My Twitter Feed

15 Φεβρουάριος, 2019

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

30 «διμηνίτες» στο Δήμο Κιλκίς -

Πέμπτη, 14 Φεβρουάριος, 2019

Εκρήξεις σε άσκηση χωρίς προβλήματα -

Πέμπτη, 14 Φεβρουάριος, 2019

Παραιτήθηκε κι ο Λ. Δημητριάδης -

Πέμπτη, 14 Φεβρουάριος, 2019

«Η ΠΟΕΔΗΝ στο κυνήγι σοβάδων» -

Πέμπτη, 14 Φεβρουάριος, 2019

Στη διαβούλευση το νέο ΑΕΙ -

Τετάρτη, 13 Φεβρουάριος, 2019

Και σε Κιλκίς τα πλαστά δολάρια -

Τετάρτη, 13 Φεβρουάριος, 2019

Μήνυμα αισιοδοξίας από το ΕΒΕ -

Τετάρτη, 13 Φεβρουάριος, 2019

Πρωτοποριακά σνακ Πολυκάστρου! -

Τρίτη, 12 Φεβρουάριος, 2019

Η ΝΕ για επίσκεψη Αμανατίδη

Με την ευκαιρία της επίσκεψης του υφυπουργού Εξωτερικών, Γιάννη Αμανατίδη, στο νομό Κιλκίς και την περιοδεία που πραγματοποίησε συνοδευόμενος από κλιμάκιο της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ και του βουλευτή Θόδωρου Παραστατίδη, η ΝΕ σε ανακοίνωσή της τονίζει:

Απ` την επίσκεψη στο 6ο Δημοτικό Κιλκίς

«Οι συζητήσεις, στο σύνολό τους, ξέφυγαν από τον εθιμοτυπικό χαρακτήρα της επίσκεψης. Επικεντρώθηκαν απόλυτα στην ουσία των προβλημάτων, πολλά από τα οποία χρονολογούνται από τον… περασμένο αιώνα. Από τις εποχές που το δημόσιο χρήμα έρεε άφθονο, όχι προς την κατεύθυνση επίλυσης σοβαρών κοινωνικών προβλημάτων, αλλά προς τη γκρίζα περιοχή της εξυπηρέτησης των πελατειακών σχέσεων. Από την εποχή που ο εξωτερικός δανεισμός δεν οδηγούσε σε παραγωγική ανασυγκρότηση, αλλά σε παχυλές αμοιβές ημετέρων, δανεικά και αγύριστα κομμάτων και διαπλεκόμενων Μ.Μ.Ε, ημιτελών έργων αμφίβολης ποιότητας.

Στη διάρκεια των συναντήσεων δόθηκε η ευκαιρία να περιγραφούν με σαφήνεια οι άμεσες προτεραιότητες του νομού στο επίπεδο κυρίως των υποδομών αλλά και να διαπιστωθεί αφενός το εξαιρετικό έργο της εκπαιδευτικής κοινότητας στην κατεύθυνση της ομαλής ένταξης των προσφυγόπουλων στα σχολεία, και αφετέρου το εντυπωσιακό έργο του συλλόγου εθελοντών αναφορικά με την κοινωνική ένταξη των προσφύγων, μέσα από προγράμματα εγκατάστασης.

Στο σχολείο Παιονίας όπου φοιτούν προσφυγόπουλα

Άμεση και ουσιαστική υπήρξε και η συνέντευξη στα τοπικά μέσα ενημέρωσης που επακολούθησε.

Η διήμερη περιοδεία ολοκληρώθηκε με την ανοικτή πολιτική εκδήλωση του Σαββάτου 04/02/2017 στην κατάμεστη αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς. Μια συνάντηση στην ουσία, όπου ο υπουργός ανάδειξε με σαφήνεια την υλοποίηση των κυβερνητικών δεσμεύσεων από τις εκλογές του Σεπτέμβρη του 2015, το σταθερό προσανατολισμό στην υπεράσπιση των πλέον αδύνατων στρωμάτων της κοινωνίας, την αποφασιστικότητα αντιμετώπισης των παράλογων, νεοφιλελεύθερων απαιτήσεων του Δ.Ν.Τ και της Νέας Δημοκρατίας.

Μια συνάντηση, όπου ο προοδευτικός κόσμος του νομού μας επιβεβαίωσε τη στήριξή του στους αγώνες της κυβέρνησης, κατακεραύνωσε την υποκρισία του παλαιού πολιτικού κατεστημένου και αναγνώρισε, πως η διακυβέρνηση της χώρας για την Αριστερά αποτελεί βαρύ καθήκον, όχι κομματικό λάφυρο.

Απ` την εκδήλωση στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς

Η Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς δεσμεύεται να συνεχίσει και να διευρύνει τον κύκλο των επισκέψεων κυβερνητικών στελεχών στο νομό μας. Με στόχο μια αμφίδρομη, ειλικρινή σχέση των πολιτών με την κυβέρνηση της Αριστεράς. Με σκοπό την ενημέρωση της κοινωνίας για τις μεγάλες προκλήσεις της δύσκολης καθημερινότητας, από μια κυβέρνηση που έχει μάθει να αντιστέκεται στους εκβιασμούς των δανειστών.

Δεσμεύεται η Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς ν’ αποκαλύπτει τις τραγικές συνέπειες για τα λαϊκά στρώματα, της πλήρης υποταγής στο ευαγγέλιο του νεοφιλελευθερισμού, που κρύβει η πρόταση της Νέας Δημοκρατίας. Δεσμεύεται πως θ’ αγωνίζεται καθημερινά ώστε η «αριστερή παρένθεση» να παραμείνει το καταφύγιο των αδύναμων και ο εφιάλτης της διαπλοκής, της υποταγής, της διαφθοράς, του νεποτισμού της ξενοφοβίας…»

Σχολιάστε