My Twitter Feed

7 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πρόταση 5,7 εκ. για ύδρευση Παιονίας -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Μίνι λίφτινγκ σε σχολεία -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ο Γεωργαντάς με την πρόεδρο ΗΔΙΚΑ -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΚΚΕ: Επίσκεψη λόγω κορονοϊού -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Ξανά στη θλιβερή “κανονικότητα” -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Αποχαιρετισμός στον Γιώργο Γίτσο -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

ΝΔ: Δυσαρέσκεια στη Βόρ. Ελλάδα -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Δ. Κιλκίς: 50 έκτακτες προσλήψεις -

Τρίτη, 5 Ιανουαρίου, 2021

Η βασιλοπιτα φιλοπτωχων

Την καθιερωμένη βασιλόπιτα έκοψε το Γενικό Φιλόπτωχο Ταμείο της Μητρόπολης Κιλκίς, το απόγευμα της Κυριακής 29 Ιανουαρίου, στο κέντρο δεξιώσεων «Κτήμα των Ευχών», στο Κιλκίς, το οποίο κατακλύστηκε από κόσμο, που απόλαυσε τα εδέσματα των ανθρώπων που προσφέρθηκαν να ετοιμάσουν, παρακολούθησε παραδοσιακούς χορούς του Αιγαίου από το χορευτικό τμήμα του Λυκείου Ελληνίδων Κιλκίς καθώς και διασκέδασε από τοπικούς πόντιους καλλιτέχνες.

Ο μητροπολίτης  κ. Εμμανουήλ, ευχαρίστησε όλους όσους συμβάλλουν στη προσπάθεια της τοπικής Εκκλησίας να σταθεί στον πάσχοντα άνθρωπο και έκανε τον απολογισμό του φιλανθρωπικού έργου της Μητρόπολης, αναφέροντας τις 155 μερίδες φαγητού που προσφέρουν καθημερινά τα συσσίτιά της, τα 600 και πλέον δέματα αγάπης που μοιράστηκαν κατά την περίοδο των Χριστουγέννων, τα καλάθια τροφίμων που έχουν στηθεί σε όλα τα μεγάλα σούπερ μάρκετ της πόλης και τα οικονομικά βοηθήματα που δίδονται καθημερινώς για την πληρωμή λογαριασμών και την αγορά ειδών πρώτης ανάγκης.

Στην εκδήλωση παρέστησαν μεταξύ άλλων, ο βουλευτής Γ. Φραγγίδης κι ο αντιπεριφερειάρχης Χρ. Γκουντενούδης.

* Πριν από την χοροεσπερίδα αγάπης, ο μητροπολίτης έκοψε την βασιλόπιτα για τις πρεσβυτέρες (συζύγους των ιερέων) της Ι. Μητροπόλεως στο πνευματικό κέντρο.

Εκδήλωση για μητέρα

Ο Ιερός Ναός του Αγίου Δημητρίου Κιλκίς διοργανώνει εκδήλωση για την εκκλησιαστική γιορτή της Μητέρας (Υπαπαντή του Κυρίου) την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου και ώρα 7 το απόγευμα στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Κιλκίς. Στην εκδήλωση θα γίνει ομιλία αφιερωμένη στη Μητέρα, θα ακουστούν ποιήματα και θα κλείσει η Ενοριακή χορωδία του Αγίου Δημητρίου με τραγούδια αφιερωμένα στην Μάνα.

Ευχαρηστήριο

Η Μητρόπολη  Κιλκις εκφράζει δημόσια τις ευχαριστίες της προς τα σούπερ μάρκετ Γαλαξίας, Μαρινόπουλος Carrefour, Μασούτης και Lidl για την μεγάλη τους προσφορά στο έργο της , από τις παραμονές των Χριστουγέννων μέχρι και σήμερα, καθώς ενίσχυσαν και ενισχύουν το έργο αγάπης με την στήριξη των συσσιτίων, με την παροχή καλών ενδυμάτων και τροφίμων, ενώ λειτουργούν και τα καλάθια προσφοράς εντός των καταστημάτων, όπου όποιος επιθυμεί προσφέρει διάφορα τρόφιμα.

 

Σχολιάστε