My Twitter Feed

31 Δεκεμβρίου, 2020

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Συνεχίζονται τα αντιπλημμυρικά -

Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου, 2020

Σταθερά στη μαύρη πρώτη θέση! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

“Γαλάζια νυστέρια” για το ΓΝΚ! -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

ΣΥΡΙΖΑ: Διερεύνηση καταγγελιών -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

To tvxs.gr για το Νοσοκομείο Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Εξανέστη από το… βήμα του twitter -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Την Πέμπτη η Λαϊκή του Κιλκίς -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Έργα 1,2 εκατ. για συντήρηση δρόμου -

Τετάρτη, 30 Δεκεμβρίου, 2020

Ημερίδα για ενίσχυση ΜΜΕ

espa_polykastro1Το Επιμελητήριο Κιλκίς σε συνεργασία με την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς και τον Δήμο Παιονίας διοργάνωσε ενημερωτική ημερίδα με θέμα το Πρόγραμμα  «Ενίσχυσης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στους τοµείς Μεταποίησης, Τουρισµού, Εµπορίου – Υπηρεσιών»  στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ την Πέμπτη 28.3.2012 στο Κέντρο Πολιτισμού Πολυκάστρου.

Στην ημερίδα χαιρετισμό απεύθυναν ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς, κ. Χρήστος Γκουντενούδης, Ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Θ. Λαπόρδας και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Κιλκίς κ. Παύλος Τονικίδης οι οποίοι αφού αναφέρθηκαν στα προβλήματα των επιχειρήσεων λόγω της οικονομικής κρίσης , τόνισαν τη σημασία του προγράμματος για την ανάκαμψη της τοπικής οικονομίας και την ενίσχυση της ρευστότητας των επιχειρήσεων.

Την παρουσίαση του προγράμματος έκανε ο Αναπληρωτής υπεύθυνος έργου του ενδιάμεσου φορέα διαχείρισης ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ. Το συντονισμό της διαδικασίας έκανε η κα Μαρία Καλογερίδου επιχειρηματική σύμβουλος της ΕΤΕΑΚ – ΑΜΚΕ του Επιμελητηρίου Κιλκίς.

Την εκδήλωση παρακολούθησε μεγάλος αριθμός επιχειρήσεων της περιοχής που ενδιαφέρονται να υποβάλουν επενδυτικό σχέδιο. Δόθηκαν διευκρινήσεις στα ερωτήματα που ακολούθησαν την παρουσίαση και έγινε συζήτηση για την αναπτυξιακή προοπτική των επιχειρήσεων με την υποστήριξη του ΕΣΠΑ.

Δελτίο τύπου από Επιμελητήριο Κιλκίς 

Σχολιάστε