My Twitter Feed

10 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

19 στήλες θερμομέτρησης σε Κιλκίς -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Παιονία: Αναλυτικά το έργο-μαμούθ -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Εμβολιασμοί για άνω των 85 ετών -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ιός: Παραμένει σε υψηλά επίπεδα -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Υποστήριξη για τον COVID-19 -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Η Αικ. Ζιούτα με τον Δ. Κυριακίδη

Με την αυτοδιοικητική πρόταση του υποψήφιου Δημάρχου Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη συντάσσεται και η Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Ανακύκλωσης Αικατερίνη Γιαννακούλα – Ζιούτα για να πάμε Μπροστά το Κιλκίς και τα χωριά μας.

Η κα Γιαννακούλα – Ζιούτα εντάσσεται στη δημοτική παράταξη ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ και θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Δήλωση Αικατερίνης Γιαννακούλα – Ζιούτα:

Πολιτεύομαι αποκλειστικά με βάση το συμφέρον του τόπου μου και αντλώ δύναμη από την αγάπη του απλού κόσμου, από την αποδοχή των συμπολιτών μου, που έχουν μικρές αλλά και μεγάλες απαιτήσεις από τους αιρετούς εκπροσώπους τους: που θέλουν νοικοκυρεμένη την πόλη και τα χωριά μας, που τους ενδιαφέρει να δώσουμε ζωντάνια και εύρωστες υποδομές στην περιοχή μας, που ζητούν πολυλειτουργική και αποτελεσματική διασύνδεση με το διοικητικό κέντρο του Δήμου Κιλκίς.

Συναντιόμαστε καθημερινά στο δρόμο, μοιραζόμαστε προβληματισμούς, συζητάμε, δίνουμε λύσεις. Ακούω πάντοτε με προσοχή τα αιτήματά τους, δέχομαι τις συμβουλές τους και πιστεύω ότι στο μέτρο του δυνατού έχω ανταποκριθεί σε ότι μου ανατέθηκε, υπηρετώντας τους συνδημότες μου ως απλή δημοτική σύμβουλος, ως Πρόεδρος του Οργανισμού Αθλητισμού, Παιδικών & Βρεφονηπιακών Σταθμών και τα τελευταία δύο χρόνια ως Αντιδήμαρχος Καθαριότητας & Ανακύκλωσης.

Το νέο περιβάλλον που διαμορφώνεται στην Τοπική Αυτοδιοίκηση με τη διοικητική μεταρρύθμιση του ‘’Κλεισθένη’’ απαιτεί εξειδικευμένη γνώση, εμπειρία και συναινέσεις. Απαιτεί, και είναι διάχυτη στην προεκλογική αυτή περίοδο, διάθεση μεγαλύτερης εμπλοκής των νέων ανθρώπων με τα κοινά, με το Δήμο Κιλκίς. Αποφάσισα να στηρίξω την αυτοδιοικητική προσπάθεια του Δημήτρη Κυριακίδη, συνεκτιμώντας την ευθύτητα του χαρακτήρα του, το ήθος, την εντιμότητα και τις οργανωτικές ικανότητές του και θα είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο δημοτικό συνδυασμό ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ με την πεποίθηση ότι θα κάνουμε μεγαλύτερα βήματα προόδου στο μέλλον για το Κιλκίς, για τα χωριά μας, για τους συμπολίτες μας. Εμπιστεύομαι το Δημήτρη Κυριακίδη και πιστεύω ότι ως ο επόμενος Δήμαρχος Κιλκίς θα σταθεί αντάξιος των προσδοκιών όλων των πολιτών του Δήμου μας.

Θέτω στην κρίση των συμπολιτών μου την υποψηφιότητά μου με καθαρή συνείδηση έχοντας, όπως πάντα, υψηλή αίσθηση της ευθύνης και του καθήκοντος.”

Βιογραφικό

Η Ακατερίνη Γιαννακούλα – Ζιούτα κατάγεται από το Παλαιό Αγιονέρι. Σπούδασε Τεχνολόγος Γεωπόνος στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης. Ασκεί το επάγγελμά της από το 1996 και διατηρεί εργοστάσιο συμπληρωμάτων ζωοτροφών, το ‘’DROSVIT’’ στο Ζαχαράτο.

Η πρώτη συμμετοχή της στα κοινά εγγράφεται στις πρώτες Καλλικρατικές εκλογές του 2009. Από τότε μέχρι σήμερα εκλέγεται δημοτική σύμβουλος. Διετέλεσε Πρόεδρος του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού, Παιδικών & Βρεφονηπιακών Σταθμών του Δήμου Κιλκίς τη χρονική περίοδο 2011 -2016. Ασκεί καθήκοντα Αντιδημάρχου Καθαριότητας & Ανακύκλωσης από το Μάρτιο του 2017 ενώ είναι μέλος της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Κιλκίς. Από τον περασμένο Φεβρουάριο με απόφαση Δημάρχου ορίστηκε αναπληρώτρια Δήμαρχος Κιλκίς.

Είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Δρόσο Ζιούτα, έχουν αποκτήσει δυο γιους, το Γιώργο 21 ετών φοιτητή στην Κτηνιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και το Γιάννη 16 ετών, μαθητή Λυκείου Κιλκίς, και ζει με την οικογένειά της στο Κιλκίς.

Δελτίο τύπου από Δ. Κυριακίδη

Σχολιάστε