My Twitter Feed

12 Ιανουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Πάντα ανησυχία από τα κρούσματα -

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, 2021

“Εγκληματικό άνοιγμα σχολείων” -

Δευτέρα, 11 Ιανουαρίου, 2021

ΠΟΕΔΗΝ: Απαράδεκτη κατάσταση -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το ΓΝΚ και η διασπορά του ιού -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Το Κιλκίς έχασε και τον Θ. Παυλίδη -

Κυριακή, 10 Ιανουαρίου, 2021

Απολογισμός με κριτική για όλα -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Έφυγε από τον ιό κι ο Δημ. Ταταρίδης -

Σάββατο, 9 Ιανουαρίου, 2021

Μικρός ο αριθμός των κρουσμάτων -

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου, 2021

Ημερίδα για το Κέντρο Κοινότητας

Ημερίδα ενημέρωσης των κατοίκων και των φορέων της Δημοτικής Ενότητας Γουμένισσας για τους στόχους, τις υπηρεσίες και τις δράσεις του Κέντρου Κοινότηταςπραγματοποιήθηκε την Τρίτη 28 Μαρτίου στο Πολιτιστικό Κέντρο Γουμένισσας. 

Κατά την έναρξη της ημερίδας απηύθυνε χαιρετισμό ο εφημέριος του Ι.Ν. της Παναγίας της Γουμένισσας αρχιμανδρίτης Αγαθάγγελος, ο οποίος τόνισε την αναγκαιότητα ύπαρξης κοινωνικών δομών και την στήριξη της εκκλησίας προς αυτές.

Στη συνέχεια, πήρε το λόγο ο εντεταλμένος σύμβουλος Υγείας – Πρόνοιας και Κοινωνικής Προστασίας, Γιάννης Αλίρης, τονίζοντας τον πολύ σημαντικό ρόλο του Κέντρου Κοινότητας στην ψυχοκοινωνική υποστήριξη όλων των κατοίκων και κυρίως ευάλωτων ατόμων ή οικογενειών που αντιμετωπίζουν κοινωνικοοικονομικά προβλήματα.

Την εκδήλωση προλόγισε ο προϊστάμενος του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Προστασίας κ. Καραγιαννόπουλος αναδεικνύοντας τον καθοριστικής σημασίας ρόλο του Κέντρου Κοινότητας όπου σε συνδυασμό με το Αυτοτελές Τμήμα θα αποτελέσουν σημείο αναφοράς στην τοπική κοινωνία για θέματα που αφορούν την κοινωνικά προστασία και κοινωνική φροντίδα.

Στη συνέχεια έγινε αναλυτική παρουσίαση των σκοπών και των υπηρεσιών του Κέντρου Κοινότητας από τα στελέχη της δομής, τονίζοντας τις βασικές αρχές της δομής που αποτελούν η εχεμύθεια και η μη διάκριση. Παράλληλα, τα στελέχη της δομής απηύθυναν κάλεσμα σε τοπικούς φορείς και υπηρεσίες για συνεργασία.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητική δείχνοντας το έμπρακτο ενδιαφέρον της τοπικής κοινωνίας για την νεοσύστατη κοινωνική δομή του Δήμου Παιονίας.

Το προσεχές διάστημα θα ανακοινωθούν οι ημερομηνίες των ημερίδων που θα πραγματοποιηθούν στις Δημοτικές Ενότητες της Αξιούπολης και του Ευρωπού.

Σχολιάστε