My Twitter Feed

27 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πήρε εξιτήριο ο κ. Εμμανουήλ -

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Αναρτήθηκαν οι δασικοί χάρτες -

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Γουμένισσα: Τα μεγάλα αιτήματα -

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου, 2021

Ξανά σε μονοψήφιοι νούμερο -

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Δ. Κυριακίδης σε κέντρα εμβολίων -

Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Πιάσαμε πάλι διψήφιο αριθμό -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Δικηγόροι: Φτάνουν λόγια και ευχές -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Αντικυβερνητικά βέλη από πέντε -

Τετάρτη, 24 Φεβρουαρίου, 2021

Η επίσκεψη Θεοδωράκη σε Κιλκίς

Τη δέσμευση ότι το Ποτάμι θα καταθέσει ερώτηση στη Βουλή, ενώ ο ίδιος θα θέσει το θέμα της νομιμοποίηση των κοιμητηρίων του Κιλκίς στο αυριανό ετήσιο συνέδριο της ΚΕΔΕ, ανέλαβε ο επικεφαλής του Κινήματος, Σταύρος Θεοδωράκης, κατά τη διάρκεια της σημερινής επίσκεψής του στο Δημαρχείο Κιλκίς.

sismanidis-theodorakisΠαράλληλα, ο κ. Θοεδωράκης τόνισε ότι το ”Ποτάμι”  θα ασκήσει πίεση μέσω της κοινοβουλευτικής του δύναμης για την προώθηση των αιτημάτων που του τέθηκαν από πλευράς του δημάρχου, Δημήτρη Σισμανίδη, ενώ οι δύο άνδρες συμφώνησαν να έχουν μια γόνιμη συνεργασία για ζητήματα του δήμου.

Ο κ. Σισμανίδης ενημέρωσε τον συνομιλητή του για τα θέματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Κιλκίς με έμφαση στο προσφυγικό και στην αποσυμφόρηση της προσφυγικής δομής Χέρσου, όπου φιλοξενούνται πλέον 250 πρόσφυγες, το ΤΕΙ Κιλκίς η συντήρηση και αναβάθμιση των κερκίδων του εθνικού σταδίου της πόλης κα.

Ειδιαίτερα για το τελευταίο, ο δήμαρχος καυτηρίασε την πολιτική του αρμόδιου υφυπουργείου “που δεν παραδίδει εδώ και ένα χρόνο το φάκελο του έργου στο Δήμο προκειμένου αυτός να υλοποιήσει τις απαραίτητες εργασίες με ίδιους πόρους”.

Ο δήμαρχος Κιλκίς ευχαρίστησε τον επικεφαλής του Ποταμιού τονίζοντας ότι η επίσκεψη αυτή αποτελεί τιμή για την πόλη καθώς είναι ο μόνος αρχηγός κόμματος που την έχει επισκεφτεί.

Σισμανιδης, Θεοδωράκης, Σιλβιστόπουλος και Τουτουντζίδης, στο Δημαρχείο

Σισμανιδης, Θεοδωράκης, Σιλβιστόπουλος και Τουτουντζίδης, στο Δημαρχείο

Εκτός από το Δημαρχείο, ο κ. Θεοδωράκης επισκέφτηκε το Επιμελητήριο, όπου ο πρόεδρος του ΔΣ, Π. Τονικίδης τον ενημέρωσε αναλυτικά για θέματα επιχειρηματικότητας και ανάπτυξης του νομού Κιλκίς.

Τέλος, ο επικεφαλής του Ποταμιού επισκέφτηκε και το Νοσοκομείο Κιλκίς, όπου ενημερώθηκε από τη διοικήτρια, Μαρία Βλάχου, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν το Ίδρυμα κι οι υπόλοιπες μονάδες νοσηλείας του νομού, ενώ είχε συνάντηση και με εκπροσώπους των εργαζομένων.

Τον Στ. Θεοδωράκη συνόδευαν στην περιοδεία του, ο περιφερειακός συντονιστής Μακεδονίας, Παύλος Σιλβιστόπουλος, ο υποψήφιος βουλευτής Κιλκίς, Χριστόφορος Τουτουντζίδης και οι τα στελέχη του Ποταμιού, Νίκος Νυφούδης και Ρένα Θωμαϊδου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Επικεφαλής του Ποταμιού και του Δημάρχου Κιλκίς μετά τη συνάντησή τους:

Στ. Θεοδωράκης και Μ. Βλάχου στο Νοσοκομείο Κιλκίς

Στ. Θεοδωράκης και Μ. Βλάχου στο Νοσοκομείο Κιλκίς

Σταύρος Θεοδωράκης:

«Ξεκινώντας μια χειμερινή περιοδεία σε όλες τις πόλεις που δεν είχαμε πάει προεκλογικά, ήρθαμε στο φιλόξενο Κιλκίς. Με τον Δήμαρχο -έναν άνθρωπο που μιλά με καθαρές κουβέντες- μιλήσαμε για όλα τα προβλήματα της περιοχής και του υποσχέθηκα ότι σε δύο -τρία σημεία που πραγματικά θεωρώ ότι επείγει οι βουλευτές μας θα καταθέσουν ερώτηση στη Βουλή για να πάρουμε -πιθανόν- απαντήσεις από τους κυβερνώντες».

Δημήτρης Σισμανίδης:

«Ευχαριστώ το Σταύρο Θεοδωράκη για την επίσκεψη του στο δήμο Κιλκίς. Για μένα περιποιεί ιδιαίτερη τιμή γιατί είναι ο μόνος αρχηγός κόμματος που επισκέπτεται την πόλη του Κιλκίς. Έδειξε κατανόηση στα προβλήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία, την πόλη του Κιλκίς και τα περίχωρα. Του τα μετέφερα και μου υποσχέθηκε ότι θα αγωνιστεί για να δώσει λύση στα προβλήματα. Έχουμε 116 χωριά και το αστείο είναι ότι έχουμε 122 κοιμητήρια και όλα αυτά τα κοιμητήρια με τον ισχύοντα νόμο είναι παράνομα. Τον παρακάλεσα να υποβάλει μια ερώτηση στη Βουλή και στον αρμόδιο υπουργό ότι ως προϋφιστάμενα αυτά τα κοιμητήρια να χαρακτηριστούν νόμιμα, προκειμένου να μην υποβληθούμε σε δαπάνες, γιατί να τα νομιμοποιήσουμε θέλουμε γύρω στα 2 εκατ. ευρώ. Παρόμοιο πρόβλημα έχουμε και με τα γήπεδα».

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την επίσκεψη

 

 

Σχολιάστε