My Twitter Feed

4 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Ο χρόνος άλλαξε, ο κορονοϊός όχι! -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Επαναξιολογούνται οι διοικητές; -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Παραμένει αναβαθμισμένος -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Καταγγελίες υγειονομικών Κιλκίς -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί στα νοσοκομεία μας -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

ΣΥΡΙΖΑ: Ανησυχία για τα σχολεία -

Δευτέρα, 4 Ιανουαρίου, 2021

“Μέτρα πριν το άνοιγμα σχολείων” -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

ΑΚΕ: Διαφοροποίηση στο ΣΕΝΚ -

Κυριακή, 3 Ιανουαρίου, 2021

Η Ανανιάδου πρόεδρος ΔΣ Κιλκίς

Νέα πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς, μέχρι να αναλάβει η νέα διοίκηση του δήμου που θα προκύψει από τις εκλογές του ερχόμενου Μαϊου, θα είναι η δικηγόρος στο επάγγελμα Αναστασία Σ. Ανανιάδου.

Η υποψηφιότητα της κ. Ανανιάδου έγινε αποδεκτή από 31 δημοτικούς συμβούλους απ` τους 32 που συμμετείχαν στη ψηφοφορία, η οποία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 3 Φεβρουαρίου σε ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Πρόκειται για τη τρίτη κατά σειρά πρόεδρο κατά τη διάρκεια της δημαρχιακής θητείας του Δ. Σισμανίδη, μετά από τον Γιάννη Τσογγίδη που παραιτήθηκε και ανεξαρτοποιήθηκε και από τον Δημήτρη Σισμανίδη που υπέβαλε τη παραίτησή του για λόγους δεοντολογίας καθότι είναι υποψήφιος δήμαρχος Κιλκίς.

Η κ. Ανανιάδου ήταν η μοναδική υποψήφια μετά από πρόταση του κ. Σισμανίδη. Στη συνεδρίαση της Κυριακής προέδρευσε ο πρώτος σε ψήφους σύμβουλος της πλειοψηφίας, Θεόδωρος Βαφειάδης, ο οποίος είχε επίσης ανεξαρτητοποιηθεί.

Ευχαριστήρια δήλωση της νέας νέας προέδρου

Με την ανάληψη των καθηκόντων μου, ως Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Κιλκίς, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω κατ’ αρχάς, τον Δήμαρχο, κ. Δημήτριο Σισμανίδη, για την τιμητική, προς το πρόσωπό μου, πρότασή του.

Ευχαριστώ θερμά, τους 32 συναδέλφους μου δημοτικούς συμβούλους, όλων των παρατάξεων, που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία και με ανέδειξαν, στα 26 μου χρόνια, με 32 ψήφους, παμψηφεί, Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου μας, γράφοντας ιστορία στον χώρο της τοπικής αυτοδιοίκησης και περνώντας το μήνυμα της συναίνεσης, προς όφελος του Δήμου και των Δημοτών.

Υπόσχομαι ότι θα προσπαθήσω να φανώ αντάξια της εμπιστοσύνης αυτής. Προσβλέπω στη συνεργασία με όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς και με τους υπαλλήλους του Δήμου, που στηρίζουν ακούραστα το έργο μας.

Αντιλαμβανόμενη την ευθύνη που απορρέει από την θέση αυτή, δεσμεύομαι ότι θα εξαντλήσω όλες μου τις δυνάμεις, ώστε να λειτουργώ δίκαια, αντικειμενικά και αποτελεσματικά.

 

Σχολιάστε