My Twitter Feed

20 Μάιος, 2017

ΕΙΔΗΣΕΙΣ.ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ:

Κινητοποιήσεις εργαζομένων ΟΤΑ -

Σάββατο, 20 Μάιος, 2017

Δράσεις για ιστορικό τουρισμό -

Παρασκευή, 19 Μάιος, 2017

Υπογραφές για Δήμο Γουμένισσας -

Πέμπτη, 18 Μάιος, 2017

Μόνο το ΠΑΜΕ συγκέντρωση -

Τετάρτη, 17 Μάιος, 2017

Διήμερη απεργία της ΠΟΕ-ΟΤΑ -

Τετάρτη, 17 Μάιος, 2017

Τι θέλει η επιχειρηματικότητα -

Τετάρτη, 17 Μάιος, 2017

Διήμερη αποχή των δικηγόροι -

Τετάρτη, 17 Μάιος, 2017

ΕΒΕ: Ημερίδα για εξαγωγές -

Δευτέρα, 15 Μάιος, 2017

Ηλεκτρονικός οδηγός επιβίωσης

tsaplinΣυντάσσεται απ` την Αντιπεριφέρεια Κιλκίς.

Η Αντιπεριφέρεια Κιλκίς, με στόχο την καταγραφή των ήδη λειτουργούντων κοινωνικών δράσεων στην περιοχή μας, προχωρεί  στην υλοποίηση ενός ηλεκτρονικού οδηγού επιβίωσης με  πληροφορίες που θα βοηθήσουν κυρίως τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες που αδυνατούν να εξασφαλίσουν τα στοιχειώδη είδη διατροφής τους, την ιατροφαρμακευτική περίθαλψή τους κ.λ.π .

Γι` αυτό προσκαλεί όλους τους φιλανθρωπικούς φορείς, οργανώσεις, συλλόγους και  ενορίες του νομού, που παρέχουν είδη διατροφής, ιματισμού-υπόδησης, σίτιση, φιλοξενία, υλική βοήθεια, υπηρεσίες υγείας (ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, τράπεζα αίματος) και νομική υποστήριξη, να ανταποκριθούν στην συλλογή των στοιχείων, ώστε να ομαδοποιηθούν και να είναι στη διάθεση των υπηρεσιών και των συνανθρώπων μας, οι οποίοι αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες και αναζητούν βοήθεια.

«Καθημερινά όλο και περισσότερο καθίσταται προφανές ότι στην κοινωνία μας διαμορφώνεται ένα δυσμενές κλίμα βαθιάς οικονομικής ύφεσης, με ορατό πλέον αποτέλεσμα σημαντικά κοινωνικά στρώματα να οδηγούνται σταθερά σε μια σημαντική υποβάθμιση του βιοτικού τους επιπέδου και της ποιότητας ζωής τους», τονίζεται στη σχετική ανοκοίνωση. 

Πληροφορίες, στα τηλέφωνα του Τμήματος Κοιν.Αλληλεγγύης: 23413-53613 (Μουρατίδου Άννα), 23413-53602 (Μπογιατζάκη Βασιλική) και 23413-53604( Σιδηροπούλου Κυριακή)

Fax:   23410-79724 

Email:an.mouratidou@kilkis.gr

Σχόλια
3 Σχόλια to “Ηλεκτρονικός οδηγός επιβίωσης”
 1. Ο/Η Kilkis λέει:

  Μάλιστα!!! συντάσσει κατάλογο για τις δραστηριότητες που κάνουν άλλοι!!! Ρε δεν πάμε καλά!!!
  Αυτό στις ελληνικές ταινίες το λένε «στρίβειν δια του αρραβώνος»!!
  Αντί να μπει μπροστά, να συντονίσει δράσεις, να προκαλέσει δράσεις, να υποστηρίξει δράσεις, να απογορεύσει κάποιες (γιατί όχι;), να…να… αυτοί καταγράφουν!
  Και φυσικά για ότι γίνεται ή δεν γίνεται δεν φταίνε οι υπηρεσίες αλλά η πολιτική ηγεσία.

 2. Ο/Η Λούκυ Λούκ λέει:

  Δεν μπορώ, να διακρίνω αν αυτό που θα προτείνω απο την μεριά μου είναι οδηγία ή μπλάκ χιούμορ, αλλά όσοι απο εμάς ακόμα δεν μπήκαμε στην ανέχεια, ας είμαστε προετοιμασμένοι και δεν χάνουμε τίποτε στο να παρακολουθήσουμε, καλού κακού βρε αδερφέ, τις εκπομπές που υπάρχουν στη nova για την επιβίωση σε ακραίες συνθήκες. Νομίζω οτι πολλοί θα πάρουμε χρηστικές ιδέες, βλέποντας τους πρωταγωνιστές να επιβιώνουν, εκεί όπου δεν υπάρχουν φιλανθρωπίες και «ευαισθησίες» απο «επιφανείς και σεβάσμιους φορείς». Θα ανακαλύψουμε τρόπους για να παίρνουμε όλα τα θρεπτικά συστατικά απο την φύση τσάμπα. Βέβαια θα χρειαστεί να γίνει μια δραστική αλλαγή στις διατροφικές μας συνήθειες. Αυτό όμως έτσι κι’ αλλιώς θα το κάνουμε, όταν δεν θα υπάρχουν τα φράγκα. Εξάλλου με τον καιρό όλα συνηθίζονται, ακόμα και αυτά που μέχρι σήμερα αποστρεφόμασταν. Τί στον κόρακκα, εδώ συνηθίσαμε και καταπχήκαμε αμάσητα τόσα επαχθή μνημόνια των διεστραμμένων τρο’ι’ικανών, εσωτερικού και εξωτερικού ορμώμενων και μιά διαφορετική διατροφική συνήθεια δεν μπορούμε να αποκτήσουμε; Ακόμα θα δούμε, πώς μπορεί κάποιος να ζεσταθεί και να ντυθεί τζάμπα. Εντάξει, και δώ δεν θα πάμε με την μόδα, αλλά ποιός την μαμάει την μόδα μπρός στην επιβίωση και την αυτάρκη διασφάλιση των βασικών ειδών χωρίς την ανάγκη των «φιλανθρώπων», που σήμερα είναι και αύριο δεν είναι. Εγώ μιά ιδέα έριξα …και αχρήαστη να είναι.

 3. Ο/Η Kilkis λέει:

  Τυχερέ Λούκυ, εσύ πυ έχεις nova θα επιβιώσεις, εμείς που δεν έχουμε την πατήσαμε, θα πάμε άκλαυτοι!

Σχολιάστε