My Twitter Feed

7 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Η δράση των τμημάτων του Άτλαντα

Η αγωνιστική δράση των τμημάτων του Άτλαντα Κιλκίς, που συμμετέχουν στα διάφορα πρωταθλήματα βόλεϊ της Ένωσης ΕΣΠΕΜ, έχει ως εξής:

Ανδρικό Πρωτάθλημα Β΄Εθνικής κατηγορίας, (Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα βόλεϊ Ανδρών, Ε΄όμίλος).

Η ανδρική ομάδα του Άτλαντα Κιλκίς έχασε στο εντός έδρας παιχνίδι, από την Εδεσσαϊκή ΓΕ με 3-0 σετ (13-25, 20-25, 21-25). Το παιχνίδι ήταν μέτριο ποιοτικά. Τα χαρακτηριστικά που καθόρισαν την ήττα της ομάδας ήταν, η νευρικότητα, το αδικαιολόγητο άγχος, η αρρυθμία και τα πολλά λάθη στην άμυνα και επίθεση. Αποτέλεσμα αυτών η ομάδα να ‘κυνηγάει’ το σκορ που ποτέ δεν μπόρεσε να ξεπεράσει, εκτός του τρίτου σετ, αλλά και τότε δεν μπόρεσε να νικήσει. Η εμπειρία των Χ. Πολιτίδη, Γ. Χειρούλη και του Libero Σ. Σερασκέρη δεν μπόρεσε να βοηθήσει τους υπόλοιπους άπειρους παίκτες της ομάδος. Βοήθησε μόνο στην διατήρηση του κύρους της ομάδας που αν και ηττήθηκε χειροκροτήθηκε από τους φίλους που παρακολούθησαν τον αγώνα.

Η σύνθεση της ομάδος:

Πολιτίδης Χάρης, Πελτιάν Κυριάκος, Κουρομπήλιας Ιωάννης, Παπαδόπουλος Ραφαήλ, Χειρούλης Γεώργιος, Ιακωβίδης Κυριάκος, Σερασκέρης Σάββας (Libero), Τρόπιος Ανέστης, Ουστάς Αναστάσιος, Καπούλας Κων/νος, Καραδήμος Παναγιώτης

Coach: Χατζηγεωργιάδης Σταύρος

Ο Επόμενος αγώνας για τον Άτλαντα είναι εκτός έδρας στην Κατερίνη Παίζει το

Σάββατο 16 Δεκεμβρίου 2017, στις 16:00, με τον Πιερικό.

Παιδικό Πρωτάθλημα ΕΣΠΕΜ

Στην πρεμιέρα του παιδικού πρωταθλήματος η ομάδα μας στο εντός έδρας παιχνίδι νίκησε τον Μ. Αλέξανδρο Γιαννιτσών με 3-0 σετ (25-15, 25-10, 25-9).

Η ομάδα έπαιξε αρκετά καλά. Έδειξε χαρακτήρα έπαιξε σωστά και έκανε ελάχιστα λάθη. Μπόρεσε να αναπτύξει τα συστήματα που έμαθε και φάνηκε πως θα μπορέσει να πλασαριστεί βαθμολογικά σε μία καλή θέση Ο προπονητής της ομάδας Γιώργος Χειρούλης χρησιμοποίησε όλους τους παίκτες από τους οποίους και έμεινε ικανοποιημένος αν και έκανε κάποιες αλλαγές στην σύνθεση της ομάδας.

Η σύνθεση της ομάδος:

Καπούλας Κων/νος, Πελτιάν Κυριάκος, Καραδήμος Παναγιώτης, Κουρομπήλιας Ιωάννης, Ιακωβίδης Κυριάκος, Ουστάς Αναστάσιος, Παπαδόπουλος Ραφαήλ, Τρόπιος Ανέστης (Libero).

Coach: Χειρούλης Γεώργιος

Επόμενος αγώνας για τους παίδες: ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2017στο Αιγίνιο

Πρωτάθλημα Νεανίδων ΕΣΠΕΜ

Η ομάδα στο εκτός έδρας παιχνίδι και μέσα στην Κοζάνη έχασε από τον ΓΣ Κοζάνης με 3-0 σετ (17-25, 23-25, 11-25). Η ομάδα έπαιξε αρκετά καλά κυρίως στο 2ο σετ, είχε κατά διαστήματα ρυθμό, έπαιξε καλή άμυνα, όμως ‘υπέκυψε’ από την ανώτερη ομάδα της Κοζάνης και έχασε με 3-0 σετ, παρόλο που στο τρίτο σετ προσπάθησε αλλά δεν τα κατάφερε.

Η σύνθεση της ομάδος:

Ευαγγελία Αμαξοποιού, Θεοδώρα Αθανασιάδου, Κατερίνα Δρεμισιώτη, Izabela Doci, Ανδριάνα Δημητρακοπούλου, Σπάχο Χριστίνα, Ntaniela Ntotsi, Χρύσα Νικολαΐδου.

Coach: Χειρούλης Γεώργιος

Πρωτάθλημα Παγκορασίδων ΕΣΠΕΜ

Η δεύτερη ομάδα των παγκορασίδων, έχασε στη Κατερίνη από τον Αρχέλαο Κατερίνης με 3-0 σετ (13-25, 18-25, 22-25).

Οι μικρές σε ηλικία παίκτριες το μόνο κέρδος που έχουν από την συμμετοχή τους στο πρωτάθλημα είναι ότι, αποκτούν εμπειρίες αγώνων, παίζουν με πάθος χωρίς άγχος και αρχίζουν πλέον παίζοντας ανταγωνιστικά να διεκδικούν και σετ. Αυτό έγινε στο τρίτο σετ όταν το σκορ εναλλάσσονταν έως το 18-18. Όμως δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν στα δύσκολα σερβίς της αντίπαλης ομάδας και έχασαν το σετ και τον αγώνα.

Η σύνθεση της ομάδος:

Σπάχο Χριστίνα, Φούρα Κων/να, Σακαρέλη Μαρίνα, Παπαδοπούλου Ευγενία, Αμοιρίδου Ελεάνα, Χονδροματίδου Στεφανία, Παπαδοπούλου Ειρήνη, Κέλνερ Βάσια, Κέλνερ Νέλη, Κεχαγιά Χριστίνα.

Coach: Χατζηγεωργιάδης Σταύρος

Επόμενος αγώνας των Παγκορασίδων στο Κιλκίς, Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017 στις 16:00 με τον ΓΑΣ Μελίκης.

Σχολιάστε