κεντρική πολιτική εκδήλωση γεγονός που σημαίνει πολλά. Εκτός κι αν ο πολύς κ. Παππάς νομίζει ότι όπως λέει και ένα σοφό ρητό  ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ: τους »φτύνουν» και αυτοί νομίζουν ότι βρέχει.   

Η μόνη σωστή απόφαση που έχουν να κάνουν εκεί στην ετοιμόρροπη παρέα που νέμεται την εξουσία (και για αυτό ειλικρινά θα τους θυμάται μόνο ο ελληνικός λαός) είναι η προσφυγή στην κάλπη την οποία δεν μπορούν να αποκλείσουν. Το ταχύτερο δυνατόν γιατί ακόμη και μια μέρα περισσότερο είναι επιζήμια για την Πατρίδα μας και τον ελληνικό λαό.

ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ Κε ΠΑΠΠΑ ΚΑΙ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΙΣ … ΚΑΛΠΕΣ !!!!!»

Το σχόλιο του της ΤΕ του ΚΚΕ

Ο υπουργός της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, Ν. Παππάς, αν και περιόδευσε σε χωριά και στην πρωτεύουσα του νομού, αν και επισκέφτηκε εργασιακούς χώρους και βιομηχανίες του νομού, φαίνεται πως δυσκολεύτηκε να δει τη βάρβαρη πραγματικότητα την οποία βιώνει ο λαός του Κιλκίς.

Μίλησε για «δίκαιη ανάπτυξη» την ώρα που στο Κιλκίς, παρά την τεράστια κερδοφορία των δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ των βιομηχανιών, αλλά και τα τεράστια πρωτογενή πλεονάσματα της κυβέρνησης, η ζωή του λαού πάει από το κακό στο χειρότερο.

Οι μισθοί παραμένουν καθηλωμένοι, η εντατικοποίηση της εργασίας διατηρείται αμείωτη, τα εργατικά ατυχήματα αυξάνονται, οι φτωχοί αγρότες και οι αυτοαπασχολούμενοι δεν μπορούν να εξασφαλίσουν ούτε τα αναγκαία από τη δουλειά τους με τα χρέη να τους πνίγουν, οι λαϊκές οικογένειες βάζουν βαθιά το χέρι στην τσέπη για την Υγεία, την Πρόνοια και την Παιδεία των παιδιών τους, για τους λογαριασμούς του ρεύματος, του νερού, του τηλεφώνου, για τους δυσβάσταχτους φόρους.

Η πραγματικότητα είναι αμείλικτη. Δίκαιη ανάπτυξη σε ένα άδικο σύστημα δεν μπορεί να υπάρξει. Και ο λαός του Κιλκίς, δυστυχώς, ζει αυτή την πραγματικότητα καθημερινά.

Η μόνη λύση για τους εργαζόμενους, για τους φτωχούς αγρότες και τους αυτοαπασχολούμενους, για τη νεολαία του τόπου και τις λαϊκές οικογένειες είναι η πραγματικά προοδευτική πρόταση του ΚΚΕ που βάζει στο επίκεντρο της πολιτικής του και του αγώνα του λαού, την Ικανοποίηση των Σύγχρονων Λαϊκών Αναγκών.

Σχολιάστε