My Twitter Feed

2 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Ηττήθηκε η επανακατάληψη δήμου

*Ποιός είναι ο νέος δήμαρχος Κιλκίς.

“Σ’ αυτές τις εκλογές ηττήθηκαν κατά κράτος η αλαζονεία, το ψεύδος και τα ‘’υπόγεια ρεύματα’’ για την (επανα)κατάληψη του Δήμου Κιλκίς. Η ετυμηγορία του εκλογικού σώματος περιθωριοποίησε αυτές τις παρωχημένες πρακτικές και έστειλε μέσω της ψήφου του ένα καθαρό μήνυμα πολιτικής εξυγίανσης”.

Αυτό τονίζει σε σημερινή (Δευτέρα) δήλωσή του, ο νέος δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης, επαναλαμβάνοντας ότι είναι δήμαρχος όλων των πολιτών και θα εργαστεί με όλες του τις δυνάμεις για να δικαιώσει τις προσδοκίες τους.

Η δήλωση:

“Την Κυριακή 2 Ιουνίου οι πολίτες αποφάσισαν να εγγράψουν ένα νέο κεφάλαιο για το Δήμο Κιλκίς. Στις πρώτες γραμμές του περιέγραψαν βασικές έννοιες: καθαρότητα, εντιμότητα, αξιοπιστία, υπερψηφίζοντας το Δημοτικό Συνδυασμό ‘’Κιλκίς Μπροστά’’. 

Οι πολίτες του Δήμου Κιλκίς τίμησαν με την ψήφο εμπιστοσύνης τους μια νέα αυτοδιοικητική προσπάθεια που ξεκίνησε δυναμικά πριν από επτά μήνες με στόχο να Πάμε Μπροστά το Κιλκίς και τα χωριά μας.

Ο προγραμματικός λόγος και όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής παράταξης ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ με τις θέσεις μας και την πολιτική μας στάση πείσαμε ότι είμαστε διαφορετικοί, ότι επιθυμούμε να υπηρετήσουμε τον τόπο μας και τους συμπολίτες μας ως ενεργοί πολίτες και να βάλουμε τα δυνατά μας, εργαζόμενοι σκληρά, για την πολυεπίπεδη ανάπτυξή του.

Το πρώτο βήμα έγινε την Κυριακή της 26ης Μαϊου με την επικράτηση της Δημοτικής μας Παράταξης στον α’ εκλογικό γύρο. Το δεύτερο έγινε χθες με τη μεγάλη, με την καθαρή νίκη του ‘’Κιλκίς Μπροστά’’.

Η πολιτική ανάγνωση της κρίσιμης αναμέτρησης των δημοτικών εκλογών στο Δήμο Κιλκίς είναι δύσκολη αλλά και πολύ σαφής. Μία από τις πιο ενδιαφέρουσες αποτυπώσεις της είναι ότι σ’ αυτές τις εκλογές ηττήθηκαν  κατά κράτος η αλαζονεία, το ψεύδος και τα ‘’υπόγεια ρεύματα’’ για την (επανα) κατάληψη του Δήμου Κιλκίς. Η ετυμηγορία του εκλογικού σώματος περιθωριοποίησε αυτές τις παρωχημένες πρακτικές και έστειλε μέσω της ψήφου του ένα καθαρό μήνυμα πολιτικής εξυγίανσης.

Ευχαριστούμε θερμά όλους τους πολίτες για την ένθερμη υποστήριξή τους και τους συγχαίρουμε για την προσήλωσή τους στις θέσεις και στις αξίες μας. Θερμά συγχαρητήρια αξίζουν στους νέους δημοτικούς συμβούλους του ‘’Κιλκίς Μπροστά’’ και σε όλους τους υποψηφίους μας, καθώς και στους επικεφαλής και στους δημοτικούς συμβούλους όλων των δημοτικών παρατάξεων που θα εκπροσωπήσουν τους συμπολίτες μας στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς.

Ως νέος Δήμαρχος Κιλκίς δεσμεύομαι να υπηρετήσω τους συμπολίτες μας, όπως πάντα έκανα, με αυξημένο αίσθημα ευθύνης, συνέπειας και σεβασμού. Αυτονόητα είμαι Δήμαρχος όλων των πολιτών και θα εργαστώ με όλες μου τις δυνάμεις για να δικαιώσω τις προσδοκίες τους.

Το Κιλκίς είναι πλέον Ισχυρό και θα πάμε το Δήμο μας και τα χωριά μας Μπροστά.”

Βιογραφικό Δημήτρη Κυριακίδη 

Ο Δημήτρης Κυριακίδης γεννήθηκε στο Κιλκίς. Σπούδασε νομικά στη Σχολή Νομικών και Οικονομικών Επιστημών του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Ασχολείται ενεργά με τη δικηγορία από το 2002.

Δραστηριοποιήθηκε στην Αυτοδιοίκηση το 2010 οπότε και εξελέγη δημοτικός σύμβουλος  στον πρώτο Καλλικρατικό Δήμο Κιλκίς. Ακολούθησε η επανεκλογή του το 2014 ως  δημοτικού συμβούλου, πρώτου σε σταυρούς προτίμησης στη Δημοτική Ενότητα Κιλκίς. Εξελέγη Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς το Μάρτιο του 2017, θέση από την οποία παραιτήθηκε τον Ιανουάριο του 2019, για να ασχοληθεί απερίσπαστα με την υποψηφιότητά του ως υποψήφιος Δήμαρχος Κιλκίς.

Από το 2011 είναι εκπρόσωπος του Δήμου Κιλκίς στην Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κεντρικής Μακεδονίας (ΠΕΔΚΜ) και από το 2014 μέλος του Εποπτικού της Συμβουλίου. Έχει διατελέσει, επίσης, μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Κιλκίς.

Είναι έγγαμος με την Ξανθούλα Χατζηκαμάρη, φιλόλογο, ιδιοκτήτρια φροντιστηρίου, και έχουν δύο κόρες την Έλενα 11 ετών και την Αναστασία 9 ετών.

Σχολιάστε