My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Η δράση των τμημάτων του Αλέξανδρου

Δεν κατάφεραν οι Ελπίδες Κιλκίς να συνεχίσουν το σερί των νικών τους και έφεραν ισοπαλία με σκορ 2-2 με αντίπαλο τον Μακεδονικό Πολυπέτρου. Σε ένα ωραίο παιχνίδι και από τις δυο ομάδες, με 4 γκολ, αλλά όχι σε τόσο καλό αγωνιστικό χώρο, η Β´ ομάδα της Ακαδημίας του Αλεξάνδρου Κιλκίς προσπάθησε και έπαιξε καλό ποδόσφαιρο, δημιούργησε καλούς συνδυασμούς και έφτιαξε αρκετές ευκαιρίες για γκολ.

Στο 15’ όμως και σε λάθος εκτίμηση της άμυνας βρέθηκε πίσω στο σκορ με σουτ εκτός περιοχής. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές αντέδρασαν αμέσως και στο 17’ έκαναν το 1-1 με πλασέ του Κατσάρα όταν έκλεψαν την μπάλα στο αμυντικό τρίτο του αντιπάλου. Στο 24’ πήραν κεφάλι στο σκορ όταν ο Ζαφειρόπουλος πλάσαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα που βρέθηκε σε θέση βολής από την άσκηση πίεσης στους αντίπαλους αμυντικούς.

Στο 27’ έγινε το 2-2 όταν επιθετικός του αντιπάλου έμεινε αφύλακτος στον μέσα αριστερά διάδρομο και πλάσαρε στην απέναντι γωνία. Στο 83’ ανάποδη κεφάλια του Νικολαΐδη βρήκε την κάθετη δοκό χάνοντας την ευκαιρία να σημείωσει τέρμα και οι Ελπίδες να πάρουν την νίκη ενώ οι Δημητριάδης και Κατσάρας είχαν και δυο χαμένα τετ-α-τετ.

Επόμενο παιχνίδι για τις Ελπίδες, το ερχόμενο Σάββατο στο Καμπάνη με την τοπική Δόξα.

Σύνθεση: Χαλκίδης, Αλπανίδης (57’ Μαχμουτάι), Μαργαριτόπουλος(79’ Ρεμπετσιώτης), Τσαχουρίδης, Πολυχρόνου, Τζιάνας(84’ Σοφής), Κωνσταντινίδης, Κατσάρας, Δημητριάδης, Μπούνζτρα(75’Νικολαΐδης), Ζαφειρόπουλος.

“Χρυσή” ακαδημία

Μία από τις ποιοτικές διακρίσεις της Ακαδημίας Αλέξανδρος Κιλκίς , αποτελεί η ένταξη της στις «Χρυσές» Ακαδημίες του ΟΠΑΠ

Η διάκριση είναι αποτέλεσμα αξιολόγησης ποιοτικών κριτηρίων που αφορούν την αρτιότητα των γηπεδικών εγκαταστάσεων, την επιστημονική κατάρτιση του προπονητικού προσωπικού, την οργάνωση κ.ά.

Οι μικροί αθλητές απολαμβάνουν κάποια «προνόμια» που σχετίζονται με τις παροχές ψυχαγωγίας και διαπαιδαγώγησης τους. Μία από αυτές είναι το καθιερωμένο πλέον Ετήσιο Φεστιβάλ το οποίο φέτος θα γίνει την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019 στο Καυταντζόγλειο.

Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς θα συμμετάσχει στο Φεστιβάλ των Αθλητικών Ακαδημιών της ΟΠΑΠ ΑΕ για 4η συνεχόμενη χρονιά.

Το Φεστιβάλ θα αποτελέσει μία μεγάλη γιορτή, μέσω της οποίας παιδιά, γονείς και προπονητές θα έχουν την δυνατότητα να ζήσουν τη χαρά του παιχνιδιού, και να συμμετέχουν σε πολύ ενδιαφέρουσες δραστηριότητες που αντανακλούν στις αξίες και τα ιδανικά του αθλητισμού.

Οι δραστηριότητες, ποδοσφαιρικές ή μη, θα είναι συναφείς με τις αξίες του Ευ αγωνίζεσθε, της Ομαδικότητας, του Σεβασμού και της Αφοσίωσης.

Ακολουθώντας πιστά τη φιλοσοφία και τις αξίες που πρεσβεύει το πρόγραμμα των Αθλητικών Ακαδημιών του ΟΠΑΠ, κάθε Φεστιβάλ θα συνεχίσει να προσφέρει μία αφορμή να γιορτάσουμε τον αθλητισμό και να δείξουμε στα παιδιά μας με έναν εξόχως αποτελεσματικό τρόπο πως μέσα από το παιχνίδι, μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι.

Παράλληλα, οι γονείς θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν την όλη εκδήλωση μέσα από τα μάτια των παιδιών τους, ενώ θα τους δοθεί και η ευκαιρία να λάβουν μέρος σε δράσεις, ειδικά σχεδιασμένες για αυτούς. Στόχος του ΟΠΑΠ είναι όλες οι Ακαδημίες του προγράμματος να μοιραστούν τη μοναδική αυτή εμπειρία που θα προσφέρουν τα Φεστιβάλ.

Εντυπωσίασε η «μεικτή» ΠΑΟΚ του Ν. Κιλκίς

Σπουδαίες εμφανίσεις πραγματοποίησε το Προπονητικό Κέντρο του ΠΑΟΚ Ν. Κιλκίς στο Τουρνουά που διοργάνωσαν οι άνθρωποι της ΠΑΕ στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019.

Είναι χαρακτηριστικό ότι στη κατηγορία Κ 11(2008) πέτυχαν 4 νίκες 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Βέβαια, σε αυτά τα τουρνουά δεν είναι οι νίκες ο πρωταρχικός σκοπός αλλά το ζητούμενο είναι η ατομική βελτίωση του κάθε μικρού ποδοσφαιριστή που εν δυνάμει μπορεί να αποτελέσει τον αυριανό ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ .

Τους επιλεγμένους Κιλκισιώτες ποδοσφαιριστές των ηλικιακών κατηγοριών Κ 11 (2008) και Κ 10 (2009) συνόδευσαν οι προπονητές κκ Ν. Μούρος, Γ. Ιασωνίδης και Κ. Τσακιρίδης.

Στο Τουρνουά συμμετείχαν επίσης τα προπονητικά Κέντρα του ΠΑΟΚ από τις περιοχές 1) Κατερίνης, 2)Κοζάνης, 3) Κομοτηνή, 4) Κέρκυρας, 5) Λαμίας, 6) Αλεξανδρούπολης .

Οι προπονητές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ έμειναν εντυπωσιασμένοι από το επίπεδο των ποδοσφαιριστών του Κιλκίς και ήδη έχει προγραμματιστεί η συγκέντρωσή τους το προσεχές Σάββατο 16 Φεβρουαρίου στο Αθλητικό Κέντρο του Αλέξανδρου που αποτελεί το επίσημο Προπονητικό Κέντρο ΠΑΟΚ στο Ν. Κιλκίς.

Το επόμενο προγραμματισμένο Τουρνουά αφορά τις ηλικίες Κ 12 (2007) και Κ 13 (2006) και έχει προγραμματιστεί για το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στα Αθλητικά Κέντρα των Λεοντών και του Μακεδονικού αντίστοιχα.

Σε μα όμορφη ποδοσφαιρική γιορτή εξελίχθηκε η 7η αγωνιστική του Παιδικού Πρωταθλήματος της ΕΠΣ Κιλκίς που διοργανώθηκε στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019.

Προπονητές, υπεύθυνοι ομάδων, γονείς και φίλαθλοι αλλά κυρίως οι μικροί ποδοσφαιριστές έδειξαν διάθεση για καλό και ποιοτικό ποδόσφαιρο και προσφέροντας ένα πανέμορφο ποδοσφαιρικό θέαμα.

Με νίκες συνέχισαν τα αντιπροσωπευτικά τμήματα Κ 12 και Κ 10 τα οποία προηγούνται στον βαθμολογικό πίνακα έχοντας επιτύχει το απόλυτο των νικών στα πρώτα επτά(7) παιχνίδια.

Παράλληλα, διεξήχθησαν και φιλικά παιχνίδια μικρών ηλικιακών κατηγοριών, ενώ την παράσταση έκλεψαν οι μικροί Κ 6 που κέρδισαν το ζεστό χειροκρότημα όλων.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα ήταν τα εξής:

Στην κατηγορία Κ 12 το Τμήμα «Ίντερ» κκ Μ. Αναστασιάδη και Γ. Ιασωνίδη ,πέτυχε νίκη με σκορ 9- 1 απέναντι στον Εθνικό Αξιούπολης παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Με νίκη συνέχισαν και οι μικροί ποδοσφαιριστές της Κ 10 Τμήμα «Μάντσεστερ» των κκ Κ. Ντουντούκη και Ν. Μούρου απέναντι στην ομάδα του Ατέρμονα.

Εκτός όμως από τα επίσημα παιχνίδια, διεξήχθησαν και κάποιοι φιλικοί αγώνες με την Κ 12 Τμήμα «Ατλέτικο» του κ. Βασ. Ορμανίδη να γνωρίζει την ήττα με σκορ 2-0 απέναντι στον Ατέρμονα αποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο.

Τη σειρά φιλικών παιχνιδιών ολοκλήρωσαν τα Τμήματα Κ 6 των κκ Βασ. Ορμανίδη και Θ. Πολυχρόνου, καθώς και τα Τμήματα «Μπάρτσα» και «Πόρτο» του κ. Κ. Τσακιρίδη απέναντι στην Ακαδημία Ατέρμονα και Εθνικό Αξιούπολης αντίστοιχα.

Σχολιάστε