My Twitter Feed

19 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Τριήμερο ανάσας για το ν. Κιλκίς -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Χώρος για φιλοξενία των αστέγων -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Κιλτίδης: Διολίσθηση σε διαστροφή! -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

“Στηρίξτε τις επιχειρήσεις” -

Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου, 2021

Επιτυχής ο αποχιονισμός σε Κιλκίς -

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Τα είπαν για έργα υποδομών -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Η κοπή πίτας του ΕΕΣ Κιλκίς

ees-kilkisΤη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013 σε γνωστή καφετέρια της πόλης, μέσα σε ζεστή και φιλική ατμόσφαιρα, έγινε η κοπή της βασιλόπιτας του τοπικού τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς, παρουσία παλιών και νέων εθελοντών νοσηλευτικής και κοινωνικής πρόνοιας και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου.

Η Πρόεδρος του Δ.Σ. κυρία Φραγγίδου καλωσόρισε τους προσκεκλημένους, έκοψε την πίτα και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά με υγεία και αγάπη.

Στη συνέχεια έκανε μια πολύ σύντομη αναφορά στο έργο του τοπικού τμήματος του ΕΕΣ και στις προσπάθειες που καταβάλλονται για στήριξη όσο γίνεται περισσότερων οικογενειών στις άμεσες βιοτικές τους ανάγκες. Τόνισε επίσης ότι όλα υλοποιούνται από αθόρυβες αλλά ουσιαστικές για το έργο μας προσφορές ευαίσθητων συμπολιτών μας.

Κλείνοντας ανέφερε ότι εθελοντές του τοπικού τμήματος του ΕΕΣ  της νοσηλευτικής και κοινωνικής πρόνοιας, έχοντας σαν αρχή τους ότι υπάρχουν άνθρωποι που μας έχουν ανάγκη, δραστηριοποιούνται καθημερινά σε πολλά πεδία αρμοδιότητας μας , όπως στο Νοσοκομείο, Κέντρο στήριξης, Γηροκομείο και σε άλλες έκτακτες καταστάσεις.

Τέλος στην εθελόντρια που κέρδισε το φλουρί της πίτας χαρίστηκε ένα βιβλίο.

Δελτίο τύπου

Σχολιάστε