My Twitter Feed

18 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Επιτυχής ο αποχιονισμός σε Κιλκίς -

Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Ξεκίνησε ο εμβολιασμός των 85+ -

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Τα είπαν για έργα υποδομών -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Κιλκίς: Ετοιμότητα για τον “Λέανδρο” -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στις πρώτες θέσεις το Κιλκίς -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

Έτοιμοι για ακραία καιρικά φαινόμενα -

Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου, 2021

“Όχι στη μονάδα του Μυτιληναίου” -

Πέμπτη, 14 Ιανουαρίου, 2021

Η δράση των τμημάτων του Αλέξανδρου

Με νέα ήττα ξεκίνησε η νέα χρόνια για την ομάδα των Ελπίδων Κιλκίς. Σε εκτός έδρας παιχνίδι στην Ν. Σάντα με τον τοπικό Ποντιακό και ενώ όλα έδειχναν ότι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι με σκοπό το θετικό αποτέλεσμα , παίζοντας απλά και οργανωμένα , ένα λάθος της άμυνας έδωσε την ευκαιρία στους γηπεδούχους να ανοίξουν το σκορ στο 11’.

Οι νεαροί των Ελπίδων δεν το έβαλαν κάτω , έκλεισαν τα ατού των γηπεδούχων και παίζοντας απλό ποδόσφαιρο ισοφάρισαν σε υποδειγματική αντεπίθεση με το Κεσίδη Α. στο 24’.

Στο δεύτερο ημίχρονο η υπέροχη των πιτσιρικάδων ήταν εμφανής αλλά στο 68’ μέτρησε η εμπειρία των γηπεδούχων που έκαναν το 2-1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Αναγκαστικά η ομάδα των Ελπίδων άλλαξε σχηματισμό, ανοίχτηκε και πίεσε τον αντίπαλο , κάτι όμως που δεν βγήκε και στο 77’ η γηπεδούχος σημείωσε και τρίτο τέρμα , ενώ στο 89’ ο Κουρουζίδης λίγο έλειψε να μειώσει όταν η κεφάλια του έφυγε ελάχιστα out από την συμβολή των δοκών.

Σύνθεση : Ορμανίδης , Τσακιρίδης , Κωνσταντινίδης (60’ Μαργαριτόπουλος ) , Καλαϊτζης , Ανανιάδης , Μακάριος , Κεσίδης , Παπαδόπουλος ( 65’ Ζαφειρόπουλος ), Μπούνζτρα , Μπαλάσκας (77’ Τζιάνας ), Αλεξανδρίδης (79’ Κουρουζίδης ).

*Επόμενο παιχνίδι αυτό με τον Ηρακλή Αργυρούπολης  Στην Ευκαρπία την ερχόμενη Κυριακή , 15:00.

Ισοπαλία για το ΠΑΙΔΙΚΟ.

Με ισοπαλία και σκορ 2-2 συνέχισε το ΠΑΙΔΙΚΟ τμήμα της ΑΠ Αλέξανδρος Κιλκίς για το αντίστοιχο πρωτάθλημα της ΕΠΣΜ παραμένοντας στην πρώτη θέση του σχετικού βαθμολογικού πίνακα με αντίπαλο τον δεύτερο FOUL Training.

Σε εκτός έδρας παιχνίδι στα Διαβατά η γηπεδούχοι προηγήθηκαν νωρίς στο σκορ ( 9’ ) όταν και εκμεταλλεύτηκε λάθος πίσω γύρισμα στον τερματοφύλακα. Στο 14’ ο Τουτσίδης με φοβερό σουτ στο γάμα της αντίπαλης εστίας από το ύψος της περιοχής πέναλτι έκανε το 1-1. Από εκείνο το σημείο και μετά η ομάδα των Ελπίδων είχε το έλεγχο και δημιούργησε καλές ευκαιρίες για τέρμα κάτι το οποίο δεν έγινε και σε αντεπίθεση στο 28’ δέχτηκε γκολ.

Με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου η νεα φουρνιά του Αλεξάνδρου ανέβασε στροφές και στο 41’ κέρδισε πέναλτι αφού αντίπαλος αμυντικός απέκρουσε με το χέρι πάνω στην γραμμή τέρματος την μπάλα. Εκτέλεσε ο Κατσάρας και 2-2 , σκορ με το οποίο έληξε και το παιχνίδι αφού οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Αλεξάνδρου δεν κατάφεραν να σκοράρουν ενώ δεν απειλήθηκαν καθόλου μέχρι την λήξη του παιχνιδιού.

Σύνθεση : Σιαπκάρης , Ναλμπάντης , Ζιόυτας ( 14’ Περπερίδης ), Σοφής , Ρεμπετσιώτης , Κατσάρας , Μπατσέλι , Τουτσίδης , Σπασόπουλος , Βαφειάδης , Ζάλτος.

*Επόμενο παιχνίδι το ερχόμενο Σάββατο , 10:30 με τον ΜΑΣ Αγχιάλου.

Εντυπωσίασαν οι Προπαίδες του Προπονητικού Κέντρου Κιλκίς της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Εντυπωσιακές εμφανίσεις πραγματοποίησαν οι προ παίδες 2005 του Νομού Κιλκίς  στο αντίστοιχο τουρνουά των Προπονητικών Κέντρων που έχει δημιουργήσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε όλη την Ελλάδα.

Το τουρνουά πραγματοποιήθηκε στο Αθλητικό Κέντρο ΛΕΟΝΤΕΣ στη Ν. Ευκαρπία Θες/νίκης και σε αυτό συμμετείχαν οι επιλεγμένοι ποδοσφαιριστές γεν.2005 από τα προπονητικά κέντρα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ  σε Κιλκίς, Αλεξανδρούπολη, Δράμα, Κοζάνη , Κατερίνη, Λαμία, Διδυμότειχο και Θράκη.

Την αποστολή για το Ν.Κιλκίς  συνόδευσε  ο προπονητής Νίκος Μούρος ο οποίος είδε τους ποδοσφαιριστές του να ολοκληρώνουν αήττητοι  το τουρνουά πετυχαίνοντας 4 νίκες και 3 ισοπαλίες .

Οι υπεύθυνοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ εντόπισαν αρκετούς ταλαντούχους ποδοσφαιριστές για την στελέχωση των Τμημάτων Υποδομής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Θα ακολουθήσουν ανάλογα τουρνουά και για τα υπόλοιπα παιδιά του Προπονητικού του Κιλκίς και για τις υπόλοιπες ηλικιακές ομάδες.

Ευχές

Τα Κδαπ Παιδόκοσμος- Αλέξανδρος, εύχονται σε όλο τον κόσμο το 2018 να είναι ένα ευήμερο  έτος, που θα αγκαλιάσει με ζεστασιά και ελπίδα όλα τα παιδιά και θα χαρίσει το χαμόγελο στο πρόσωπό τους.

Το διάστημα των εορτών επεξεργαστήκαμε το θέμα των Χριστουγέννων διαθεματικάμέσα από την ζωγραφική, τη δημιουργία κατασκευών, τον χορό, το θέατρο, την ανάγνωση παραμυθιών και την δημιουργία ιστοριών. Παράλληλα, επεκτείναμε τη δράση μας με την συμμετοχή μας στο Χριστουγεννιάτικο χωριό της πόλης μας.

Τις δύο πρώτες ημέρες βρισκόμασταν στο σπιτάκι κατασκευών του Παιδόκοσμου – Αλέξανδρου, ενώ παράλληλα από τις 21 ως τις 24/12 είχαμε την χαρά να φιλοξενηθούμε σε σπιτάκι μπαζάρ. Εκθέσαμε και πουλήσαμε στολίδια, διακοσμητικά και κατασκευές των παιδιών και των δασκάλων μας τα έσοδα των οποίων προσφέρθηκαν στο φιλόπτωχο ταμείο του Ι.Ν. Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Κιλκίς.

Το πρωινό του Σαββάτου 23/12, παρουσιάσαμε στην σκηνή του Χριστουγεννιάτικου χωριού αξιόλογες προσπάθειες των παιδιών μας με ZUMBAkids&ZUMBAjuniorκαι Μουσικοκινητικά δρώμενα.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Αντιδημαρχία Πολιτισμού για την αξιόλογη και συντονισμένη διοργάνωση, καθώς και τον κ. Τσαντάκη για την αμέριστη υποστήριξη του. Ευχόμαστε να συνεχιστούν οι όμορφες πολιτιστικές σας δράσεις και το επόμενο διάστημα και να έχουμε την χαρά και την τιμή να συμμετέχουμε σε αυτές.

Από την μεριά μας, θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για την αγάπη και την υποστήριξη σας το μικρό αυτό διάστημα της συνεργασίας μας, το οποίο μας έμαθε και μας πρόσφερε πολλά.  Υποσχόμαστε να συνεχίσουμε δυναμικά και δημιουργικά το έργο μας με αγάπη και υπευθυνότητα απέναντι στα παιδιά μας αλλά και σε όλους εσάς.

Σχολιάστε