My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Η αγωνιστική δράση των ομάδων του Αίαντα

ΤΕΛΙΚΗ ΦΑΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Στην 2η αγωνιστική της τελικής φάσης (Final Four) του Πρωταθλήματος Κορασίδων ο ΑΙΑΣ Κιλκίς υποδέχθηκε τους Πάνθηρες Κοζάνης. Το παιχνίδι ήταν το πλέον κρίσιμο καθώς και οι δύο ομάδες προέρχονταν από νίκη επί της ΑΠ Καστοριάς.

Ο αγώνας είχε συνεχείς διακυμάνσεις με την ομάδα του Αίαντα να παίρνει το 1ο σετ και την ομάδα της Κοζάνης το επόμενο ισοφαρίζοντας. Ο ΑΙΑΣ απέκτησε εκ νέου το προβάδισμα με 2-1 σετ και είχε πολλές ευκαιρίες να τελειώσει το παιχνίδι αλλά μετά από σωρεία λαθών έχασε με 26-28.

Το παιχνίδι οδηγήθηκε στο tie break όπου και εκεί ο ΑΙΑΣ οδήγησε την “κούρσα” βρέθηκε να προηγείται με 14-12 αλλά για μία ακόμη φορά η έλλειψη ψυχραιμίας ήταν καταλυτικής σημασίας με τους Πάνθηρες να κάνουν ολική ανατροπή και να “κλέβουν” τη νίκη με 14-16.

Πολλά τα λάθη στο σέρβις και ίσως η χειρότερη αγωνιστική εικόνα την φετινή σεζόν κόστισαν έναν πολύ σημαντικό αγώνα.

Βέβαια το σκορ 2-3 κρατάει “ορθάνοιχτη” την υπόθεση Πρωτάθλημα και πρόκριση στο Πανελλήνιο καθώς υπάρχει ο επαναληπτικός αγώνας στην Κοζάνη.

Σύνθεση ομάδας: Καντίδου Δ. (C), Ποπονίδου Χ., Κώστογλου Σ., Κώστογλου ΣΤ., Σεχάι Ε., Καναρίδου Ν., Εμμανουηλίδου Κ., Γεωργιάδου Δ., Βαμβάκα Ε., Μαρουλάσοβα Μ., Λαμπριανίδου Κ. (L)

Προπονητής: Σολκίδης Άγγελος

Έφορος: Καντίδης Γιάννης

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Έδειξε τα δόντια της η ομάδα Παγκορασίδων απέναντι στον πρωτοπόρο Ίκαρο Έδεσσας. Η νέα φουρνιά Παγκορασίδων κάνει άλματα προόδου την φετινή σεζόν και παρουσιάζεται όλο και πιο έτοιμη σε κάθε αγώνα. Τα κορίτσια κοίταξαν κατάματα την ομάδα της Έδεσσας που δεν αποτέλεσε φόβητρο παρά την βαθμολογικό διαφορά των δύο ομάδων.

Αναμφίβολα σημαντικός παράγοντας η ένθερμη κερκίδα που δίνει ηχηρό παρών σε κάθε αγώνα.

Το τελικό σκορ με 1-3 σετ καταδεικνύει την δυναμική της ομάδας που σίγουρα την επόμενη σεζόν θα πρωταγωνιστήσει και πάλι στο αναπτυξιακό πρωτάθλημα.

Σύνθεση ομάδας: Ποπονίδου Χ. (C), Τσιλιγκαρίδου Κ., Χατζηπαραδείση Ε., Λυρτζή Μ., Κολεσιώτου Σ., Αλτιπαρμακίδου Ρ., Καμπούρη Α., Κέρου Ε., Παπαδοπούλου Μ., Ανδρεανίδου Π., Βαμβάκα Β. (L)

Προπονητής: Σακαλάκη Τάνια

Έφορος: Καμπούρης Σάκης

Β’ ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε η Γυναικεία ομάδα έκανε το “καθήκον” της παίρνοντας τη νίκη με 0-3 σετ επί του ΓΑΣ Αλεξάνδρειας σχετικά εύκολα. Ο ΑΙΑΣ χωρίς να πιάσει υψηλή απόδοση και μοναδικό σημείο προβληματισμού το 2ο σετ όπου τα κορίτσια έριξαν τον ρυθμό τους και χαλάρωσαν παρασυρόμενες από τον αντίπαλο. Το 3ο σετ ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα ενώ είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν όλες οι αθλήτριες της αποστολής.

Σύνθεση ομάδας: Λάιου Ν. (C), Ναλπαντίδου Χ., Σεχάι Ε., Καντίδου Δ., Κώστογλου Σ., Κώστογλου Στ., Λαμπριανίδου Κ., Φούρα Ξ. (L), Ελευθεριάδου Μ.

Προπονητής: Σολκίδης Άγγελος

Έφορος: Κώστογλου Α.

Πλέον το μυαλό όλων είναι στην προτελευταία αγωνιστική απέναντι στην πρωτοπόρα ομάδα ΓΣ Γρεβενών την ερχόμενη Κυριακή 7/4 στο Κιλκίς. Το παιχνίδι έχει έντονο βαθμολογικό ενδιαφέρον και θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την τελική κατάταξη των τριών πρώτων ομάδων.

Σχολιάστε