My Twitter Feed

1 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Η επίσκεψη Μητσοτάκη στο Κιλκίς

(Βίντεο) Την ανάγκη “να είναι οι Έλληνες ενωμένοι ενόψει των προκλήσεων που θα κληθούμε να αντιμετωπίσουμε”, τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης από το Κιλκίς όπου βρέθηκε σήμερα Σάββατο 29 Ιουνίου, στα πλαίσια προεκλογικής του περιοδείας στη Βόρ. Ελλάδα.

«Γνωρίζουμε από την ιστορία , ότι το Έθνος μας μεγαλουργεί μόνο όταν είναι ενωμένο. Και η πολιτική απάντηση που θα δώσετε στις 7 Ιουλίου δεν θα είναι μόνο μια επιβράβευση του προγράμματός μας. Θα είναι και ένα μήνυμα απέναντι στο διχασμό, την πόλωση, τα ψέματα, τον λαϊκισμό, σε όλα όσα βιώσαμε αυτά τα τελευταία 4 χρόνια», υπογράμμισε στο εκλογικό περίπτερο του κόμματος.

Αναφερόμενος στη συμφωνία των Πρεσπών, ο κ. Μητσοτάκης υποστήριξε ότι «αποφασίστηκε ερήμην του ελληνικού λαού και πλήγωσε όλους τους Έλληνες», ενώ έκανε λόγο για «μια μεγάλη επικοινωνιακή εκστρατεία για την ελληνικότητα της πραγματικής Μακεδονίας».

Ο κ. Μητσοτάκης περπάτησε στους δρόμους του Κιλκίς και συνομίλησε με πολίτες, ενώ έκανε και μία στάση στο περίπτερο του ΚΙΝΑΛ για να χαιρετήσει τα στελέχη που βρίσκονταν εκεί.

Στην επίσκεψή του στο Κιλκίς, τον κ. Μητσοτάκη συνόδευε ο περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας Απ. Τζιτζικώστας, προσφωνώντας τον στην Πλατεία Ειρήνης, ενώ παρόντες ήταν οι υποψήφιοι βουλευτές Κιλκίς και τοπικά στελέχη του κόμματος.

Δείτε βίντεο της επίσκεψης από τη GnomiWebTV

Σχολιάστε