My Twitter Feed

4 Φεβρουαρίου, 2021

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

“Στη ΝΔ κάποιοι τρώνε δικούς της” -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ο Βιεϊρίνια στον ΣΦ ΠΑΟΚ Κιλκίς -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Καλείται συνεταιριστική τράπεζα -

Τετάρτη, 3 Φεβρουαρίου, 2021

Ναι αλλά γινόμαστε …Χόλυγουντ! -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Έχει Ευζώνους και η Ευρυτανία; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Παίρνουμε πάλι την ανηφόρα; -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Ποιοι εκλέχτηκαν στη νέα ΝΕ Κιλκίς -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

“Υποβάθμιση και της Γουμένισσας” -

Τρίτη, 2 Φεβρουαρίου, 2021

Για καταπολέμηση της ανεργίας

ep2Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014 στο Κιλκίς η ημερίδα παρουσίασης της πράξης «Συν-ενεργείν για την Απασχόληση» στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης «Συν-ενεργείν τοπικά για την καταπολέμηση της ανεργίας στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς» που αφορά την προώθηση των ανέργων στην αγορά εργασίας.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην αίθουσα εκδηλώσεων «Β.Σεργιαννίδης» του Επιμελητηρίου Κιλκίς και κατά τη διάρκειά της έγινε εκτενής αναφορά στους στόχους του προγράμματος και στην μεθοδολογία που ακολουθείται για την επίτευξη τους.

Ξεκίνησε με χαιρετισμό των οργανωτών της εκδήλωσης και συγκεκριμένα του Προέδρου του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Γαλλικού Κιλκίς, Παναγιώτη Παζάρα και του Προέδρου του Επιμελητηρίου Κιλκίς, Παύλου Τονικίδη.

pazaras-tonikidis-kalogeridouΚεντρικοί ομιλητές ήταν η διαχειρίστρια του έργου Μ. Καλογερίδου, η οποία αφού παρουσίασε την πράξη αναφέρθηκε στα κύρια δημογραφικά χαρακτηριστικά και το εργασιακό προφίλ των ωφελούμενων του έργου. Εν συνεχεία αναφέρθηκε στο πρόγραμμα επιχορήγησης των επιχειρήσεων για την πρόσληψη ωφελούμενων των δράσεων ΤΟΠΣΑ. Επίσης, ο σύμβουλος ανάπτυξης της PlanO2, Β. Τσεκερίδης, ο οποίος αναφέρθηκε στο ρόλο που διαδραματίζουν οι ανθρώπινοι πόροι στην ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν πολλοί επιχειρηματίες της ευρύτερης περιοχής, εκπρόσωποι των φορέων που συμμετέχουν στην πράξη, τοπικοί επαγγελματίες, ενδιαφερόμενοι άνεργοι και ωφελούμενοι του προγράμματος.

Σχολιάστε