My Twitter Feed

3 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Η Βιβλιοθήκη ανήκει στους δημότες”

dimosia-vivliothiki-kilkisΑναφορά από Αγαθοπούλου σε υπουργό Παιδείας.

Η βουλευτής Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, Ειρήνη Αγαθοπούλου, δηλώνοντας ρητά την αντίθεσή της στο ενδεχόμενο της συγχώνευσης της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Κιλκίς, κατέθεσε αναφορά προς τον υπουργό Παιδείας, με την επιστολή του Εφορευτικού Συμβουλίου της Βιβλιοθήκης  με την οποία εκφράζεται η πλήρης αντίθεση του τελευταίου αλλά και των μελών και φίλων – εθελοντών της σε οποιαδήποτε ενδεχόμενη απόπειρα υποβάθμισης του θεσμικού ρόλου και του έργου της.


Στην αναφορά της η βουλευτής υπογραμμίζει το γεγονός ότι «η Βιβλιοθήκη συνιστά σημαντικό δημόσιο πλούτο, συμβάλλοντας στην ανάπτυξη του πολιτισμού στον νομό και διασφαλίζοντας την παροχή ίσων ευκαιριών στη μάθηση, την πληροφόρηση και την ψυχαγωγία, έργο ύψιστης σημασίας ιδίως στη σημερινή εποχή που οι πλέον αδύναμοι οικονομικά πολίτες και τα παιδιά τους μαστίζονται από την κρίση και βιώνουν συνθήκες κοινωνικού αποκλεισμού».

“Η Βιβλιοθήκη του Κιλκίς ανήκει στους δημότες της. Κι οι δημότες της, μικροί – μεγάλοι, θα την υπερασπιστούμε με κάθε τρόπο! Θα υπερασπιστούμε τη γνώση και τον πολιτισμό, την ψυχαγωγία και το δημόσιο χώρο! Είναι δικά μας αναφαίρετα δικαιώματα!”, τονίζει η κ. Αγαθοπούλου, η οποία την περασμένη Παρασκευή 28 Ιουνίου συμμετείχε σε σύσκεψη τοπικών φορέων με θέμα τη σχεδιαζόμενη συγχώνευση/κατάργηση της Βιβλιοθήκης, που συγκάλεσε το Εφορευτικό της Συμβούλιο.

Σχόλια
One Response to ““Η Βιβλιοθήκη ανήκει στους δημότες””
  1. Ο/Η Ναπολέων Ζέρβας λέει:

    Όχι στους Νεφελιμ;;;;

Σχολιάστε