My Twitter Feed

8 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Η γιορτή των κατηχητικών Αγ. Δημητρίου

Την χριστουγεννιάτικη γιορτή της πραγματοποίησε με εξαιρετική επιτυχία η Ενορία του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου Κιλκίς, το απόγευμα του Σαββάτου 14 Δεκεμβρίου 2019, στο κατάμεστο από κόσμο νέο Πνευματικό Κέντρο της Ενορίας.

Στη γιορτή συμμετείχαν τα επτά κατηχητικά τμήματα της Ενορίας με τα παιδιά να απαγγέλουν ποιήματα, να ψάλλουν ύμνους και κάλαντα, να παίζουν θεατρικά δρώμενα και να προετοιμάζουν την καρδιά όλων για το μεγάλο γεγονός της ενανθρωπήσεως του Θεού.

Στο τέλος της εκδήλωσης όλα τα κατηχητόπουλα έψαλλαν παραδοσιακά κάλαντα Χριστουγέννων, Πρωτοχρονιάς και Θεοφανείων και ευχήθηκαν με τον δικό τους μοναδικό τρόπο, με τις φωνές και τα χαμόγελα να κυριαρχούν στον χώρο, σκορπίζοντας ελπίδα και χαρά! Η γιορτή έκλεισε με ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι από την μακρινή Ουγκάντα που τραγούδησε η σύζυγος του νέου Διακόνου Χριστοφόρου Μουγίγκο Ρουθ.

Ο Προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αρχιμ. Επιφάνιος Θεοδωρίδης ευχαρίστησε τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη του . Εμμανουήλ για την ευλογητική παρουσία του και την πατρική του αγάπη, τους γονείς που εμπιστεύονται τα παιδιά στην αγκαλιά της Εκκλησίας, επαίνεσε τους κατηχητές για το σπουδαίο έργο που επιτελούν με ιδιαίτερο ζήλο και αγάπη και τα κατηχητόπουλα για την όμορφη γιορτή που παρουσίασαν για άλλη μια φορά, αποσπώντας δικαίως το θερμό χειροκρότημα των παρισταμένων.

Ο  Σεβ. Μητροπολίτης Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ απηύθυνε τα ευχαριστήρια στους συντελεστές της εκδήλωσης, προτρέποντας τους συμμετέχοντες να ζήσουν ουσιαστικά τις γιορτές του Αγίου Δωδεκαημέρου κατά την παράδοση της Εκκλησίας και να προετοιμαστούν να υποδεχθούν τον νηπιάσαντα Σωτήρα Χριστό.

Στο τέλος της γιορτής μοιράστηκαν από τους κατηχητές δώρα για όλα τα παιδιά!

Σχολιάστε