My Twitter Feed

8 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Μέσα ατομικής προστασίας σε ΓΝΚ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

“Μας έφεραν εδώ να μας σώσουν;” -

Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, 2021

Η Αν. Πάγκου με τον Δ. Αγαθόπουλο

Ανακοίνωση υποψηφιότητας συμβούλου με τον συνδυασμό ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ,  από την Πάγκου Αναστασία:

“Αγαπητοί συμπολίτες μου,

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στην πόλη του Κιλκίς, σπούδασα Χημεία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και από το 1997 μέχρι και πριν από λίγους μήνες εργαζόμουν στον τομέα της κλωστοϋφαντουργίας, σε βιομηχανίες του Δήμου μας και της Κεντρικής Μακεδονίας γενικότερα.

Η ενασχόληση μου με τα κοινά ξεκινάει από τα μαθητικά μου χρόνια σε τοπικά αλλά και πολιτικά ζητήματα, άλλοτε από θεσμικό ρόλο και άλλοτε από κινηματική και εθελοντική δράση. Μέσα από τις κινηματικές δράσεις στις οποίες συμμετείχα, είχα την τύχη να γνωρίσω καλύτερα τον Δημήτρη Αγαθόπουλο και είναι γεγονός πως εκτίμησα ιδιαίτερα το αίσθημα δικαίου που τον διακρίνει, την ηρεμία και την νηφαλιότητα του σε κρίσιμες και δύσκολες καταστάσεις και κυρίως την ικανότητα του να συνθέτει διαφορετικές απόψεις, σεβόμενος απόλυτα την διαφορετική άποψη.  Ήταν λοιπόν αυτονόητο για μένα, από την πρώτη κιόλας στιγμή, πως θα σταθώ δίπλα του. Για το λόγο αυτό αποφάσισα να συμπορευτώ μαζί του, στον συνδυασμό «ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ-Ο Δήμος στα χέρια του Πολίτη» και να λάβω μέρος  με την μαχητικότητα και την πυγμή που με χαρακτηρίζει στον αγώνα αυτό για το Δήμο μας.

Το κοινό μας όραμα για το Δήμο του Κιλκίς βασίζεται στην κοινωνική δικαιοσύνη και ευημερία. Με απόλυτη επίγνωση των δυσκολιών που πηγάζουν από την κοινωνική και οικονομική κρίση σας καλούμε να αναλάβετε ενεργό συμμετοχή με στόχο την βελτίωση της καθημερινότητας μας στο Δήμο Κιλκίς.

Σχολιάστε